Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10400, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 30 січня. Все те, що ви не встигли завершити минулого тижня наздожене вас у цьому, тому не відкладайте прийняття важливих справ та рішень. За чашечкою ароматної кави обмізкуйте майбутні дії, і нехай усе удасться! Гарного понеділка!

Стосовно головлікаря   перинатального центру   порушать кримінальну справу

А затриманому Доктору прокуратура готова висунути кінцеве звинувачення.

Г. Москаль: “На Закарпатті міліція перетворилася на спільника кримінального авторитета"

19 грудня у смт Великий Березний на Закарпатті було скоєно вбивство. Відомий кримінальний авторитет Володимир Копча розстріляв із дробовика 30-річного Павла Опаленика і намагався вбити ще кількох чоловік. “Вина” цих людей, на думку В.Копчі, полягала в тому, що вони були мимовільними очевидцями сутички його 17-річного сина з іншим підлітком у центрі селища.

Аналітика: Янукович на штиках

Чи допоможе силовий сценарій утримати владу? Країна увiйшла у вельми специфiчний полiтичний рiк. Це — рiк парламентських виборiв, якi можуть зафiксувати або пiдiрвати становище правлячої в країнi партiї

Влада Закарпаття відповість на питання громадян

У вівторок, 31 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Щербея офіційно звільнили. Новий начальник Закарпатського МНС - А. Зелінський

Сьогодні офіційно звільнили начальника управління МНС у Закарпатській області Мирослава Щербея. Новий начальник - Антон Зелінський, який до цього був першим заступником начальника управління. Про це Rionews повідомляє джерело в МНС України.

Стосовно головлікаря перинатального центру готується постанова про порушення кримінальної справи

"Готується постанова про порушення кримінальної справи за прийняття некваліфікованого рішення стосовно головного лікаря перинатального центру", — повідомив на прес-конференції прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня.

У Закарпатті звільнили головного МНС-ника області Мирослава Щербея

В.О. призначили Антона Зелінського. Про це йдеться в Наказі МНС України № 44 (ПО ОСОБОВОМУ СКЛАДУ) від 23.01.2012 "Про призначення осіб начальницького складу".

Аналітика від Віталія Портникова: Пока великан спит

О назначении Валерия Хорошковского министром финансов судачили последние несколько месяцев после того, как премьер-министр Николай Азаров стал терять одну позицию за другой, сдавая своих доверенных людей в угоду донецким землякам и представителям группы «РосУкрЭнерго».

Аналітика мовою оригіналу: Украинско-венгерская бескомпромиссность

Отношения Киева и Будапешта во все времена были дружелюбно-ровными (особенно по сравнению с отношениями Венгрии с другими странами-соседями, в которых тоже живет венгерское меньшинство). Очевидно, в Киеве считают, что около 150 тысяч украинских венгров — слишком незначительное количество, чтобы делать политическую погоду, потому и смотрят сквозь пальцы на активность своей соседки в плане защиты интересов зарубежных венгров.

Аналітика від "Форбс": Схема інвестицій по-українськи це "влада — бюджет — офшор — приватизація"

Компанії на Кіпрі чи яких-небудь Віргінських островах має кожен поважаючий себе олігарх. Номінально кіпріоти часто володіють в Україні найбільшими підприємствами. Про це знає офіційна влада, однак нічого з цим не робить. Очевидно, сама ж і користується.

За минулий рік закарпатки народили 5 трійнят і зробили понад 200 абортів

Приблизно на однаковому рівні залишається статистика переривання вагітності у закарпаток. За минулий рік було зроблено 238 абортів. Близько від 11 дітей відмовилися батьки.

Аналітика мовою оригіналу: На каком языке говорила Русь?

Никто, сохранивший здравый рассудок, не будет спорить с тем, что сегодняшняя Украина это Русь или Киевская Русь, как ее назвали позднее историки.

Аналітика від Тетяни Монтян: У більшості політсил — порожня "лава запасних"

З наближенням виборів конфлікти всередині партій стають жорсткішими, а внутрішньовидова боротьба - запеклішою, тож важче прогнозувати майбутнє великих і дрібних політичних партій.

Аналітика: Число звіра 666 є у прізвищах усіх наших президентів

А "хохол" означає птаха, який згоряє та відроджується з попелу, — вважає мовознавець Юрій Кобзенко

Аналітика мовою оригіналу: "Вокруг Тимошенко появляется героический и жертвенный ореол"

Украинские политологи спорят о том, как повлияет освобождение Юлии Тимошенко из тюрьмы на оппозиционные силы.

Аналітика мовою оригіналу: "Сколько стоит заказать убийство и откупиться от закона"

Где нанять наемника, у кого купить противопехотные гранаты, как закрыть уголовное дело и вообще забыть о существовании закона за относительно небольшую сумму? На всякий случай: обратный выкуп потрепанной души, глупых принципов и неликвидных моральных ценностей обойдется значительно дороже. Все данные взяты из Государственного реестра судебных решений.

Аналітика: Біг по колу, або якими будуть вибори-2012?

Щоб відповісти на це питання, слід враховувати суто українські реалії, особливо ж ті, котрі склалися після перемоги Януковича на президентських перегонах 2010. Не можна ізолюватися і від європейського світу, де проблеми стрімко накопичуються.

На білборді в Іршаві замість зіпсованого Януковича вигулькнув Попович

У місті Іршава Закарпатської області зіпсували білборд з привітанням Президента України Віктора Януковича. Про це повідомив очевидець.

Аналітика: Майбутня дестабілізація Росії стане жахом для України

Як і очікувалось ще 2008 року, перша глобальна економічна криза спровокувала тектонічні зсуви в геополітичному устрої світу. Наприкінці 2010-го – початку 2011 року світ здригнувся від народних протестів, які розпочалися в Тунісі, а потім перекинулися на Єгипет, далі – на Лівію, Сирію, Ємен та низку інших країн Близького Сходу й Північної Африки...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат