Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10340, 20

В Ужгородській мерії на хабарі затримали начальника ЖРЕР? (ВЕРСІЯ)

Вчора, 9 квітня о 17.40   проводилось затримання начальника ЖРЕР № 4 Поповича Я.М. та проводились слідчі дії відносно начальника департаменту міськго господарства Касперова О.П, та його заступника Сабовчика Д.М., які вимагали хабаря 10000$ через посередника Поповича, за погодження документації на реконструкцію приміщення.Про це повідомляє джерело Rionews.

Від подвійного громадянства закарпатці більше втратять, ніж отримають  

У лютому цього року на розгляд Верховної Ради України внесено урядовий законопроект про запровадження штрафів за подвійне громадянство. Його розробниками пропонується внести змiни до низки законiв у частинi встановлення обмежень для осiб, якi є громадянами України та одночасно перебувають у громадянстві іншої держави.

Аналітика мовою оригіналу: Будут ли выборы выборами или опять купят сколько нужно?

В последнее время политическая жизнь Закарпатья скорее пассивная, нежели активная. В медиа это нарекли авитаминозом власти. Можно добавить — и оппозиции. Но руководитель области в недавнем телеинтервью сказал, что ждать осталось недолго — вскоре «начнется».

Балогівські фірми кинули око на землі УжНУ

Раніше ЗМІ вже повідомляли про зловживання в Ужгородському Національному університеті. Як виявилося, це триває й далі.
Днями стало відомо, що у збереженні Миколи Вегеша на посаді ректора УжНУ балогівська команда має не тільки моральний чи передвиборний інтерес, а й суто матеріальний.

Аналітика: Саботаж та репресії у митниці (ДОПОВНЕНО)

У розпорядженні "Економічної правди" опинилися документи і свідоцтва, які підтверджують, що на митницях у зв'язку розпорядженням Віктора Януковича збільшити збори не тільки утворилися черги і не тільки штучно завищуються платежі для суб'єктів ЗЕД, - в митних органах з'явилися "саботажники" та почалися кадрові чистки.

У «ПАДІЮНІ» покажуть як власноруч можна прикрасити великодній кошик

«Креатив студія» при обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розкриває секрети пасхальної творчості.

Аналітика: Влада пропонувала Тимошенко уїхати за кордону в обмін на закриття кримінальної справи

(мовою оригіналу) Как уже сообщалось, вчера генеральный прокурор Виктор Пшонка поручил обеспечить лечение экс-премьера Юлии Тимошенко за пределами Качановской колонии.

Аналітика мовою оригіналу: Без идеалов, без принципов, без царя в голове

Несмотря на «ненаучность», идеология выполняет ряд важных и полезных функций. Она отвечает на вопросы, почему нужно быть сознательным гражданином, ради чего переносить ограничения, временные и постоянные трудности. Наконец, она призвана сплачивать членов общества для решения исторических задач.

У Берегові чупакабра знищила півсотні курей, кролів, котів

У Берегові невідома істота протягом тижня нападає на свійських тварин. За цей час виїла півсотні курей, кролів, котів. Уранці берегівчани знаходять на подвір'ї лише сліди лап, зубів та шерсть.

Аналітика: Смертельна сутичка за ресурси планети

Якщо подивитися на сучасну розробку родовищ, будь то глибоководна видобуток в Арктиці або сланцевий газ і сланцева нафта, то стає зрозумілим, що інвестиції і пов'язані з видобутком ризики для навколишнього середовища вийшли на безпрецедентний рівень.

В Ужгороді відбудеться акція «Готуй намет навесні!»

У четвер, 29 березня 2012 року, на пл. Б. Хмельницького о 14.00 відбудеться акція «Готуй намет навесні!» в рамках всеукраїнської молодіжної кампанії ВСТАВАЙ! Акція є складовою всеукраїнського конкурсу розкладання наметів на швидкість, фінал якого відбудеться у Києві на Майдані Незалежності 5 квітня.

Пожежники закликають не спалювати сухої трави

25 березня закарпатські рятувальники виїжджали на гасіння пожеж 61 раз. Горіли: підсобне приміщення, квартира, житловий будинок, надвірна споруда, проте неконтрольоване спалювання сухої трави в області побило всі рекорди – зафіксовано 55 виїздів.

Аналітика: Висока зарплата не зробить суддів менш корумпованими

Підвищення зарплатні українським суддям не усуне корупції у царині українського судочинства, прогнозують експерти.

У притоку Латориці вилилися неочищені стічні води...

20 березня Держекоінспекція у Закарпатській області отримала інформацію про аварійне скидування неочищених господарсько-побутових стічних вод у річку Віча — притока Латориці.

Працівники Закарпатської ОДА вибралися з кабінетів на прибирання парку біля будівлі адміністрації

У п’ятницю, 23 березня, колектив Закарпатської облдержадміністрації вийшов на суботник.

Аналітика: Усна візова політика, або Як українському туристові уникнути проблем у Шенгенській зоні

Подорожуючи Шенгенською зоною, українці все частіше потрапляють у халепи через свідомі та несвідомі порушення правил, якими регулюється рух негромадян країн Євросоюзу на цій території

Аналітика: Порошенка про реформування економіки і власну політичну кар'єру (ДОПОВНЕНО)

Голова ради Національного банку Петро Порошенко погодився очолити Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ). Це підтвердили і в оточенні Порошенка, і на Банковій. Очікується, що сьогодні на сайті президента буде оприлюднено відповідний указ.

Олександр Суханов:"8 років тому депутат облради Василь Ковач скоїв ДТП, в якому загинуло двоє людей"

Байкер Сергій, або як його називали друзі – "Bosch", не був учасником байкерської організації "Падонки", в яку входить і зять Юлії Тимошенко Шон Карр, як про це написало "Сегодня". Про це повідомила Ніка Корнієнко — цивільна дружина загиблого в Ужгороді байкера Сергія Камольцева.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 22 березня. Якщо протягом для на вас чекає купа невідкладних справ та рішень, намагайтеся не думати про них хоча б за чашечкою улюбленої кави. Хороший релакс, приправлений спеціями позитивних емоцій, зранку нікому не завадить. Тож побільше впевненості у власних силах та приємного вам ранкового прокидання!

Аналітика мовою оригіналу: Фишки и страшилки выборов-2012

В нашей с вами стране сегодня сложилась уникальная ситуация. Большинство, да что греха таить - все политические партии, так или иначе, дискредитировали себя неспособностью к действию, коррупцией и откровенным циничным обманом избирателя.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат