Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10480, 20

За два дні МНС-ники знешкодили 1530 вибухонебезпечних предметів

Цілий арсенал боєприпасів часів Другої світової війни довелось знешкоджувати фахівцям групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області протягом 8-9 жовтня.
 

Ще одна юридична особа стала платником єдиного податку 6 групи

Запроваджені з 12 серпня цього року зміни до Податкового кодексу ввели дві додаткові групи платників єдиного податку для фізичних – п’яту та юридичних осіб – шосту. Граничний розмір доходу за рік для цих груп встановлено на рівні 20 млн. грн. Кількість найманих працівників для 5 групи не повинна перевищувати 20, а для 6 групи – 50. Ставка єдиного податку зі сплатою ПДВ – 7%, при включенні ПДВ до складу єдиного податку – 10% для обох груп.

Федір Ващук заборонив проректорам втручатися у навчальний процес

В.о. ректора, доктор технічних наук, професор Федір Ващук під час засідання ректорату за участі усіх деканів та керівників структурних підрозділів Ужгородського національного університету повідомив, що заборонив необґрутоване втручання у хід навчального процесу з боку університетських чиновників.

Львівська облрада визнала "мовний" закон нечинним у області

Львівська обласна рада визнала закон про основи державної мовної політики недіючим на території області. За таку пропозицію проголосували 64 депутати, передає "Інтерфакс-Україна".

Володимир Смоланка зняв свою кандидатуру

Щойно у прес-центрі «Закарпаття» кандидат по виборчому округу №68 Володимир Смоланка, самовисуванець, який має підтримку Віктора Балоги, заявив, що знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Три з чотирьох перевірених податківцями підприємств перестають бути збитковими

Більше 74% перевірених у поточному році підприємств виведені з категорії збиткових. Крім того, половина платників після перевірок збільшили сплату ПДВ, ще 40% - сплату податку на прибуток.

Коледжу культури і мистецтв подарували комп’ютери і музичні інструменти

У понеділок, 8 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відвідав Ужгородський коледж культури і мистецтв. Керівник краю ознайомився із роботою навчального закладу та привітав педагогічний колектив коледжу із Днем працівників освіти.

Дії і рішення щодо Мужіївського золоторудника відбуваються в рамках законодавства, — податкова

В Інтернет-виданнях знову з’явилися повідомлення про вплив податкової служби на ТОВ «Закарпатполіметали». Нагадаємо, що   у 2010 році «Закарпатполіметали» (Мужіївський золоторудник) було визнано банкрутом і тоді ж було розпочато ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатора. Одним з кредиторів підприємства визнано також податкову інспекцію з кредиторськими вимогами на суму несплачених податкових зобов’язань   та штрафних санкцій.

Медсестра з Ужгорода потрапила до десятки найкращих в Україні

Минулого тижня, з 4 по 6 жовтня у Тернополі на базі Чортківського медичного коледжу відбувся VI Всеукраїнський конкурс фахової майстерності медичних сестер "Ескулап-професіонал".

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 9 жовтня. Навіть дуже холодний ранок може принести теплі емоції і затишок, якщо наповнити його ароматом гарячої свіжозвареної кави. Нехай усе, що ви не встигли зробити вчора, сьогодні знайде логічне завершення, і порадує результатом. Налаштуйте себе на гармонійне сприйняття навколишнього світу, постарайтеся зрозуміти його недоліки, і водночас пам’ятайте, що переваг набагато більше!

Військовий скоїв суїцид у Закарпатській області

7 жовтня 2012 року в одній з військових частин Збройних Сил України, дислокованій на Закарпатті, під час виконання обов’язків чергового частини, за попередньою інформацією,капітан покінчив життя самогубством пострілом в голову із табельної зброї.

На Закарпатті оголошено штормове попередження

Вночі 8-го жовтня по Закарпатській області очікуються сильні дощі, у горах місцями з переходом у мокрий сніг, на перевалах ожеледиця.

Закарпатських юристів нагородили почесними грамотами та подяками

У понеділок, 8 жовтня, в облдержадміністрації відбулося святкове засідання з нагоди Дня юриста. Участь в урочистому заході взяли керівник краю Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, начальник Головного управління юстиції у Закарпатській області Петро Ільницький.

За 9 місяців МНСники врятували 47 людей та матеріальних цінностей на суму, що перевищує 3,5 млн. грн

5 жовтня в Територіальному управлінні МНС області, під головуванням начальника закарпатських рятувальників Антона Зелінського, на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення пройшла розширена нарада з керівниками районних підрозділів. На ній присутні проаналізували свою діяльність за минулі дев’ять місяців та намітили головні завдання у подальшій службі. Серед іншого було відзначено‚ що всі пріоритетні завдання‚ які ставилися перед рятувальними підрозділами‚ у цілому виконані. Бійці МНС області відреагували на всі надзвичайні події та ситуації‚ причому не допустили їх розвитку понад рівні‚ на яких вони виникали.

На Закарпатті створено спільноту адвокатів

У суботу, 6 жовтня 2012 року, в обласному центрі Закарпаття відбулася установча конференція адвокатської спільноти Закарпаття, на якій було обрано голову та членів Ради адвокатів Закарпатської області, новий склад Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, делегатів на установчий з’їзд адвокатів України.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 8 жовтня. З приємними думками, свіжим поглядом та ароматним запахом свіжозвареної кави розпочинайте новий тиждень. Нехай важливі справи самі знаходять вирішення, а ви тим часом будете насолоджуватися улюбленим кавуванням у компанії бажаних співрозмовників. Вдалого дня і солодкого ранкового прокидання!

Закарпатські журналісти теж проти «наклепницького» закону

Близько півсотні закарпатських журналістів, викладачів та студентів УжНУ долучилися до всеукраїнської акції проти закону про наклеп, який значно обмежує можливості медійників до вільного поширення інформації.

Президент нагородив орденом голову наглядової ради ПрАТ «Єврокар» Олега Боярина

Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за значний особистий внесок у зміцнення економічного потенціалу держави, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 10-річчя Федерації роботодавців України було нагороджено орденом «За заслуги» II ступеня голову наглядової ради акціонерного товариства «Єврокар» Олега Боярина.

90-річний ужгородець сам затримав двох грабіжників

Вчора, 4 жовтня з квартири 90-річного ужгородця по вулиці Закарпатській двоє ромів намагалися вкрасти полотна. Про це Rionews повідомила начальник прес-служби прокуратури Закарпатської області.

УжНУ відзначить відзначить 67-му річницю

Нещодавно призначений ректором УжНУ доктор технічних наук, професор Федір Ващук дав завдання проректорам підготувати програму для гідного відзначення Дня народження Ужгородського національного університету. 18 жовтня Ужгородський національний університет відзначатиме 67-му річницю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат