Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10160, 20

Діти-біженці вивчають українську мову через пісню

Як допомагають адаптуватися дітям, що потрапили до Пункту тимчасового розміщення біженців, днями розповідали на черговому засіданні в Ужгородському прес-клубі.

Виноградів на 750 років отримав фонтан

28 серпня Виноградову виповнилося 750 років. З нагоди свята мешканцям міста подарували фонтан.

Павло Федака вимагає розпустити Мукачівську міську раду

Під час зустрічі з підприємцями м.Мукачева дізнався про факти кричущої несправедливості по відношенню до представників бізнесу зі сторони мукачівських можновладців.

Аналітика до 1 вересня: Нові "стандарти", старі туалети та бізнес на підручниках

(мовою оригіналу) Провозгласить курс общеобразовательных школ на информационно-коммуникационные технологии – еще не значит, что каждый украинский школьник получит свободный доступ к компьютеру и интернету.

На Закарпатті ОВК запрацювали в меншості та з порушеннями

29 серпня був останній день, коли мали відбутися перші засідання окружних виборчих комісій згідно із Законом України “Про вибори народних депутатів” (част. 4, ст 33)

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 31 серпня. Сьогодні ви маєте чудову нагоду розпочати справи та торкнутися саме тих життєво важливих завдань, які не встигли започаткувати вчора. Останній день літа не випадково збігся з останнім днем тижня: з вихідними легше перейти в осінь. Насолоджуйтесь «літньою» кавою і налаштовуйте себе на позитивне сприйняття навколишнього світу. Успішних починань і плідних звершень у п’ятницю!

Мистецький фестиваль "ПораБуло" стартував перформансом

Сьогодні в Ужгороді починається IV мистецький поліпрофільний фестиваль "ПораБуло". Виставки молодих художників, неординарні покази моди, хороша музика та різноманітні інсталяції чекають гостей у приміщенні Амфітеатру. Офіційний початок дводенного заходу відбувся сьогодні на площі Театральній.

На Закарпатті знайшли підпільний алкогольний завод

Днями працівники податкової Закарпаття ліквідували на території області найбільше за останні роки нелегальне виробництво фальсифікованої алкогольної продукції з використанням спирту тіньового походження та підроблених акцизних марок.

Солодкого дня з Rionews!

Запропонуйте близьким хороший настрій та смачний десерт до обіду. Готуйте страви лише в доброму гуморі, і не переймайтеся, коли щось виходить не так. Врешті, у вас завжди є можливість переглянути підбірку рецептів, запропонованих Rionews. Нехай кулінарний процес буде легким, а результат — корисним і приємним!:)

Міграційна служба краю працює по-новому

Як повідомлялось, з 1 серпня підрозділи Державної міграційної служби України (ДМС) розпочали роботу з видачі паспортів громадян України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством про громадянство та імміграцію. До тепер ці функції виконували підрозділи МВС.

Представник Держкомтелерадіо попросив Ледиду подбати про книговидавництво на Закарпатті

У четвер, 30 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із першим заступником голови Держкомтелерадіо Анатолієм Мураховським. Йшлося, серед іншого, про розвиток державного телемовлення та книговидавництва в області.

На Тячівщині відбудуться мультиперегони «Осінь на Красній»

Першої неділі жовтня у селищі Усть-Чорна Тячівського району відбудуться змагання із мультиперегонів серед аматорів «Осінь на Красній». Маршрут: селище Усть-Чорна – хребет Красна – село Колочава.

На уроках фізкультури чергуватимуть лікарі

Уроки фізкультури в школах обов'язково мають проводитися в присутності медичних працівників.

Поблизу Хуста через каналізаційні стоки загинула риба у річці

27 серпня   2012 року було отримано інформацію від Закарпатдержрибохорони про загибель риби у староріччі р.Тиса поблизу м.Хуст. Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Головного управління Закарпатдержрибоохорони   з виїздом на місце проведено обстеження   та виявлено факт скиду стоків з двох каналізаційних колодязів у р.Боронявка, що   впадає у староріччя р.Тиса і далі в р.Тису.

На Закарпатті працюють інвестори з 53 країн світу

За І півріччя 2012 року роки таким платникам відшкодовано 174 млн. грн., тоді як за такий самий період 2011-ого було повернуто 100 млн. грн. ПДВ. Такі цифри навів сьогодні, 29 серпня 2012 року, на зустрічі з представниками підприємств з іноземними інвестиціями голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо. Іноземні інвестори, за його словами, все частіше користуються і механізмом автоматичного відшкодування податку на додану вартість. За І півріччя цього року 23 платники області отримали 48,2 млн. грн. ПДВ в автоматичному режимі, 16 із них є підприємствами з іноземними інвестиціями, які отримали «автоматом» 44,6 млн. грн.

В Ужгороді розіграють фінал Кубка Закарпатської ліги КВН

Фінал Кубка Закарпатської ліги КВН пройде 18 вересня в приміщенні Закарпатського обласного музично-драматичного театру.

Чопська митниця перерахувала у Державну скарбницю майже мільярд гривень

Майже 925 мільйонів податків та зборів перераховано Чопською митницею до Державного бюджету станом на 29 серпня цього року. Із цих справлених митницею податків для формування дотацій бюджету Закарпатської області спрямовано   860 мільйонів гривень.

Керівника ТОВ БК «Закарпатдорбуд» судитимуть за несплату   понад 2 млн.грн податків

27 серпня прокуратурою Закарпатської області затверджено обвинувальний висновок та направлено на судовий розгляд, кримінальну справу порушену торік стосовно директора ТОВ БК «Закарпатдорбуд» за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах ( ч.3 ст 212 КК України).

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі четвер, 30 серпня. Згадайте за чашечкою кави приємні миті свого життя, запросіть до розмови бажаних людей і сьогоднішній день порадує хорошими враженнями й успішними справами. Під акомпанемент улюблених мелодій з додаванням солодких нот у ранкове кавування сприймайте життя як воно є, але й не забувайте про власну участь і можливості його покращення. Бадьорого ранку й адекватно-веселого погляду на світ!

Аналітика мовою оригіналу: Распад Украины и российская интервенция

Геополітичний сценарій від видання "Polityka Wschodnia" (Польща): "Газовая и сырная войны, несмотря на факт присоединения Москвы в ВТО, были лишь предвестием более сильного экономического давления Российской Федерации на Украину"...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат