Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.08.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 21 серпня. Нехай ранок наповнюється ароматом улюбленої кави, а думки – приємними спогадами. Дивіться з упевненістю у майбутнє, й воно обов’язково буде щирим на приємні емоції. Нехай справи вдаються, а гармонії сприяє філіжанка ранкової кави. Гарного дня!

Цитата дня:   І хоча люди дурні і жорстокі, дивіться, який чудовий нині день.   (Курт Воннегут "Колиска для кішки" )

21 серпня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями: короткочасні дощі, грози. В окремих пунктах град. Вітер північно-західний 7-12, під час грози подекуди шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 24-29°, в горах місцями вночі 6-11°, вдень 14-19° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів, лише ввечері невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 16-18°, вдень 27-29° тепла.

За православним календарем 21 серпня ІМЕНИНИ відзначають Анастасій, Герман, Григорій, Елевферий, Омелян (Емилиан), Зосим, Йосип, Касян (Кассиан), Леонід, Мирон, Мойсей, Никодим, Микола, Саватій, Стиракий, Триандафил і Федір (Феодор).


Сьогодні також:
• Всесвітній день Аватара
• Київська Русь — День Стрибога


Цей день в історії
1627 — У Києві випущено перший словник української мови «Лексікон славеноросскій і імен толкованіє» Памви Беринди.
1652 — Син гетьмана Богдана Хмельницького — Тимофій одружився на дочці молдавського правителя Василя Лупула, що стало приводом для відновлення союзу Молдавії з Україною.
1653- військо Георгія Штефана підійшло до Сучави і спробувало з наскоку взяти козацький табір Тимоша Хмельницького під стінами фортеці, почалася облога Сучави.
1877 — Розпочалася п'ятимісячна героїчна оборона перевалу Шипки силами російсько-болгарських військ проти турецьких військ Сулеймана-паші.
1911 — З Лувру (Париж) викрадено картину Леонардо да Вінчі «Мона Ліза» («Джоконда»), яку було знайдено лише через два роки в Італії.

Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї


Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

«Доміон»
До 22 серпня — «Нікчемний я—2». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.30. «Самотній рейнджер». Поч. о 16.00, 20.20 та 22.50.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Валерія Козуба (графіка).  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день принесе вам багато гарних новин. Не поспішайте братися відразу за кілька справ. Вам слід діяти планомірно і правильно розподілити свої сили. У другій половині дня намагайтеся уникати неприємних розмов із колегами. Не варто довіряти свої таємниці особі, яка намагається втертися в довіру.
ТелецьСьогодні вам варто проявляти більше ініціативи. У діалозі з партнерами не варто поступатися і йти на додаткові умови. Вам слід абстрагуватися від ситуації, що склалася, щоб знайти вірне рішення. У другій половині дня не позичайте нікому грошей. Вам варто відмовитися від спілкування з родичами, щоб уникнути конфлікту..
Близнюки. Сьогодні на вас чекає запекла боротьба за справедливість. Не варто пускати справи на самоплив. У другій половині дня вам вдасться викрити колегу, який створює проблеми. Обов'язково проінформуйте своє керівництво. Вільний час вам варто присвятити роботі над своїм духовним розвитком.
Рак. Цей день принесе ряд розбіжностей. Не довіряйте особам, які пропонують свою допомогу. У спілкуванні з керівництвом проявляйте стриманість і спокій. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію від партнерів. Не бійтеся ризикувати, сьогодні вдалий день для швидких угод.
Лев Вранці вам варто утриматися від незапланованих поїздок. Проведіть інвентаризацію та зробіть прибирання на робочому місці. Вам варто проявити уважність до проблем і труднощів колеги, який попросить вашої поради. У другій половині дня на вас чекає зустріч із впливовою особою. Намагайтеся дізнатися більше інформації про людину, яка вас цікавить.
Діва. Цей день буде успішним для співробітників у сфері юриспруденції. Ви отримаєте позитивну відповідь на своє давнє прохання. У другій половині дня обмежуйте спілкування з особами, які вас дратують. Сьогодні вам варто зайнятися підвищенням кваліфікації. Використання нових професійних навичок полегшить вашу роботу.
Терези У першій половині дня намагайтеся приділити більше часу побудови планів. Вам варто змінити свої принципи роботи, щоб поліпшити результат. Припиніть спілкування з людьми, які не виконують свої зобов'язання. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова з керівником. Використовуйте можливість, щоб поговорити про додаткові привілеї.
Скорпіон Сьогодні вам доведеться зайнятися плануванням і розробкою стратегії. Вам варто спиратися на досвід минулого, який приніс успіх. У другій половині дня контакти з новими людьми принесуть вигоду. Вам вдасться отримати прихильність і заступництво впливової особи. Не варто відмовлятися від матеріальної підтримки, змініть свої принципи.
Стрілець. Сьогодні вам варто приділити час роботі над своїми недоліками. Спілкуйтеся більше з людьми, які досягли вершини успіху. Вам слід вийти з кола ледарів і невдах. Змінивши коло спілкування і спрямованість своїх думок, ви зможете вийти на новий фінансовий рівень. Увечері постарайтеся знайти приємне заняття, яке вас надихає.
КозерігЦей день принесе удачу і легкість у нових починаннях. Зверніться за порадою до досвідченого професіонала, щоб поліпшити результат своєї роботи. У другій половині дня нове знайомство принесе вам вигоду і перспективне співробітництво. Використовуйте свою чарівність і почуття гумору на переговорах. Увечері вам варто усамітнитися і прогулятися перед сном.
Водолій. У Вранці ваш емоційний стан буде вельми суперечливим. Намагайтеся не звертати уваги на побутові подразники. Цей день краще присвятити аналізу інформації та усунути недоліки в роботі. У другій половині дня вам варто звернути увагу на роботу своїх колег. Вам прийде цікава ідея, яка дозволить поліпшити ефективність роботи
РибиСьогодні вам варто боротися з меланхолією і млявістю. Вам не вистачає стимулу та мотивації, щоб активно працювати. Знайдіть спосіб боротьби з лінню і апатією. У другій половині дня ваші колеги звернуться до вас за порадою. Не варто ділитися важливою інформацією і своїми досягненнями в очікуванні похвали.



А зараз — усміхніться :)


Вчора на горiлчанiй фабрицi стався вибух- невiдомi вибухали все!



Вирішив Ілля Муромець якось раз битися з поганим чудовиськом.
Прийшов він до його лігва і постукав у двері.
Двері відчинила дівиця неземної краси:
- Тобі кого?
- Мені це, чудовисько ...
- Ну ... я чудовисько!
- Як ти?!
- Ну ... намалювалася я!



У книгу рекордів Гінесса потрапили жителі Ужгорода, коли 38 людей влізли в одну маршрутку. І це тільки на сидіння поруч з водієм...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат