Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 27.05.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 27 травня. Запам’ятовуйте приємні ранкові миті, оточуйте себе позитивними речами й кавуйте з бажаними людьми. Нехай всі справи розпочинаються успішно й завершуються якомога швидше. Затишного прокидання й хорошого дня!

Цитата дня: Існує три грандіозних закони щастя в житті :
1) треба щось робити,
2) треба когось любити,
3) треба на щось сподіватися.
(Джозеф Еддісон)

27 травня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода. Часом дощ, місцями сильний. Грози. Вітер південно - західний 7 - 12 м/с, під час грози місцями шквалисте посилення 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень 11 - 16°. В горах місцями: вдень 4 - 9° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода. Часом дощ. Грози. Вітер південно-західний 7 - 12 м/с, під час грози шквалисте посилення 15 - 17 м/с. Температура повітря вночі 5 - 7°, вдень 14 - 16°.

За православним календарем 27 травня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Варвара, Іван (Іоанн), Исидор (Сидір), Леонтій, Макарий, Максим, Марко, Микита, Серапіон, Тихін і Яків (Иаков).



Цей день в історії

1753 — завершене будівництво Андріївської церкви в Києві.
1821 — заснована Миколаївська астрономічна обсерваторія.
1895 — англійський винахідник Бірт Акрес запатентував кінопроектор.
1900 — на парламентських виборах у Бельгії вперше у світі була випробувана система пропорційного представництва.
1916 — президент США Вудро Вільсон закликав після Першої світової війни створити Лігу Націй.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 6 червня — «Світ забуття». Поч. о 12.00, 14.10 та 18.30. «Останній дзвінок». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. День буде насичений різноманітними подіями, вам доведеться постійно долати перешкоди, У першій половині дня ваші плани можуть порушитися через непередбачені обставини. У другій половині дня вам складно буде отримати підтримку впливової особи, на яку ви розраховували. Реалізувати задумане буде вельми не просто. Увечері, щоб зняти стрес, займіться фізичними вправами на свіжому повітрі.
Телець. Не варто планувати важливі справи на першу половину дня. У силу сформованих обставин у вас вийде не все, що ви задумали. Якщо вам вдасться правильно розподілити свої сили, то ви зможете спіймати удачу за хвіст. Вам допоможе колега, стосунки з яким були напруженими. Увечері займіться проблемами своєї сім'ї. На вас чекають непередбачені витрати на побутові дрібниці.
Близнюки. У першій половині дня сплеск романтичних почуттів може відвернути вас від важливих справ. Спалах романтичної пристрасті у стосунках із партнером виведе ваші відносини на новий рівень. У другій половині дня ваша ділова активність дозволить досягти важливої мети. Вам слід затриматися на роботі, щоб виконати всі свої зобов'язання. Увечері залишіться вдома.
Рак. Старанна робота в першій половині дня може виснажити сили вашого організму. Саме час зайнятися здоровим способом життя. Почніть правильне харчування, відвідайте масажний салон, запишіться в спортзал або басейн. Намагайтеся, щоб вашою м'якістю і добротою не скористалися недоброзичливці. Наприкінці дня вас чекають грошові розтрати, яких ви не планували.
Лев Вранці вам доведеться вирішувати величезну кількість дрібних питань і боротися з перешкодами. У другій половині дня ви будете в центрі уваги колективу. Навчіться відрізняти брехню від правди, не варто сприймати лестощі, як істину. Постарайтеся скористатися своїм станом, щоб поговорити з керівництвом про премії. Увечері вам не варто проводити час в галасливих місцях. Лягайте спати раніше.
Діва. У першій половині дня увага з боку протилежної статі може вас відволікти від важливого проекту. Не витрачайте свої сили на дрібниці, виберіть одну мету. Сьогодні варто приділити особливу увагу особистим стосункам. Створіть романтичну атмосферу, запросіть партнера на вечерю до ресторану. Сьогодні вам вдасться дізнатися інтимні таємниці своєї коханої людини.
Терези Сьогодні з вами відбуватиметься щось дивне і загадкове. Усі справи йтимуть не так, як звичайно. Це знаки Долі, які виведуть вас на істинний шлях. У другій половині дня ви можете зіткнутися зі складнощами бюрократичної системи. Запам'ятайте, якщо у вас щось не вийшло сьогодні, значить, це вам не потрібно. Збіг обставин приведе вас до спілкування із впливовою особою.
Скорпіон У першій половині дня у вас буде купа вільного часу. Освоєння нової інформації буде досить ефективним. У другій половині дня на вас чекає підтримка з боку однодумців. Будь-які починання цього дня принесуть гарну вигоду. Увечері вам варто зайнятися собою і своїм емоційним станом. Знайдіть спосіб отримати приємні емоції. Відвідання концерту або театру вас порадує.
Стрілець. Сьогодні на вас чекають складнощі в особистих стосунках. Намагайтеся, щоб проблеми в особистому житті не відбилися на вашій робочій діяльності. Не заглиблюйтеся в чужі конфлікти, відстоюючи справедливість. Вам доведеться поборотися з недоброзичливцями, щоб зберегти свою репутацію. Увечері краще за все обговорити свої проблеми з надійним другом.
Козеріг Весь день ви будете об'єктом уваги протилежної статі. Ваша чарівність і почуття гумору допоможуть вирішити важливе ділове питання. У другій половині дня ваші ідеї допоможе реалізувати людина зі сфери чиновників. Хапайте удачу за хвіст, діючи сміливо і рішуче. Увечері вам варто поповнитися позитивною енергією. Вечеря в елітному ресторані або відвідування заміського клубу зніме вашу втому.
Водолій. Ранковий конфлікт із домочадцями може вивести вас із рівноваги. Не варто приймати побутову сварку близько до серця і засмучуватися. Вам слід присвятити час рутинній роботи і зайнятися документами. У другій половині дня намагайтеся не сперечатися з керівництвом. Боротьба за справедливість не призведе ні до чого хорошого. На вас чекає приємний сюрприз ввечері, кохана людина виправить свою провину.
Риби Ваша пасивність і млявість в першій половині дня можуть негативно позначитися на роботі. Не варто відкладати важливі рішення. Пам'ятайте, що робота в команді і порада професіонала можуть дати найкращий результат. У другій половині дня ви опинитеся в центрі інтриг. Ваші конкуренти всіма силами намагатимуться вивести вас із себе. Спокій і холоднокровність допоможуть вибрати оптимальне рішення. Вечір краще провести на самоті.



А зараз — усміхніться :)


Вчора бачив, як одна дівчина бігла по місту у весільній сукні. Ось це я розумію в активному пошуку.



Зла ..Не з тієї ноги встала .. НЕ на ту мітлу сіла ..Ще й полетіла не в ту сторону ...



Три стадії сп’яніння жінки:
1. (Грайливо) «Ха-ха-ха, яка я п’яна!»
2. (Гнівно) «Хто п’яна?! Ніяка я не п’яна!»
3. У таксі на запитання водія – Вам куди? – «Не твоє діло!»

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат