300 тисяч від європейського гранту поділять між собою Ужгород і Мукачеве  

admin 14.10.2013 14:39 ПОДІЇ

Про це повідомляє Йосип Галайда, директор берегівського підприємства «Водоканал Карпатвіз», учасник міжнародної науково-практичної конференції, яка проходила в рамках євроінтеграції на досвіді роботи водопровідно-каналізаційного господарства ЗАТ «Ніршийгвіз».

В своєму інтерв'ю пан Галайда повідомляє наступне:"Слід сказати, що Ужгород та Мукачево це відчують, мабуть, першими відчують можливість для якісних змін у своїй роботі.  
Оскільки нещодавно вони разом з угорським партнером виграли європейський грант на 264 000 євро. Проект має назву «Розвиток захисту навколишнього середовища через оцінку стану існуючих систем очистки водопостачання та водовідведення».
За допомоги гранту з боку Євросоюзу ці підприємства та наявні   інженерні комунікації в Ужгороді та Мукачеві буде ретельно обстежено, підготовлено відповідну документацію для реконструкції мережі - аби у цих містах почало діяти цілодобове водопостачання. Адже нині у найбільших містах Закарпаття вода подається за графіком.
Також буде розроблено   комплекс заходів, які допоможуть залучити у сферу водозабезпечення інвесторів, аби у кінцевому рахунку значно покращити якість послуг та самої питної води.
Варто також відзначити, що до реалізації цього проекту йшли два роки, а почалося все з поїздки до Ніредьгази делегації міських голів Закарпаття на чолі з головою обласної ради Іваном Балогою".
Джерело: Мукачево.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат