Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10280, 20

Аналітика мовою оригіналу: Как покончить с клановым капитализмом в Украине

Бывший министр Финансов Польши Лешек Бальцерович назвал главные просчеты Украины в ходе становления рыночной экономики

Відомий політолог і журналіст Тарас Возняк прочитає в Ужгороді лекцію про збереження демократії

Сьогодні, 11 червня в   приміщенні Закарпатської обласної наукової універсальної
бібліотеки (просп. Свободи, 16) проходитиме тригодинний   теоретико-методологічний семінар на тему:
"Збереження демократії. Европейський та евроатлантичний вибір України. Ідеології як фактор виборчого процесу ".

Аналітика Москаля: Законом "про злодїїв у законі" я хочу перевірити парламент на вошивість

(мовою оригіналу) Экс-замглавы МВД Геннадий Москаль предлагает Верховной Раде узаконить уголовное преследование так называемых "воров в законе" — особой касты людей, которых в последнее время очень много осело в Украине

У комітеті Верховної Ради нагороджуватимуть молодих лідерок за їхні соціальні проекти

У комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ВР нагороджуватимуть молодих активісток з усієї України.

Закарпаття: криза опозиції або між двома владами

Минулого тижня стало відомо, що виборчою кампанією від об’єднаної опозиції на Закарпатті керуватиме Олександр Кеменяш. Ця новина справляє двояке враження

Аналітика від Андрія Магери: Недопрацьований закон загрожує виборам парламенту

Якщо до закону про парламентські вибори не внести зміни, то результати виборів можна буде поставити під сумнів у судовому порядку. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода повідомив заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 22 травня. Зранку зігріє і збадьорить чашечка свіжозвареної кави. Найменш помітна посмішка подеколи може принести найбільше щастя, головне – щоб вона була щирою. Шукайте гармонії зі світом і не баріться, бо вівторковий ранок якнайкраще підходить для вирішення справ та вдалого їх планування. Гарного вам дня!

Аналітика: Євролицемірство

Європейські політики погрожують ізоляцією режиму Віктора Януковича. Вони демонстративно ігнорують саміт у Ялті, де українська влада, як завжди, сподівалася в приємній курортній обстановці задобрити європейських колег рясними фуршетами і солодкими десертними винами.

Аналітика: Як довго українці розплачуватимуться за «Євро-2012»

У підготовку до «Євро-2012» вкладені мільярди: на нові дороги, аеропорти, готелі. Однак економіка країни від цього зростати швидше не стане. У цьому переконані як пересічні українці, так і експерти.

Аналітика: Як українська митниця прагне "прищучити" контрабандистів та мінімізаторів

(мовою оригіналу) Чтобы вывести на чистую воду минимизаторов, таможенники заставят всех импортеров пересмотреть привычные схемы поставки товаров

Аналітика: Реакція влади на тиск ЄС свідчить про її неадекватність та посилює російську загрозу

У європейців неадекватність української влади та її примітивні спроби шантажувати ЄС зміною зовнішньополітичного курсу, викликають зростаюче роздратування. Причому в провідних європейських столицях дедалі відвертіші підтверджують готовність посилювати тиск на офіційний Київ

4 закарпатські підприємства лідери у рейтингу «Сумлінний платник податків»

ПАТ «Закарпаттяобленер­го», ТОВ «Фішер», ТОВ «Про­грес-С» та ДП «Ужгородський лісгосп», вдруге перемогли у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінний платник податку».

Балога спалює Україну й завалює роботу МНС

Днями народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив на своєму сайті статистичні дані роботи МНС за січень—березень цього року порівняно з минулим 2011 роком. Закарпатська область не стала винятком у загальноукраїнській картині.  

Аналітика: Железный занавес. Украдено и железо, и занавес

Солидарная готовность цивилизованного мира бойкотировать Евро, может иметь непредсказуемые последствия. Вместо блага – «вразумления» правящей украинской власти, да демократической реконструкции; зло – опускание «железного занавеса», еще большее закручивание гаек, новый виток репрессий. Почему? Старая английская пословица гласит: нельзя загонять собаку в угол. Даже домашнюю.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 9 травня. Нехай буденні турботи та пов’язані з ними розчарування не псують вам приємних думок за чашечкою ранкової кави. Пам’ятайте, що навіть найбільша поразка наближає до перемоги, якщо ви, звісно, не опускаєте рук, а продовжуєте йти далі. Успішних справ, віри у власні сили та гарного настрою у середу!

Аналітика: Присмак ізоляції, або Сподівання Банкової на Євро-2012 не виправдовуються

Всупереч розрахункам Банкової перетворити чемпіонат на демонстрацію своєї «європейськості» та козир у передвиборчій кампанії, європейська сторона таки зробить усе аби продемонструвати, що за нинішньої влади в України немає європейської перспективи

23 мукачівських комуністів підняли прапор та згадали Леніна

Лідери місцевого осередку Комуністичної партії України розповіли малочисельній групі прихильників про розруху в країні та комуністичний рай.

Аналітика: Друг олігархів, Яценюк не демонструє готовності зламати олігархічний устрій

Претендуючи на роль альтернативи чинній владі та головного борця з режимом, політик обмежується лише декораціями

Мошак переконував Москаля подружитися з “регіонами” і “ЄЦом”?

Нардепи-опоненти поговорили під сакурами Ужгорода

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 27 квітня. Оскільки позитивні емоції — доволі нетривка річ, що періодично зникає через занурення у буденні проблеми, притримайте їх біля себе хоча б під час насолодження улюбленим ранковим напоєм. Аромат свіжозвареної кави обов’язково забезпечить активність у всіх майбутніх справах. Також пам’ятайте, що варто хоча б зрідка відпускати власні думки у вільне плавання. Тоді вони неодмінно повертатимуться до вас з новими ідеями!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат