Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8500, 20

На посаду Берегівського голови до 20-ти претендентів

9 квітня відбулося чергове засідання Берегівської міської територіальної виборчої комісії з позачергових виборів міського голови Берегова, що мають відбутися 2 червня.
За посаду голови Берегова змагатимуться до 20 кандидатів

За найкращий бограч нагородять 25 тисячами гривень (ПРОГРАМА фестивалю)

9 травня на території комплексу «Термальні води Косино», що на Берегівщині, відбудеться справжнє кулінарне свято з перчинкою – «Чемпіонат бограча».

На Закарпатті засудили головного бухгалтера благодійного фонду

Вироком Ужгородського міськрайонного суду, головного бухгалтера благодійного фонду визнано винною у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 200, ч. 1 ст. 364-1 і засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з бухгалтерським обліком на 2 роки з конфіскацією коштів, отриманих злочинним шляхом та іспитовим строком 2 роки.

30 квітня - останній день подання декларації про доходи

Майже 5 тисяч закарпатців вже задекларували свої доходи

Закарпатці зобов’язані здавати нелегальну зброю

У період з 1 по 31 травня 2013 року на території області буде проведено місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

На Закарпатті обрали найкраще “писанкове” дерево (ФОТО)

Обрано переможців обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко».

Страсний тиждень - останній тиждень Великого Посту

Сьогодні починається Страсний тиждень - останній тиждень Великого Посту. Він присвячений спогаду страждань і смерті Ісуса Христа і цього року триватиме з 29 квітня по 4 травня. Завершиться ж опівночі з суботи на неділю - 5 травня, коли православні святкуватимуть Великдень

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 29 квітня. Бадьоро розпочати тиждень допоможе філіжанка улюбленої кави. Оточуйте себе приємними речами й бажаними людьми. Додавайте до кавового аромату хороших спогадів від вихідних, а також нових ідей, спрямованих на майбутнє. Гарного дня й успішних справ сьогодні!

Огляд закарпатської преси за 21-27 квітня

Огляд регіональних закарпатських газет за минулий тиждень

На Закарпатті   вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів-чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, в Ужгороді на площі Дружби народів відбувся мітинг-реквієм з нагоди річниці Чорнобильскої трагедії.

Рівно 27 років тому Україна пережила маштабну техногенну катастрофу – аварію на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогодні закарпатці вшановують пам’ять тих, хто ціною власного здоров’я та життя ліквідовував наслідки аварії.

Цьогоріч   в області закупили житло для   чотирьох родин чорнобильців

У п’ятницю, 26 квітня, голова облдержадміністрацій Олександр Ледида зустрівся із представниками громадський організацій чорнобильців краю.

Siemens перенесе виробництво з Бразилії на Закарпаття

Компанія Siemens Enterprise Communications планує передислокувати свої виробничі потужності в Україну.

В Ужгороді цілодобово стоять в чергах, щоб отримати Шенгенську візу

У черзі до Європи. Вже кілька тижнів українці від світання до смеркання виборюють перепустку в Старий світ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 26 квітня. Нехай всі рішення приймаються з легкої руки, а день буде багатим на сюрпризи. Не змушуйте себе працювати понад міру, релаксуйте з улюбленою кавою й плануйте майбутні вихідні. Вдалої п’ятниці й корисних справ сьогодні!

Президент призначив Якубця головою Хустської РДА

Про це йдеться у відповідному указі президента.

На Закарпатті провели мітинг-реквієм героям Чорнобиля

Напередодні 27 роковин Чорнобильської трагедії, 25 квітня в Управління ДСНС України у Закарпатській області біля пам’ятної стели пожежникам-ліквідаторам цієї техногенної катастрофи відбувся мітинг-реквієм. Недаремно епіграфом до пам’ятного знака були обрані слова Кобзаря „І мертвим, і живим, і ненародженим...”, які є своєрідним генетичним кодом української нації.

Службові особи Мукачівської РДА перевищували повноваження

24 квітня Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері до ЄРДР (Єдиного реєстру досудових розслідувань) внесено відомості про кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень) щодо посадовців Мукачівської РДА .

В Закарпатській ОДА відбулася передвеликодня Рада церков

Саме про важливість роботи релігійних громад щодо опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування, та участі у акціях по боротьбі з туберкульозом та СНІДом, просвітницьку роботу та пропагування моральних цінностей спілкувались духівники та керівники краю. У четвер, 25 квітня, під головуванням Олександра Ледиди відбулась традиційна передвеликодня Рада церков.

На Закарпатті регіональна координаційна група АТЦ провела чергове антитерористичне навчання

25 квітня ц.р. координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове командно-штабне антитерористичне   навчання на особливо важливому об’єкті електроенергетики – електропідстанції «Мукачево».

Знахідка на березі Тиси — сигарети, вартістю 25 тисяч гривень

Прикордонники відділу “Ділове” Мукачівського загону вкотре під час перевірки берегової відмілини річки Тиса виявили на відстані близько 15 метрів від лінії державного кордону вісім пакунків загорнутих в чорний поліетилен.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат