Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.08.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 20 серпня. Бадьоріть організм ароматом свіжозвареної кави та не переймайтеся через буденні дрібниці. Нехай ранок буде вдалим, а день наповнений корисними справами й спілкуванням з бажаними людьми. Пам’ятайте, що найчастіше щастя у дрібницях, тож тримайте його біля себе) Нехай усе задумане вдається сьогодні!

Цитата дня:   Ви не можете нічого вдіяти з довжиною вашого життя, але можете зробити багато чого з його шириною і глибиною.     (Архімед)

20 серпня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10, під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 29-34°, в горах місцями вночі 10-12°, вдень 19-24° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 14-16°, вдень 32-34° тепла.

За православним календарем 20 серпня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Олексій, Антон (Антоній), Астерий, Панас, Василь, Дмитро (Димитрий), Дометий, Єлисей, Іван (Іоанн), Иперихий, Марин, Меркурій, Митрофан, Михайло, Мокей (Мокій), Наркисс, Никанор, Ор, Петро, Пимон, Потамия, Созонт і Феодосій.


Сьогодні також:
• Угорщина. День Святого Іштвана, засновника угорської держави.
• Марокко. День народної революції.
• Непал. День королеви-матері.
• Сенегал. День незалежності.
• Тайвань. День кохання.


Цей день в історії

1619 — Голландський корабель доставив до Америки перших 20 африканських негрів, які були продані в рабство мешканцям колонії Джеймстаун.
1627 — Вийшов перший словник української мови «Лексіконъ славенноросскій і именъ тълкованіє» Памви Беринди.
1741 — Відкриття першим російським мореплавцем капітаном-командором Вітусом Берингом Аляски.
1809 — Арештований французами Папа Римський Пій VII перепроваджений із Савони до Гренобля.


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 22 серпня — «Нікчемний я—2». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.30. «Самотній рейнджер». Поч. о 16.00, 20.20 та 22.50.


Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Валерія Козуба (графіка).  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день буде складним і напруженим. Намагайтеся відразу розподілити справи за їхньою важливістю. Вам доведеться подолати безліч перешкод, щоб досягти результату. У другій половині дня зверніться по допомогу до колег. Все, що ви сьогодні зробите, принесе хороший результат у майбутньому.
Телець Перша половина дня принесе вам розчарування в людях, на яких ви покладали надії. Не варто чекати від колег обіцяної допомоги, вирішуйте всі питання самостійно. У другій половині дня вам варто зайнятися збором і аналізом інформації. Відмовтеся від будь-яких авантюр. Вільний час присвятіть спілкуванню з близькими друзями.
Близнюки. Вранці на вас чекає зіткнення з нерозумінням з боку колег. Намагайтеся нічого не пояснювати, уникайте конфлікту. У другій половині дня розмова з керівництвом дозволить дізнатися важливу інформацію. Вам варто триматися подалі від пліткарів і інтриганів. Дійте так, як задумали, і у вас все вийде.
Рак. Сьогодні вам варто більше уваги приділити своїй зовнішності. На вас чекає важлива зустріч із впливовою особою. Постарайтеся справити гарне враження під час спілкування. У другій половині дня вам вдасться викрити брехню колеги. Дійте рішуче і жорстко, щоб запобігти несправедливості.
Лев Вранці ви можете зіткнутися з непередбаченими обставинами, які вас відволікатимуть від важливих справ. Не варто нікуди поспішати, інакше можете наробити багато помилок. Вам слід перенести ті зустрічі, на які ви спізнюєтеся. У другій половині дня будьте обережні у своїх висловлюваннях. Ваша груба правда може спровокувати агресивні дії з боку недоброзичливця.
Діва. У першій половині дня вам доведеться виконати рутинну роботу. Не варто лінуватися і відкладати, робіть все вчасно. Ваші однодумці допоможуть вирішити дрібні клопоти. У другій половині дня на вас чекає зустріч із особою з минулого. Пам'ятайте, що потрібно розмежовувати сферу дружби та ділові інтереси.
Терези Сьогодні вам доведеться зайнятися водночас безліччю справ. Не варто користуватися послугами добровольців. У другій половині дня на вас чекає важлива звістка від старих партнерів. Володіючи важливою інформацією, не втрачайте шанс мати додатковий прибуток. Увечері приділіть увагу потребам своїх родичів, проявивши турботу
Скорпіон Сьогодні вам варто звернути увагу на роботу своїх конкурентів. Розробіть нову стратегію успіху. Використовуйте свої ділові зв'язки для збільшення прибутку. У другій половині дня об'єднання зусиль з однодумцем принесе хороший фінансовий результат. Ділова вечеря з партнерами зміцнить ваш авторитет і зробить союз успішним.
Стрілець. Сьогодні вам доведеться відповісти за свої помилки. Керівник виявить ваші недоліки в роботі. Не варто панікувати і робити поспішні висновки. Прийміть ситуацію, як вона є, не заперечуйте і не конфліктуйте. У другій половині дня ви отримаєте важливу пораду від досвідченого колеги, використовуйте її.
КозерігДень принесе удачу в пошуку нових ділових партнерів. Розробіть алгоритм успішних дій, який приносить вам оптимальний результат. У другій половині дня вам варто зайнятися аналізом своїх помилок. Допомога однодумця дозволить отримати швидкий прибуток. Вільний час присвятіть приємному заняттю, яке вас розслабляє і заспокоює.
Водолій. У першій половині дня вам варто уникати зустрічі з опонентами. Ваші недоброзичливці провокуватимуть конфлікт. Займіться наведенням порядку на робочому місці. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію про конкурентів. Приймайте швидкі рішення і дійте миттєво, щоб не втрачати можливості.
РибиНа вас чекає спокійний і монотонний робочий день. Не витрачайте час даремно, займіться самоосвітою. Ваші колеги готують переворот, не зважайте на це уваги. Щоб зберегти свій авторитет, тримайтеся на самоті. Ваш партнер відчуває брак уваги, влаштуйте романтичний вечір у приємній атмосфері.



А зараз — усміхніться :)


Вченими відкрито новий вид риб - риба-падла. Не ловиться і все тут ...



Молода дівчина каже чоловікові, що сидить:
- Ох, поступіться місце вагітній жінці.
Той поступається, потім придивляється - у неї нічого немає.
- Вибачте, а який термін?
- 30 хвилин, але я так втомилася, так втомилася ...



Зустрічаються Путін і Янукович. Сіли за стіл переговорів, випили, поговорили, випили, поговорили і т.д. І раптом Путін запитує:
- А закусити є щось?
Янукович з кишені йому чупа-чупс витягує, мовляв бери не шкода ...
- І це все? - Обурюється Путін.
Янукович у відповідь:
- Ну так ти ж сам заборонив все інше ввозити, так от ... соси.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат