Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10240, 20

День незалежності в Ужгороді святкуватимуть тиждень (Програма)

Ужгород долучається до святкування Дня незалежності України, Дня Державного Прапора та пропонує програму культурно-мистецьких та спортивних заходів.

Готуйте з Rionews!

Для того, щоб покращити продуктивність цього дня і в доброму гуморі продовжити свої справи, не забувайте про короткі відпочинки у компанії бажаних співрозмовників та смачних страв. Rionews обіцяє шукати для вас легкі та корисні рецепти. Якщо ви будете готувати їх ще й у доброму гуморі, одержите не лише смачний ланч, а й хороший настрій від кулінарного процесу! )

Закарпатським школам подарували 13 автобусів

13 нових транспортних засобів, якими доставлятимуть дітей у школи краю, уже сьогодні роз’їдуться по Закарпаттю. Ключі від автобусів сьогодні отримали представники районів. Відтепер на Міжгірщині,   Іршавщині, Виноградівщині – по три нові шкільні автобуси, на Рахівщині – два, на Свалявщині та Берегівщині – по одному. Транспорт придбано за рахунок коштів держбюджету, вартість одного автобуса 355 тисяч гривень.

Фото совеняти, якого рятували МНС-ники у Закарпатті

У Закарпатті, в селі Баранинці Ужгородського району рятувальники визволили совеня. Дивіться відео. :)

Закарпатські МНС-ники врятували совеня (ВІДЕО)

У Закарпатті рятувальники визволили совеня. Дивіться відео. :)

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 16 серпня. Якщо ви досі не приготували собі ароматної кави, значить, даремно втратили активну частину нового дня. Не гайте часу задарма, насолоджуйтесь смаком улюбленого напою і нехай навколишній світ відкриє сьогодні для вас багато приємних таємниць. Гарного настрою, зустрічних посмішок та успіху в усіх починаннях!

На День незалежності ужгородців частуватимуть кулінарними шедеврами

У четвер, 16 серпня, о 15.00 у салат-барі «Олів’є» відбудеться прес-конференція організаторів IV-го Міжнародного фестивалю-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Свято відбудеться на пл. Поштовій в Ужгороді 25-26 серпня 2012 р. і стане центральним місцем масових гулянь з нагоди відзначення 21-ї річниці Незалежності України.

На Закарпатті відкрили десятий сервісний центр обслуговування платників податків

Він обслуговуватиме платників податків Ужгородського, Великоберезнянського та Перечинського районів. Сервісний центр розпочав свою роботу 14 серпня при Ужгородській міжрайонній державній податковій інспекції.

Ледида вирішив політичний конфлікт між вчителькою та керівником Ужгородського району

У середу, 15 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з керівником Ужгородського району Русланом Чорнаком та директоркою Чабанівської загальноосвітньої школи Ларисою Сарваш.

"Шаянську" воду продавали за завищеними цінами

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ДП «Санаторій «Шаян» на 25 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

У закарпатців проблем з паспортами нема

З 1 серпня Головне управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області розпочало роботу з видачі паспортів громадянина України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством України про громадянство та імміграцію. До тепер ці функції виконувало управління громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС в області.

На Закарпатті створять нові заказники

Держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області підготовлено проект рішення обласної ради «Про оголошення об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення».

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 15 серпня. Екватор тижня якнайкращий час для обдумовування майбутніх справ та приємного гаяння часу за чашечкою свіжозвареної кави. Додайте до ранкової порції улюбленого напою трохи позитиву: звичайна посмішка коштує найменше, зате робить ваше оточення значно приємнішим. Гарного вам дня, затишку і покращення настрою незалежно від погодніх умов!

В Ужгороді обговорять результати ЗНО-2012

Завтра, 15 серпня, о 13.30 у Ужгородському прес-клубі відбудеться підсумкова прес-конференція представництва Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області на тему «ЗНО-2012. Підсумки громадського спостереження у Закарпатській області».

Проти директора "Настуні" порушили кримінальну справу

14 серпня Ужгородська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно колишнього директора ТзОВ «Настуня» за фактом безпідставної невиплати працівникам заробітної плати, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 175 КК України.

У Ледиди під час прийому просили вирішити земельні та матеріальні проблеми

У вівторок, 14 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час особистого прийому громадян. Прохання, з якими зверталися до очільника області краяни, стосувалися, здебільшого, вирішення земельних питань та покращення матеріального становища.

Смачний вівторок з Rionews!

Якщо ранковий процес кавування вже завершений, а пообідати поки немає бажання, приготуйте для себе щось смачненьке ополудні. Пропонуємо створити святковий і смачний настрій своїми руками. Ось вам рецепт тістечка з глазур’ю. І нехай погодні умови не псують вашого настрою, а задумані справи швидко дійдуть до логічного завершення. Солодкого і затишного дня з Rionews! :)  

Спеціалісти з Києва, Тернополя та Ужгорода з’ясують вияв ментальності в казках

Семінар психологів та дитячих письменників покаже можливості співпраці людей, які займаються дитячим вихованням і навчанням. Думками з приводу впливу казок на дитячу свідомість поділяться відомі психотерапевти, філологи з Києва, Тернополя та викладачі УжНУ. Загалом буде задіяно близько 30 людей. Захід розрахований на три години і складатиметься з двох умовних частин — теоретичної та дискусійної. Розпочнеться о 13.00 у приміщенні Закарпатської організації спілки письменників України.

Ужгородцям пообіцяли ремонт лікарні за кошти з обласного бюджету

За даними Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України вранці та вдень 14 серпня по Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, місцями: грози, град, та шквали 19-24, в горах подекуди 30-35 м/с.

МНС Закарпаття просить тимчасово не ходити у гори

За даними Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України вранці та вдень 14 серпня по Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, місцями: грози, град, та шквали 19-24, в горах подекуди 30-35 м/с.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат