Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8800, 20

На сміттєзвалище у с. Барвінок виділять 4 млн грн.

Про це у вівторок, 26 березня, повідомив Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков після відвідання полігону для твердих побутових відходів поблизу с. Барвінок Ужгородського району.

Нагірний зник з Берегівської психлікарні ще 23 лютого

Майже місяць учасника ДТП, в якому загинула жінка та дитина, нікому не було діла, де він знаходиться. Про це повідомляє власкор 1+1 Наталя Зотова.

Музей лісу і сплаву передадуть Міністерству екології

Унікальний Музей лісу і сплаву, що на Міжгірщині не залишиться поза увагою Міністерства екології та природних ресурсів. Про це сьогодні під час спільної прес-конференції з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою зазначив Міністр екології Олег Проскуряков.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 26 березня. Збирайте навколо себе лиш приємні емоції і бажаних людей. Нехай всі справи вдаються, а результати приємно дивують. Затишного вам прокидання з філіжанкою улюбленого напою. Сьогодні пропонуємо не обмежуватися кавою: такий чай, як на фото, обов’язково зігріє вас на початку нового дня. Гарного ранку й солодких вам вражень сьогодні!

В Ужгород прилетіли лелеки (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 25 березня в околицях Ужгорода літали лелеки :)

У берегівській лікарні купували продукти за "сімейним" принципом

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Берегівської центральної районної лікарні (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в її діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

Пункт пропуску Захонь пішов на ремонт

Близько чотирьох місяців на пункті пропуску Заахонь триватиме реконструкція. Фінансує цей проект на 3\4 - Євросоюз, одну четверту доведеться заплатити Угорщину. Загальна вартість реконструкції складає 540 тис. євро.

Міністр екології попросить кошти для протипаводкової системи Закарпаття

Під час візиту на Закарпаття 24 березня Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков приділив увагу одній з найактуальніших екологічних проблем краю – разом з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою відвідав Мужіївське родовище на Берегівщині. Високопосадовці оглянули територію, зокрема, і хвостосховище рудника, а також поспілкувались з представниками компанії, котра займається розробкою родовища, та місцевою владою.  

Міністр екології відвідав Мужіївський золоторудник

  Під час візиту на Закарпаття 24 березня Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков приділив увагу одній з найактуальніших екологічних проблем краю – разом з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою відвідав Мужіївське родовище на Берегівщині. Високопосадовці оглянули територію, зокрема, і хвостосховище рудника, а також поспілкувались з представниками компанії, котра займається розробкою родовища, та місцевою владою.  

Виявлено зловживання КП «Комбінат благоустрою» м. Мукачево

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розпочало розгляд справи відносно КП «Комбінат благоустрою» м. Мукачево за зловживання монопольним становищем на ринках ритуальних послуг.

В місцеві бюджети Закарпаття надійшло майже 2,4 млн. гривень

Ці кошти сплачені за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у січні-лютому 2013 року. Про це повідомили в регіональному управлінні Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПС України у Закарпатській області.

Закупівля послуг з організації гарячого харчування НА іРШАВЩИНІ   проводилися з порушеннями

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України порушило справу відносно управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в його діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

В Ужгороді відкрили поліфункціональний мистецький центр "Галерея Ілько"

Ініціатором створення нового комплексного мистецького центру став член правління Благодійного фонду "Мистецький Арсенал" Михайло Ілько.

Закарпатськими дорогами державного та місцевого значення можна проїжджати безперешкодно

У неділю, 24 березня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула обговорили ситуацію, що склалася в країні через складні погодні умови та боротьбу з наслідками, які спричинила негода. Закарпатську область на нараді представили перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації   Ігор Свищо та члени обласного оперативного штабу по боротьбі з надзвичайними ситуаціями.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 25 березня. Нехай початок нового тижня заряджає лише позитивними емоціями і надихає на гармонію з навколишнім світом. Кавуйте з насолодою в компанії бажаних людей і не переймайтеся через дрібниці. Будь-які розчарування зникають для тих, хто не боїться нещасливих миттєвостей. Адже після суму обов’язково настає радість. Успішного понеділка, затишного кавування й віри у швидку весну!  

До місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 181 тис. грн. туристичного збору

Ці кошти сплатили за два місяці 2013 року громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які відвідали Закарпаття.

На Хустщині жінка травмувалася під час спалювання сміття

Попри постійні нагадування про небезпеку, яку несе сезонне спалювання минулорічного листя   для всього живого, на Закарпатті продовжують виникати пожежі з даної причини. Страждають не тільки тварини   та екосистема краю, а й люди.

У Падіюні відфестивалили революціонери закарпатської моди (ФОТО)

«Арт-революція 2013» - фестиваль молодих дизайнерів, який вже вкотре проводить Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Цьогоріч він був особливо масштабним та креативним. З десяток майстрів представили свої сучасні колекції одягу та аксесуарів.

На Ужгородщині з нагоди дня лісу саджають молоді дерева

21 березня відомий всьому світові Всесвітній день лісу. Щороку в цей день   по всіх куточках країни проводяться акції щодо збереження та відтворення зелених насаджень,   сталого   управління лісами, невиснажливого   використання лісових ресурсів. Недарма це свято відзначається в день весняного   рівнодення, що за традицією вважається першим днем весни і є символом нового життя та нових починань.

На Закарпатті відзначають 21-річницю СБУ

У п’ятницю, 22 березня, в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Служби безпеки України. Привітати працівників УСБУ в Закарпатській області прийшли керівник краю Олександр Ледида, виконувач повноважень голови облради Андрій Сербайло, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, керівники правоохоронних та прикордонних структур.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат