Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8720, 20

Обласні депутати просять уряд скасувати   спецмито на імпортні автомобілі

Обласні депутати просять уряд скасувати спецмито на імпортні автомобілі, яке запроваджується з в країні з середини квітня. Народні обранці прийняли звернення до Прем’єр-міністра Миколи Азарова з обґрунтуванням своєї позиції.

Закарпатські депутати визнали, що зганьбилися на всю країну, коли закладали ямки болотом

Сьогодні, на сесії Закарпатської обласної ради, Василь Маркович доповідав перед депутатами про стан закарпатських доріг.

На сесії Закарпатської облради заблокували картки деяких депутатів

На сьогоднішній сесії Закарпатської облради продовжуються пристрасті навколо заблокування карток депутатів головою облради І.Балоги. Після обговорення одного з питань до карток знову повернулися.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 21 березня. Створюйте собі хороший настрій вже зранку: приділяйте увагу приємним дрібницям і не забувайте про найближчих людей. Нехай філіжанка ранкової кави буде смачна, а співрозмовники до неї – бажаними. Успішних починань, корисних рішень і зустрічних посмішок вам сьогодні!

Закарпатці поскаржилися на дії «Закарпаттяобленерго»

Протягом 2012 року Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розглянуло понад 20 заяв і скарг від споживачів, які скаржилися на дії                               ПАТ «Закарпаттяобленерго» та його МРЕМів.

Майже на 240 мільйонів гривень зіблишили видатки на медицину, кажуть в ОДА

Про це 20 березня повідомив під час прес-конференції очільник Закарпаття Олександр Ледида.

На Міжгірщині відновлять унікальний музей лісу

Додатковим   поштовхом для розвитку закарпатського туризму, за словами Олександра Ледиди, може стати відновлення музею лісу та сплаву у Міжгірському районі.

Закарпатців закликають не знищувати рідкісні первоцвіти

Щороку з настанням весни, коли в лісах та на галявинах з’являються перші квіти, в НПП «Синевир» проходить екологічна акція «Первоцвіт». Метою даного заходу є збереження ранньовесняних та червонокнижних видів рослин: підсніжника білосніжного, білоцвіту весняного, шафрана Гейфеля, проліски дволистої та інших. Масове зривання цих квітів в Україні   призвело до того, що вони стали рідкісними і фактично є на грані зникнення, а   отже потребують посиленої охорони.

Олександр ЛЕДИДА: Тільки за останні два роки в області відкрито 17 нових шкіл

Про це 20 березня розповів керівник краю, відповідаючи на питання головного редактора Міжгірської районної газети «Верховина» Марії Рубець, котра поцікавилась завершенням будівництва спеціалізованої школи ім. А. Волошина:

Закарпатські виробники сплатили 7,6 млн. грн. акцизного податку  

Така сума надійшла до бюджету від виробників підакцизної продукції за два місяці 2013 року. Виробники вина та коньяку сплатили 4,9 млн. грн. та   виробник автомобілів - 2,7 млн. грн.

Аналітика від Da Vinci: Митний Союз — утворення не ефективне

(мовою оригіналу) О неэффективности Таможенного союза пишет компания Da Vinci в своем оперативном докладе. В своем презентационном ролике компания сообщает, что работает на правительства разных стран и коммерческие структуры.

Закарпаттяобленерго віддало 7 мільйонів фірмі свого менеджера та його сина депутата

ПАТ «Закарпаттяобленерго» 12 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Закарпатенергокомплект» на реконструкцію лінії Воловець-Майдан вартістю 7,83 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Угорські медіа про напад на туристів на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

Нагадаємо: на групу угорських громадян, у переважній кількості школярів від 6 до 16 років, які перебували у нас із дослідницкьо-ознайомчою екскурсією в рамках соціальної програми “Без кордонів”, біля Кафедрального собору напали молоді люди, одягнуті у темний одяг і в грубі черевики.

Віктор Балога у своєму стилі кинув відомого та скандального архітектора

Микола Шматько назвав свій переїзд в Мукачеві «передвиборними трюками» Балоги. Про це детальніше колишній луганський скульптор Микола Шматько розповів сайту Острів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 березня. Зустрічайте новий день, забуваючи про все погане, що мали вчора. Не переймайтеся через дрібниці. Нехай аромат свіжозвареної кави надихає на нові звершення й стимулює до активної роботи. Приємного прокидання, улюблених солодощів, бажаних співрозмовників до кави, й загалом хорошої середи!

Угорці Закарпаття відзначили річницю революції

Минулого тижня угорці всього світу відзначили своє національне свято – 165-ту річницю революції і визвольної боротьби 1848-1849 років. З нагоди свята й у Берегові відбулися багатолюдні урочистості, що організували міська рада та Демократична спілка угорців України.

Прокуратура зацікавилась інцидентом з угорськими туристами на Закарпатті

18 березня до прокурора Закарпатської області Анатолія Петруні надійшло офіційне звернення Генерального консула Угорщини Йожефа Бачкаі.

Прокуратура контролює ситуацію будівлі "Корона"

«Ухвала господарського суду Закарпатської області, якою вжито заходів забезпечення щодо заборони вчиняти дії по відчуженню об'єкта нерухомості за адресою м. Ужгород, пл. Театральна 5,7 більш відомий, як готельно-ресторанний комплекс «Корона», залишається чинною» – повідомив прокурор міста Ужгород Іван Штефанюк.

Досудове розслідування за фактом скандального проникнення в «Корону» під контролем прокуратури

За інформацією прокурора м. Ужгорода Івана Штефанюка, 15 березня після 19 години до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від представника Ужгородської української богословської академії, у якому він повідомив про те, що невідомі особи ламають ворота на Богословській академії та незаконно проникли на її територію.

На Закарпатті буде міжнародний маршрут по дерев’яних церквах, мережа велодоріжок та велотури.

У вівторок, 19 березня, відбувся брифінг в. о. начальника головного управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Олександра Марченка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат