Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10580, 20

Митники затримали контрабандну партію італійських жіночих чобіт вартістю понад 73 тис. грн.

Замість особистих речей пасажир мікроавтобуса намагався незаконно ввезти з Італії до України партію жіночих чобіток.

В ужгородському альпінарії відбудеться розпродаж речей

Третій «газонний» розпродаж в альпінарії запланований на 30 вересня.

Сімейній амбулаторії, що на Берегівщині, подарували сучасний електрокардіограф (Відео)

На Берегівщині в селі Шом відкрито нову сімейну амбулаторію. Донедавна в старенькому приміщенні тулився фельдшерсько-акушерський пункт.

Ужгородську дизайнерку затвердили на участь у Lviv Fashion Week

Роксолана Новак із Ужгорода, авторка кращої сукні Параду наречених-2012, пройшла відбір на участь у десятому сезоні Lviv Fashion Week весна/літо 2013.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 19 вересня. З новим небуденним поглядом на власне життя розпочинайте цей день. Нехай екватор тижня принесе гармонійне налаштування на справи і внутрішнє самозаспокоєння, якщо вас, звісно, щось розбурхує. Приємного вам кавування під час чергового вересневого ранку, бажаних співрозмовників до смачного ритуалу, а також бадьорої і зовсім не холодної середи!

Ужгородський селекціонер розповість про викрадення рослинного матеріалу на півмільйона гривень

У середу, 19 вересня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція відомого далеко за межами закарпатського біолога-селекціонера Генріха Стратона. На біолога цього року скоїли кілька нападів, серед яких – розбійний, викрали весь рослинний матеріал вартістю більш, ніж півмільйона гривень.

На Закарпатті відкрили музей рятувальників

У день свого професійного свята – Дня рятівника в Територіальному управлінні МНС у Закарпатській області було відкрито музей-виставку пожежно-рятувальної справи Закарпаття. Ідея його створення виникла у квітні цього року під час відзначення чергової річниці Чорнобильської трагедії. Тоді ветерани звернулися до начальника ТУ МНС у Закарпатській області Антона Зелінського з проханням посприяти у цій справі. А далі почалася щоденна копітка робота…

В Ужгороді знешкодять артилерійський снаряд, який міг пошкодити 5-поверхові будинки

Сьогодні, 18 вересня в Ужгороді знешкодять артилерійський снаряд діаметром 75 мм. Його виявили на вулиці Нікітіна в житловому секторі. Про це Rionews повідомила прес-секретар ТУ МНС у Закарпатській області Наталія Батир.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 18 вересня. Запрограмуйте хороший настрій зранку та не розгубіться у прийнятті важливих рішень протягом дня! А також у жодному разі не дозволяйте собі пасивного споглядання навколишнього світу.   Найкращим енергетиком, звичайно, стане чашечка свіжозвареної кави. Тож вдалого початку нових справ та загалом успішного вівторка!

Єпископа Мілана Шашіка привітали з 60-річчям та відслужили святкову літургію

У понеділок, 17 вересня, у Хрестовоздвиженському кафедральному соборі за участі представників духовенства відбулося святкове Богослужіння з нагоди ювілею владики Мілана Шашіка. Літургію відвідали, зокрема, і керівник краю Олександр Ледида, його заступник Іван Качур та багато інших поважних гостей.

Закарпатська міліція перевіряє новостворені виборчі дільниці

На території Свалявського і Воловецького районів утворено 61 виборчу дільницю.

У Сторожниці збудують словацьку школу

У понеділок, 17 вересня, в приміщенні Закарпатської ОДА відбулася зустріч із головою Уряду словаків, що проживають за кордоном, Ігорем Фурдіком, генконсулом Словацької Республіки у м. Ужгород Янкою Бур’яновою та спеціалістом Уряду словаків, що проживають за кордоном, Вілмою Пріваровою.

Помер закарпатський художник, лауреат національної та ообласних премій Юрій Герц

З глибоким сумом сповіщаємо, що 15 вересня 2012 року на 82 році життя зупинилося палке серце відомого нашого земляка – народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка, лауреата обласної премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі – Юрія Дмитровича Герца. Усе життя художника присвячене улюбленій батьківщині – Закарпаттю. Уродженець мальовничої Мукачівщини, Юрій Герц побачив світ 27 лютого 1931 року в багатодітній сім`ї с. Лохово.

"Яворові гусла" зібрали понад 30 фольклорних колективів з усієї України

16 вересня 2012 року в селі Драгово Хустського району пройшов IV відкритий обласний фестиваль-конкурс традиційного мистецтва «Яворові гуслі», організаторами якого були - управління культури обласної державної адміністрації, обласний організаційно-методичний центр культури, Хустські районна державна адміністрація, районна рада та її відділ культури і туризму .

Журналістська спільнота виступає проти цензури з боку мера Ужгорода

15 вересня у комунальній газеті «Ужгород» (№ 34) та на сайті 7dniv.info були опубліковані без згоди ужгородської журналістки Вікторії Рижової її персональні дані, а саме: адреса місця проживання; особисте фото; електронна адреса.

Увага!!!

У зв’язку з проведенням у жовтні 2012 року виборів народних депутатів України Закарпатський окружний адміністративний суд інформує про режим роботи суду та порядок звернень до
Закарпатського окружного адміністративного суду в період виборчого процесу.

Володимиру Сівковичу -- 52

Сьогодні святкує день народження відомий український державний діяч, депутат Верховної ради трьох скликань, кавалер ордена Дружби народів, заслужений юрист України Володимир Сивкович.

Балогівця можуть зняти з виборів

Ще 24 серпня колишній міністр із надзвичайних ситуацій та один із теперішніх претендентів на парламентський мандат Давид Жванія подарував учням школи Троїцьке Біляївського району 275 комплектів шкільної форми. При цьому в комплектах шкільної форми містилися листівки з зображенням самого Давида Жванії, який балотується по цьому округу. Після цього Сергій Шумський (кандидат по цьому ж 140-му округу від Об’єднаної опозиції) звернувся до Одеського окружного адміністративного суду із позовом щодо дій Давида Жванії, оскільки вони не відповідають закону про вибори.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 17 вересня. Запрограмуйте хороший настрій на цілий день вже зранку і не розгубіться у правильності власних рішень. Із гармонійним налаштуванням за чашечкою свіжозвареної кави майбутні справи і турботи стануть набагато легшими і приємнішими. Насолоджуйтесь ароматом улюбленого напою, вдихайте ранкову прохолоду вересня, і нехай початок тижня принесе виключно позитивні враження!

На Тячівщині розбився парапланерист

У вівторок близько шостої вечора мешканці високогірного с. Лопухово Тячівського району побачили, як парапланерист, що ширяв у небі, різко пішов униз і впав у горах біля села.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат