Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8820, 20

В Ужгороді відкрили поліфункціональний мистецький центр "Галерея Ілько"

Ініціатором створення нового комплексного мистецького центру став член правління Благодійного фонду "Мистецький Арсенал" Михайло Ілько.

Закарпатськими дорогами державного та місцевого значення можна проїжджати безперешкодно

У неділю, 24 березня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула обговорили ситуацію, що склалася в країні через складні погодні умови та боротьбу з наслідками, які спричинила негода. Закарпатську область на нараді представили перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації   Ігор Свищо та члени обласного оперативного штабу по боротьбі з надзвичайними ситуаціями.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 25 березня. Нехай початок нового тижня заряджає лише позитивними емоціями і надихає на гармонію з навколишнім світом. Кавуйте з насолодою в компанії бажаних людей і не переймайтеся через дрібниці. Будь-які розчарування зникають для тих, хто не боїться нещасливих миттєвостей. Адже після суму обов’язково настає радість. Успішного понеділка, затишного кавування й віри у швидку весну!  

До місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 181 тис. грн. туристичного збору

Ці кошти сплатили за два місяці 2013 року громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які відвідали Закарпаття.

На Хустщині жінка травмувалася під час спалювання сміття

Попри постійні нагадування про небезпеку, яку несе сезонне спалювання минулорічного листя   для всього живого, на Закарпатті продовжують виникати пожежі з даної причини. Страждають не тільки тварини   та екосистема краю, а й люди.

У Падіюні відфестивалили революціонери закарпатської моди (ФОТО)

«Арт-революція 2013» - фестиваль молодих дизайнерів, який вже вкотре проводить Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Цьогоріч він був особливо масштабним та креативним. З десяток майстрів представили свої сучасні колекції одягу та аксесуарів.

На Ужгородщині з нагоди дня лісу саджають молоді дерева

21 березня відомий всьому світові Всесвітній день лісу. Щороку в цей день   по всіх куточках країни проводяться акції щодо збереження та відтворення зелених насаджень,   сталого   управління лісами, невиснажливого   використання лісових ресурсів. Недарма це свято відзначається в день весняного   рівнодення, що за традицією вважається першим днем весни і є символом нового життя та нових починань.

На Закарпатті відзначають 21-річницю СБУ

У п’ятницю, 22 березня, в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Служби безпеки України. Привітати працівників УСБУ в Закарпатській області прийшли керівник краю Олександр Ледида, виконувач повноважень голови облради Андрій Сербайло, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, керівники правоохоронних та прикордонних структур.

Депутати звинуватили   Івана Балогу в незаконності дій та перевищенні повноважень

У четвер відбулася чергова сесія Закарпатської обласної ради. Попри вражаючу оперативність минулих пленарних засідань, цього разу депутати довго «розкочегарювалися»». Перед початком присягу склали 5 нових депутатів. Таким чином, обласна рада поповнилася Балогами, серед яких син та дружина Віктора Балоги. Також лави депутатів поповнилися трьома «регіоналами» — Антал, Івашко та Садварі.

У Закарпатті очікують -17° морозу

22-24 березня в Закарпатській області знову похолоднішає. Прогнозують зниження температури до -17.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 22 березня. Наповнюйте робочі будні яскравими емоціями і не лякайтеся змін, адже вони завжди на краще. Дозвольте собі трохи розслабитися за чашечкою свіжозвареної кави, особливо якщо прийдешній день обіцяє бути напруженим й активним. Попереду вихідні, проведіть їх якомога краще і з користю для себе. Гарного завершення тижня й затишного кавування!

Антимонопольний комітет порушив справу по державних закупівлях

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України порушило справу відносно Управління житлово-комунального господарства Закарпатської обласної державної адміністрації, у зв’язку з наявністю в його діяннях, що полягали у допущенні пропозицій конкурсних торгів ВАТ «Хустська ПМК» та ПП «Техно-Терм-Хуст» до оцінки по процедурі закупівлі.

Обласні депутати просять уряд скасувати   спецмито на імпортні автомобілі

Обласні депутати просять уряд скасувати спецмито на імпортні автомобілі, яке запроваджується з в країні з середини квітня. Народні обранці прийняли звернення до Прем’єр-міністра Миколи Азарова з обґрунтуванням своєї позиції.

Закарпатські депутати визнали, що зганьбилися на всю країну, коли закладали ямки болотом

Сьогодні, на сесії Закарпатської обласної ради, Василь Маркович доповідав перед депутатами про стан закарпатських доріг.

На сесії Закарпатської облради заблокували картки деяких депутатів

На сьогоднішній сесії Закарпатської облради продовжуються пристрасті навколо заблокування карток депутатів головою облради І.Балоги. Після обговорення одного з питань до карток знову повернулися.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 21 березня. Створюйте собі хороший настрій вже зранку: приділяйте увагу приємним дрібницям і не забувайте про найближчих людей. Нехай філіжанка ранкової кави буде смачна, а співрозмовники до неї – бажаними. Успішних починань, корисних рішень і зустрічних посмішок вам сьогодні!

Закарпатці поскаржилися на дії «Закарпаттяобленерго»

Протягом 2012 року Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розглянуло понад 20 заяв і скарг від споживачів, які скаржилися на дії                               ПАТ «Закарпаттяобленерго» та його МРЕМів.

Майже на 240 мільйонів гривень зіблишили видатки на медицину, кажуть в ОДА

Про це 20 березня повідомив під час прес-конференції очільник Закарпаття Олександр Ледида.

На Міжгірщині відновлять унікальний музей лісу

Додатковим   поштовхом для розвитку закарпатського туризму, за словами Олександра Ледиди, може стати відновлення музею лісу та сплаву у Міжгірському районі.

Закарпатців закликають не знищувати рідкісні первоцвіти

Щороку з настанням весни, коли в лісах та на галявинах з’являються перші квіти, в НПП «Синевир» проходить екологічна акція «Первоцвіт». Метою даного заходу є збереження ранньовесняних та червонокнижних видів рослин: підсніжника білосніжного, білоцвіту весняного, шафрана Гейфеля, проліски дволистої та інших. Масове зривання цих квітів в Україні   призвело до того, що вони стали рідкісними і фактично є на грані зникнення, а   отже потребують посиленої охорони.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат