Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10380, 20

Аналітика: Пробел в биографии нового главы СБУ. Охранял конкурсы красоты и учил охранников Януковича

(Мовою оригіналу) В биографии Игоря Александровича, размещенной на сайте УГО (Управления государственной охраны) есть временной пробел, который почему-то руководитель спецслужбы решил не отражать. Дыра в биографии   в целых 5 лет (!) лет, с 2005 по 2010 год.

Аналітика мовою оригіналу: Телохранитель, или Зачем Янукович назначил Калинина главой СБУ

Назначение Игоря Калинина новым председателем СБУ оценено политическим рынком как очередное проявление семейного подхода к силовым ведомствам

Аналітика мовою оригіналу: Футбол — страсть, которая убивает

Футбол — это больше, чем игра. Во многих странах мира - это вторая религия. И как религиозные фанатики в средневековье устраивали охоту на ведьм, так и футбольные фаны часто не могут совладать со своими страстями.

Закарпаття: "Барва" скорочує працівників та зменшує зарплатні

В останні роки закарпатці були свідками бурхливого розвитку мережі супермаркетів «Барва», майже у всіх районах області вона відкрила свої торгові точки.

Аналітика від Тараса Березовця: СБУ може перетворитися на мегаструктуру з широкими повноваженнями

(Мовою оригіналу) Новый руководитель Службы безопасности Украины Игорь Калинин имеет чрезвычайно высокий уровень доверия со стороны Президента. И вполне возможно, что СБУ превратится в мегаструктуру с широким кругом функций. Такое мнение высказал политолог Тарас Березовец, пишет УНН.

Аналітика: Чому українська армія з російськими званнями?

З часу проголошення незалежності України та створення її Збройних сил продовжують широко обговорюватися проблеми українізації національної армії, розробки української військової термінології, створення нових статутів

Аналітика: 20 признаков того, что Европа проваливается в полномасштабную экономическую депрессию

Увеличение налогов и сокращение бюджета, которые осуществляются сейчас в Европе, будут ощущаться в течение многих последующих лет. Невероятное экономическое процветание, которое финансировалось огромными объёмами долгов, теперь уступает место невероятным экономическим страданиям.

В Ужгороді вбили власника кафе "PIT STOP" (ФОТО, мовою оригіналу)

Сегодня, приблизительно в 15.00, в центре Ужгорода произошел трагический случай: на глазах прохожих погиб владелец одного из кафе, расположенных на улице Корзо.

Аналітика: Интернет и политика. А если бы в 37-ом был Фейсбук?

«Интернет меняет общество, неся в массы подлинный демократизм. Недалек тот миг, когда интернет-сообщество превратится в мощную общественно-политическую силу, которая отправит традиционную политику на свалку истории, предложив взамен подлинно свободное общество равных индивидов, выражающих политическую волю посредством Сети.

Аналітика мовою оригіналу: Админресурс-2012 — могучий, но не всесильный  

Власть на выборах-2012 задействует мощный админресурс за смешные деньги. Но если оппозиция отключит страх и включит фантазию, система может дать сбой

Аналітика від Newsweek: Багата Америка, бідна Америка

Існують “дві нації, між якими немає ані зв’язку, ані симпатії; вони мають настільки слабке уявлення про звичаї, думки, та почуття одна одної, ніби живуть на різних планетах; вони утворюються різним способом відбору, харчуються різною їжею, керуються різними манерами, а одні й ті самі закони стосуються їх по-різному... Це БАГАТІ Й БІДНІ”.

Аналітика: Україна і Європа. Санкції чи безвізовий режим?

Українські експерти вважають, що запровадження санкцій проти українських чиновників, а також згортання співпраці із правоохоронними органами можуть стати реальністю, якщо українська влада не виконуватиме вимог Євросоюзу та Парламентської Асамблеї Ради Європи.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 30 січня. Все те, що ви не встигли завершити минулого тижня наздожене вас у цьому, тому не відкладайте прийняття важливих справ та рішень. За чашечкою ароматної кави обмізкуйте майбутні дії, і нехай усе удасться! Гарного понеділка!

Стосовно головлікаря   перинатального центру   порушать кримінальну справу

А затриманому Доктору прокуратура готова висунути кінцеве звинувачення.

Г. Москаль: “На Закарпатті міліція перетворилася на спільника кримінального авторитета"

19 грудня у смт Великий Березний на Закарпатті було скоєно вбивство. Відомий кримінальний авторитет Володимир Копча розстріляв із дробовика 30-річного Павла Опаленика і намагався вбити ще кількох чоловік. “Вина” цих людей, на думку В.Копчі, полягала в тому, що вони були мимовільними очевидцями сутички його 17-річного сина з іншим підлітком у центрі селища.

Аналітика: Янукович на штиках

Чи допоможе силовий сценарій утримати владу? Країна увiйшла у вельми специфiчний полiтичний рiк. Це — рiк парламентських виборiв, якi можуть зафiксувати або пiдiрвати становище правлячої в країнi партiї

Влада Закарпаття відповість на питання громадян

У вівторок, 31 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Щербея офіційно звільнили. Новий начальник Закарпатського МНС - А. Зелінський

Сьогодні офіційно звільнили начальника управління МНС у Закарпатській області Мирослава Щербея. Новий начальник - Антон Зелінський, який до цього був першим заступником начальника управління. Про це Rionews повідомляє джерело в МНС України.

Стосовно головлікаря перинатального центру готується постанова про порушення кримінальної справи

"Готується постанова про порушення кримінальної справи за прийняття некваліфікованого рішення стосовно головного лікаря перинатального центру", — повідомив на прес-конференції прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня.

У Закарпатті звільнили головного МНС-ника області Мирослава Щербея

В.О. призначили Антона Зелінського. Про це йдеться в Наказі МНС України № 44 (ПО ОСОБОВОМУ СКЛАДУ) від 23.01.2012 "Про призначення осіб начальницького складу".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат