Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10220, 20

Закарпатку вбили молотком, щоб забрати авто...

19 серпня до правоохоронців Мукачева звернувся 20-річний місцевий мешканець і повідомив, що вже декілька днів його тітка, 37-річна мешканка Мукачева, не відповідала на телефонні дзвінки. Тому він, розбивши вікно, проник у будинок тітки й виявив її мертвою.

Батьків хворих на туберкульоз позбавили батьківських прав

35-річний Іван разом з 30-літньою Ольгою виховували двох дітей. Сім’я тривалий час перебувала на спеціальних обліках і у відділі   кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції,   і в службі у справах дітей Мукачівського міськвиконкому як неблагополучна.   Ні жінка, ні чоловік ніде не працювали,   полюбляли заглянути до чарки і не приділяли належної уваги вихованню 13-літнього сина і 11-річної доньки.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 21 серпня. Навіть найбільш неприємні події можуть зробити свій корисний внесок у життя — стати хорошим досвідом чи початком нових звершень. Тож менше розчарувань і побільше ранкового позитиву разом з філіжанкою улюбленого напою. Приємного вам кавування і неодмінно хорошого настрою протягом дня!

"Мій рідний край" збере на Ужгородщині учасників з 6 країн-сусідів

В Ужгороді вчотирнадцяте пройде Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин “Мій рідний край”.

У Великому Березному відкрили медичний кабінет вартістю майже 2 млн.грн.

У понеділок, 20 серпня, у Великоберезнянській районній лікарні відбулася церемонія відкриття нового рентгенологічного кабінету із сучасним обладнанням. Участь у заході взяли керівник краю Олександр Ледида, головний медик області Роман Шніцер, голова Великоберезнянської райдержадміністрації   Роман Рогач.

Готуйте смачно з Rionews!

Для того, щоб початок нового тижня приніс якомога більше позитивних емоцій, треба   провести смачно його перший робочий день. Приготуйте для себе та близьких людей щось легке і водночас вишукане. Побачите, що вдало проведений час на кухні обов'язково подарує приємні миті насолоди під час куштування!)
Ось вам смачна ідея для понеділка:

«Настуня» з грудня боргує зарплату своїм уже звільненим працівникам

Хоча, за інформацією прокуратури, гроші на рахунках підприємства були

Волонтери з США провели курси для закарпатських учителів

З 13 по 17 серпня 2012 року Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти та Корпус Миру (США) в Україні на базі навчально-виховного комплексу "Ужгородський економічний ліцей, ЗОШ І-ІІ ступенів" Ужгородської міської ради Закарпатської області провели другі щорічні цільові курси «Лінгвістична школа» для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів області.

З нагоди 21 річниці незалежності на сцені драмтеатру зіграли "Червену ружу"

У п’ятницю, 17 серпня, відбувся концерт Заслуженого академічного Закарпатського народного хору з нагоди 21-ї річниці Незалежності України. Захід відвідали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступники Іван Качур, Володимир Приходько, Михайло Попович та інші поважні гості.

Комісія зрозслідування займається вибухом газу в Копашневі

У п’ятницю, 17 серпня, майже о 16 годині, у с. Копашнево Хустського району, в двоповерховому будинку на вулиці Центральній, 137, стався вибух природного газу.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 20 серпня. З бадьорим настроєм і сподіваннями на краще розпочинайте робочий тиждень. Не лякайтеся роботи, яка безсовісно навалюватиметься на вас вже в перший день. Нехай вона псує настрій комусь іншому, а ви тим часом порелаксуйте за чашечкою свіжозвареної кави, і залишіть для себе лише найкращі спогади з усього, що чекатиме на вас сьогодні!

До Дня незалежності у центрі міста готують великий пікнік

Веселі народні гуляння, під час яких точно не буде сумно, пропонують ужгородцям 25—26 серпня організатори IV Міжнародного кулінарного фестивалю-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Дійство відбуватиметься на площі Поштовій у рамках святкування Дня незалежності.

Гроші й цеглу попам   від Балог  

Цього тижня сайт www.balo­ge.net повідомив про те, що Балога-старший разом із ар­хі­єпископом Мукачівським і Уж­городським Феодором зібрали в Ужгороді в церкві, що навпроти обласної прокуратури, православних священнослужителів Московського патріархату й переконували їх агітувати за кандидатів «Єдиного центру» та за самовисуванця від Ужгорода Володимира Смоланку.

В Ужгороді знищили унікальні метричні записи про родовід закарпатців?

В Ужгороді знищили унікальні метричні записи щодо народження та смерті закарпатців у другій половині ХІХ — початку ХХ століття, — пише Zaholovok.com.ua.

До УжНУ і ЗакДУ цього року подали 10 765 заяв. Порушень під час вступної кампанії не виявлено,   але

Вступна кампанія-2012 до вищих навчальних закладів Закарпаття пройшла спокійно.

Закарпатські пасічники, яких у краї   близько 400, показують результати сезону під час «Медового Спас

Ми вже повідомляли, що в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення в Ужгороді 18—19 серпня традиційного свята-ярмарку «Медовий Спас», а також підбиттяя підсумків пасічницького сезону-2012.

На Закарпатті —   хвиля самогубств

Цього тижня в Закарпатті сталося кілька самогубств.

Закарпаття на 8 місці в Україні за обсягами будівництва

Головне управління статистики у Закарпатській області розповсюдило інформацію щодо введення в експлуатацію житла у регіонах України. Загалом, у 2012 році збудовано 4240,6 тис. м2   загальної площі житла.

У Мукачеві можна будне спостерігати за чергами на кордоні (ФОТО)

У Мукачеві запрацює електронне табло, що показуватиме черги на кордоні.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 17 серпня. Наповніть філіжанку улюбленою кавою, а свої думки — приємними емоціями і сподіваннями на краще. Дозвольте собі порелаксувати наприкінці тижня, але й не розслабляйтеся остаточно, щоб побутові питання не зачіпали вас на вихідних. А також не забувайте хоч іноді відпускати мрії у вільне плавання, і вони обов’язково повернуться з новими ідеями. Гарної вам п’ятниці!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат