Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8760, 20

Будапештський театр оперети покаже "Сільву" в Ужгороді

З 3 по 9 квітня 2013р. Будапештський театр оперети виступатиме з оперетою Імре Кальмана «Сільва» («Королева чардашу») у 4 містах Західної України – в Ужгороді, Львові, Івано-Франківську та Чернівцях.

Прокуратура оголосить Нагірного, винуватця ДТП, у якому загинули мама з дочкою, у міжнародний розшук

Хустська міжрайонна прокуратура, в разі отримання інформації від Держприкордонслужби про те, що Нагірний за межами країни, негайно вносить клопотання до суду про зміну йому запобіжного заходу на тримання під вартою та оголошує його в міжнародний розшук.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 29 березня. Спробуйте абстрагуватися від дійсності хоча би на час ранкового кавування. Для внутрішньої гармонії потрібно зовсім небагато, зате протягом дня життєвий тонус буде в нормі. Бадьорого вам погляду на своє оточення, активних вихідних, а також швидкої весни!

DZIDZIO приїхали в Ужгород на "фірмовому Кадилаку" і полонили публіку своєю безпосередністю

Нарешті це сталося! 25 березня гурт DZIDZIO виступив в Ужгороді, прибувши на своєму "фірмовому Кадилаці", про який навіть має   чудову пісню.

На творчому вечорі в Ужгороді заспіває "Один в каное"

13 квітня в ПАДІЮНі відбудеться творчий вечір «Шістнадцята літера».

97% закарпатських доріг вкриті ямами - ДАІ

Про це повідомив т.в.о начальника відділу з організації дорожнього руху Управління ДАІ УМВС підполковник міліції Олександр Ковальчук.

Україна качатиме європейський газ через Закарпаття

Як повідомив прем'єр Микола Азаров сьогодні в рамках офіційного візиту до Угорщини.
«Мені дуже приємно повідомити, що сьогодні - і це знаменно - українсько-угорський кордон перетнула перша молекула, жартома, звичайно, угорського газу за реверсною системою поставок газу до України.

Податківці Закарпаття вилучили брендового одягу на майже 4 млн. грн.

Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів в орендованому складському приміщенні на території одного з заводів м. Ужгорода виявлено місце зберігання товарів широкого вжитку. За попередніми даними високоякісний одяг, взуття та аксесуари виробництва відомих брендів (Prada, Bolonini, Nexxn, Prince, Hugo Boss та ін.) були завезені на територію України без сплати податків та митних платежів.

У Берегові прийматиме закарпатців один з лідерів угорського «Йоббіка»

5 квітня 2013 року у Берегові, в приймальні депутата Європейського парламенту Бейли Ковача, здійснюватиме прийом Іштван Саваї, парламентер з Угорщини та один з лідерів ультраправої партії «Йоббік». Зустріч з закарпатцями відбудеться з 15.00 по 17.30 за місцевим часом. Приїзд політика анонсувало закарпатське видання «Karpatalja».

Стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області

Температура повітря на перевалах: Латірському (-6°), Абранському (-4°), Яблунецькому (-9°), Ужоцькому (-4°), Торунському (-6°).

Синоптики не прогнозують катастрофічних паводків на Закарпатті

Катастрофічних паводків через танення снігу навесні поточного року на Закарпатті не прогнозують. Про це повідомили в Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології.

Балога подарував Медведчуку 122 гектара землі

Минулого тижня деякі ЗМІ, що патронуються екс-міністром МНС Віктором Балогою розповсюдили інформацію, ніби губернатор Закарпаття підписав розпорядження про надання в оренду земельної ділянки 60 га на Воловеччині підприємству «Спорт—Тур» під рекреацію.

Закарпатців просять утриматися від поїздок через пункти пропуску «Солотвино» та «Сігет-Мармацей"

Відповідне звернення оприлюднила прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Прокуратура розслідує смерть здоровго немовляти у пологовому будинку в Ужгороді

26 березня, в 0.16 в ужгородському міському перинатальному центрі народилася дівчинка, яка відповідала критеріям здорової дитини, але за дві години після народження немовля померло.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 28 березня. Намагайтеся сьогодні не звертати увагу на проблеми і побачите, що вони й самі вас уникають. Нехай ранок наповнюється бадьорим ароматом свіжозвареної кави, а думки спрямовуються тільки в позитивне русло. Успішного дня, корисних справ і приємного прокидання!

Аварія на Закарпатті: мікроавтобус – на даху далеко у полі, 5 людей – у лікарні

Серйозна аварія сталася сьогодні вранці на Закарпатті. Близько пів на восьму годину ранку, на національній автодорозі державного значення сполученням «Мукачево - Івано-Франківськ - Рогатин – Львів» поблизу міста Хуст, водій мікроавтобуса марки «Mercedes-Benz – 208», рухаючись зі сторони міста Мукачево, не вибрав безпечної швидкості руху із урахуванням стану дорожнього покриття, в результаті чого виїхав на смугу зустрічного руху та перекинувся.

Студент стоматфакультету УжНУ   став переможцем Міжнародного конкурсу

З 21 по 24 березня у чеському місті Брно на базі національного університету імені Томаша Масарика тривав Міжнародний Стоматологічний Студентський Конгрес організований Чеською Асоціацією Студентів Стоматологів.

Партнери сина "регіонала" Ковача "розіграли" на тендері десятки мільйонів від "Закарпаттяобленерго"

ПАТ «Закарпаттяобленерго» 15 березня за результатами тендерів уклало низку угод на будівельні роботи загальною вартістю 78,49 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
З цих коштів 15,48 млн грн. отримає ТОВ «Електро-буд» на будівельно-монтажні та налагоджувальні роботи для приєднання новозбудованих, реконструйованих чи модернізованих електроустановок замовників до електричних мереж.

Митцям Закарпаття вручили обласні премії

У середу, 27 березня, в облдержадміністрації керівник краю Олександр Ледида та виконувач повноважень голови обласної ради Володимир Закурений вручили лауреатам премії у різних галузях мистецтва.

Аналітика мовою оригіналу: "Янукович може влаштувати Росії Содом і Гомору"

Позиция России вредит ей, - считает российский журналист. В последних переговорах Путина и Януковича не было не то что прорыва – не было и малейшей сдвижки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат