Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10300, 20

Мошак переконував Москаля подружитися з “регіонами” і “ЄЦом”?

Нардепи-опоненти поговорили під сакурами Ужгорода

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 27 квітня. Оскільки позитивні емоції — доволі нетривка річ, що періодично зникає через занурення у буденні проблеми, притримайте їх біля себе хоча б під час насолодження улюбленим ранковим напоєм. Аромат свіжозвареної кави обов’язково забезпечить активність у всіх майбутніх справах. Також пам’ятайте, що варто хоча б зрідка відпускати власні думки у вільне плавання. Тоді вони неодмінно повертатимуться до вас з новими ідеями!

Ужгородський "Квас Тарас" -- переміг в міжнародному турнірі з петанку "Сакура"

У рекреаційному комплексі "Воєводино" на Перечинщині відбувся крупний міжнародний турнір з петанку "Сакура-2012".

Ужгородського міськуправління міліції більше не існує

Воловецьких та великоберезнянських правоохоронців ... також уже нема.

Генеральний консул України загострив скандал із пресою

Громадянин Великобританії одружився з ужгородкою та вирішив жити в Україні — на Закарпатті. Та, попри привітність українців, британець нещодавно зіткнувся зі зневажливим ставленням, незрозумілою ціновою політикою на візи для іноземців і банальним хамством у… Генеральному консульстві України в м. Ніредьгаза, до якого звернувся для оформлення візи.

Аналітика мовою оригіналу: Медведчук пытается вернуться на Банковую

В последнее время политикум с неподдельным интересом наблюдает за N-ной попыткой Виктора Медведчука вернуться во власть.

Аналітика від "ВВ": Вибори. Оточення. Фальш.

(далі — мовою оригіналу) Власть расставила сети, в которые рискует попасть сама. Конституционный суд Украины признал нелегитимной норму, позволяющую одновременное баллотирование в мажоритарном округе и по партийному списку.

Ужгородка Ангеліна Моняк вийшла у півфінал конкурсу «Голос країни»

Повернення до ліричного амплуа продемонструвала на вчорашньому вокальному шоу ужгородка Ангеліна Моняк з композицією "Moon river", яку можна почути в кінофільмі "Сніданок у Тіффані".

Шановні краяни!

При народженні кожної ідеологеми в основу кладеться одна або кілька основоположних тез-постулатів, на яких, власне, і вибудовується все вчення. Так і в створенні доволі молодої християнської релігії були взяті за основу неплотське зачаття життя — місія з чудотворствами і, як головне, ВОСКРЕСІННЯ після смерті Ісуса з Назарета.

30 фільмів, що змінюють життя (ОПИТУВАННЯ)

За останні роки кількість фільмів, що з’являється на наших екранах, невпинно зростає. Тим не менш, вибрати серед цього різноманіття щось дійсно достойне та варте уваги стає все важче. Не зважаючи на це, існують десятки фільмів, що надихають, змушують задуматись і навіть мотивують нас змінити щось у своєму житті.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 12 квітня. Бадьорий ранок забезпечить чашечка свіжозвареної кави, а приємні емоції з’являться з першою посмішкою, подарованою вам у цей день. Не відкладайте важливі рішення надовго, щоб потім не шкодувати про втрачений час. Тож швиденько допивайте улюблений напій і нехай усе удасться!

12 квітня відбудеться судове засідання щодо Ужгородського коньячного заводу (ЛИСТ)

Завтра, 12 квітня у приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду відбудеться слухання справи за позовом засновника ОП Ужгородський коньячний завод до державного реєстратора Ужгородської РДА. Лист до редакції "Rionews".

В Ужгородській мерії на хабарі затримали начальника ЖРЕР? (ВЕРСІЯ)

Вчора, 9 квітня о 17.40   проводилось затримання начальника ЖРЕР № 4 Поповича Я.М. та проводились слідчі дії відносно начальника департаменту міськго господарства Касперова О.П, та його заступника Сабовчика Д.М., які вимагали хабаря 10000$ через посередника Поповича, за погодження документації на реконструкцію приміщення.Про це повідомляє джерело Rionews.

Від подвійного громадянства закарпатці більше втратять, ніж отримають  

У лютому цього року на розгляд Верховної Ради України внесено урядовий законопроект про запровадження штрафів за подвійне громадянство. Його розробниками пропонується внести змiни до низки законiв у частинi встановлення обмежень для осiб, якi є громадянами України та одночасно перебувають у громадянстві іншої держави.

Аналітика мовою оригіналу: Будут ли выборы выборами или опять купят сколько нужно?

В последнее время политическая жизнь Закарпатья скорее пассивная, нежели активная. В медиа это нарекли авитаминозом власти. Можно добавить — и оппозиции. Но руководитель области в недавнем телеинтервью сказал, что ждать осталось недолго — вскоре «начнется».

Балогівські фірми кинули око на землі УжНУ

Раніше ЗМІ вже повідомляли про зловживання в Ужгородському Національному університеті. Як виявилося, це триває й далі.
Днями стало відомо, що у збереженні Миколи Вегеша на посаді ректора УжНУ балогівська команда має не тільки моральний чи передвиборний інтерес, а й суто матеріальний.

Аналітика: Саботаж та репресії у митниці (ДОПОВНЕНО)

У розпорядженні "Економічної правди" опинилися документи і свідоцтва, які підтверджують, що на митницях у зв'язку розпорядженням Віктора Януковича збільшити збори не тільки утворилися черги і не тільки штучно завищуються платежі для суб'єктів ЗЕД, - в митних органах з'явилися "саботажники" та почалися кадрові чистки.

У «ПАДІЮНІ» покажуть як власноруч можна прикрасити великодній кошик

«Креатив студія» при обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розкриває секрети пасхальної творчості.

Аналітика: Влада пропонувала Тимошенко уїхати за кордону в обмін на закриття кримінальної справи

(мовою оригіналу) Как уже сообщалось, вчера генеральный прокурор Виктор Пшонка поручил обеспечить лечение экс-премьера Юлии Тимошенко за пределами Качановской колонии.

Аналітика мовою оригіналу: Без идеалов, без принципов, без царя в голове

Несмотря на «ненаучность», идеология выполняет ряд важных и полезных функций. Она отвечает на вопросы, почему нужно быть сознательным гражданином, ради чего переносить ограничения, временные и постоянные трудности. Наконец, она призвана сплачивать членов общества для решения исторических задач.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат