Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8780, 20

Митцям Закарпаття вручили обласні премії

У середу, 27 березня, в облдержадміністрації керівник краю Олександр Ледида та виконувач повноважень голови обласної ради Володимир Закурений вручили лауреатам премії у різних галузях мистецтва.

Аналітика мовою оригіналу: "Янукович може влаштувати Росії Содом і Гомору"

Позиция России вредит ей, - считает российский журналист. В последних переговорах Путина и Януковича не было не то что прорыва – не было и малейшей сдвижки.

Закарпаття на другому місці по реалізації програми "Доступне житло"

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила директор Закарпатського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Галина Дудчук.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 27 березня. Зустрічайте новий день у доброму гуморі, не лякайтеся змін, адже вони на краще. Чашечка улюбленої кави наповнить ранок неймовірним ароматом. Додавайте до неї улюблені солодощі і створюйте позитив для всього дня. Посміхайтеся оточенню – й обов’язково одержите посмішку у відповідь. Гарної середи й приємного кавування!

У нацпарку "Синевир" порушували законодавство

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Національного природного парку «Синевир» (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в його діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції при здійсненні закупівлі світлих нафтопродуктів (моторних бензинів та дизпалива) за державні кошти (надалі – Торги).

Міністр охорони здоров’я спілкувалася з медиками в "он-лайн" режимі

Першими з з-поміж усіх державних відомств міністерство охорони здоров'я провело масштабну телеконференцію «Запитай міністра». Захід був присвячений завершенню Всеукраїнського тижня боротьби з туберкульозом і проведенний у форматі відеоконференції. Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова спілкувлась з працівниками та пацієнтами 54-х протитуберкульозних диспансерів.

Вночі в ужгородському перинатальному центрі померла дитина. Друга за два тижні

Як стало відомо, сьогодні, 26 березня, в 0 годин 16 хвилин в ужгородському міському перинатальному центрі народилася дівчинка вагою 3 кг 200 г. За шкалою Апгара (яка дозволяє миттєво оцінити стан новонародженого) дитина відповідала критеріям здорової, її поклали на груди мамі, але за дві години немовлятко померло.

Прокуратура клопоче перед судом про примусовий привід Нагірного до суду

Хустським міжрайонним прокурором   подано клопотання до Хустського районного суду про дозвіл затриманння підсудного (Нагірного) з метою його приводу для участі у судовому засіданні ( ст.188 КПК Клопотання про дозвіл на затримання з метою приводу).

На сміттєзвалище у с. Барвінок виділять 4 млн грн.

Про це у вівторок, 26 березня, повідомив Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков після відвідання полігону для твердих побутових відходів поблизу с. Барвінок Ужгородського району.

Нагірний зник з Берегівської психлікарні ще 23 лютого

Майже місяць учасника ДТП, в якому загинула жінка та дитина, нікому не було діла, де він знаходиться. Про це повідомляє власкор 1+1 Наталя Зотова.

Музей лісу і сплаву передадуть Міністерству екології

Унікальний Музей лісу і сплаву, що на Міжгірщині не залишиться поза увагою Міністерства екології та природних ресурсів. Про це сьогодні під час спільної прес-конференції з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою зазначив Міністр екології Олег Проскуряков.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 26 березня. Збирайте навколо себе лиш приємні емоції і бажаних людей. Нехай всі справи вдаються, а результати приємно дивують. Затишного вам прокидання з філіжанкою улюбленого напою. Сьогодні пропонуємо не обмежуватися кавою: такий чай, як на фото, обов’язково зігріє вас на початку нового дня. Гарного ранку й солодких вам вражень сьогодні!

В Ужгород прилетіли лелеки (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 25 березня в околицях Ужгорода літали лелеки :)

У берегівській лікарні купували продукти за "сімейним" принципом

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Берегівської центральної районної лікарні (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в її діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

Пункт пропуску Захонь пішов на ремонт

Близько чотирьох місяців на пункті пропуску Заахонь триватиме реконструкція. Фінансує цей проект на 3\4 - Євросоюз, одну четверту доведеться заплатити Угорщину. Загальна вартість реконструкції складає 540 тис. євро.

Міністр екології попросить кошти для протипаводкової системи Закарпаття

Під час візиту на Закарпаття 24 березня Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков приділив увагу одній з найактуальніших екологічних проблем краю – разом з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою відвідав Мужіївське родовище на Берегівщині. Високопосадовці оглянули територію, зокрема, і хвостосховище рудника, а також поспілкувались з представниками компанії, котра займається розробкою родовища, та місцевою владою.  

Міністр екології відвідав Мужіївський золоторудник

  Під час візиту на Закарпаття 24 березня Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков приділив увагу одній з найактуальніших екологічних проблем краю – разом з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою відвідав Мужіївське родовище на Берегівщині. Високопосадовці оглянули територію, зокрема, і хвостосховище рудника, а також поспілкувались з представниками компанії, котра займається розробкою родовища, та місцевою владою.  

Виявлено зловживання КП «Комбінат благоустрою» м. Мукачево

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету розпочало розгляд справи відносно КП «Комбінат благоустрою» м. Мукачево за зловживання монопольним становищем на ринках ритуальних послуг.

В місцеві бюджети Закарпаття надійшло майже 2,4 млн. гривень

Ці кошти сплачені за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у січні-лютому 2013 року. Про це повідомили в регіональному управлінні Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПС України у Закарпатській області.

Закупівля послуг з організації гарячого харчування НА іРШАВЩИНІ   проводилися з порушеннями

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України порушило справу відносно управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА (надалі – Замовник), у зв’язку з наявністю в його діяннях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат