Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.08.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 22 серпня. Прокидайтеся лише з приємними емоціями й створюйте настрій на весь день завдяки чашечці ранкової кави. Адже затишок   в оселі не завадить на початку дня. Нехай вас оточують хороші речі, бажані співрозмовники й огортає неймовірний аромат свіжозвареної кави!

Цитата дня:   - А хіба ти не знаєш, що все робиться на краще? Просто дуже повільно. Потрібно йти далі і не тягнути з собою валізи, набиті минулим. Рук не вистачить, і видихаєшся на півдорозі.     (Ельчин Сафарлі "Якби ти знав")

22 серпня 2013 року в Ужгороді температура повітря вдень 21-25°. Від нічних хмар вже вранці не залишиться й згадки, та до самого вечора в Ужгороді буде триматися ясна погода. Уночі - дощ, але він припиниться ще до ранку. Протягом дня опадів більше не передбачається.
Народний прогноз погоди
: 22 серпня відзначається день пам'яті апостола Матвія. У давнину говорили, що Матвій негоду підпускає. З 22 серпня осінній дощ літній перебиває. У цей час уже поспіває брусниця, сливи, з'являються осінні опеньки.

За православним календарем 22 серпня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Антон (Антоній), Григорій, Дмитро (Димитрий), Іван (Іоанн), Ирина, Леонтій, Марія, Маркіян, Матвій (Матфий), Петро, Псой, Самуил, Фотій, Юліан (Иулиан) і Яків (Иаков).

Сьогодні також:
• Апостола Матвія
• Собор Соловецьких святих (день пам'яті Адріана Соловецького та ін.)


Цей день в історії
1531 — Молдавський господар Петро Рареш розбитий польським військом під Гвіздцем біля Обертина.
1770 — Капітан Джеймс Кук під час своєї першої кругосвітньої експедиції висадився на східному узбережжі Австралії, яке назвав Новим Південним Уельсом й оголосив володінням британської корони.
1795 — У Франції прийнята Конституція ІІІ року, що ліквідувала загальне виборче право.


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
22 серпня — концерт камерного оркестру та солістів Закарпатської обласної філармонії
Керівник оркестру — заслужений артист України Владислав Юрош. Поч. о 19.00.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

«Доміон»
До 22 серпня — «Нікчемний я—2». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.30. «Самотній рейнджер». Поч. о 16.00, 20.20 та 22.50.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Валерія Козуба (графіка).  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні сприятливий день для переходу на нову роботу і вступу на нову посаду. Будь-які зміни цього дня матимуть довгостроковий вплив. Намагайтеся не вступати в конфліктні ситуації. Розбіжностей із керівництвом краще уникати. У другій половині дня на вас чекає зустріч із особою з минулого. Не давайте обіцянок, які складно буде виконати.
ТелецьСьогодні вас відвідає натхнення. Нові нестандартні ідеї варто обговорити з однодумцями. Колективна робота принесе хороший результат. У другій половині дня вам варто уважно стежити за діями опонентів. За вашою спиною плетуть інтриги недоброзичливці, готуйтеся до захисту.
Близнюки. Вранці ви зіткнетеся з неприємною ситуацією, пов'язаною з діями конкурентів. Не варто панікувати та інформувати колег про свої проблеми. Рішення прийде саме, якщо ви відпустите проблему. У другій половині дня на вас чекає публічний виступ. Використовуйте свою чарівність, щоб переконати оточуючих.
Рак. У першій половині дня можливе нерозуміння з боку колег. Вам варто надати вибір опонентам. Не наполягайте на своєму рішенні, нехай кожен вирішує за себе. У другій половині дня будьте уважні під час спілкування з малознайомими людьми. Не надавайте стороннім важливу інформацію
Лев Цей день принесе гарні результати фахівцям в області торгівлі та фінансів. Використовуйте сприятливі обставини собі на благо. Авантюрні угоди принесуть прибуток. Не варто забувати про ризики. Те, що вдасться вам сьогодні, іншим разом може принести втрати.
Діва. Сьогодні на вас чекає публічний успіх. Ваші досягнення відзначить керівник. Скористуйтеся нагодою, щоб отримати додаткову вигоду. Ваші суперники будуть переможені та запропонують мирну угоду. У другій половині дня влаштуйте собі приємну зустріч із друзями, поділіться з близькими своїми досягненнями.
Терези Вранці вам доведеться приділити час вирішенню сімейних питань. Важливі зустрічі краще перенести на другу половину дня. Від спілкування з колегами у невимушеній обстановці варто відмовитися. Розберіться в документації та завершіть відкладені справи. Увечері проведіть час у колі людей, які вас розуміють і підтримують.
Скорпіон Сьогодні буде доволі плідний день. Вам вдасться виконати багато важливих справ. У другій половині дня на вас чекає зустріч з особою, яка профінансує ваші ідеї. Не варто реагувати на критику оточуючих. Саме скандальна репутація дозволить вам збільшити прибуток і отримати швидкий результат.
Стрілець.Вранці на вас чекає конфлікт через ревнощі. Не варто згадувати минуле і погіршувати ситуацію. Ваш партнер потребує уваги і ніжності. У другій половині дня на вас чекає незвичайна пропозиція від колеги. Не варто сумніватися у своїх силах і професіоналізмі, дійте швидко і рішуче..
КозерігУ першій половині дня вам доведеться навести порядок у справах. Вдалий час для завершення давно розпочатих дій. У другій половині дня вам слід серйозно підготуватися до важливої зустрічі. Дізнайтеся більше інформації про інтереси свого співрозмовника. Досягти потрібного результату вам допоможе спокійна і м'яка поведінка.
Водолій. Сьогодні не варто піддаватися на провокації оточуючих. Знайдіть спосіб відсторонитися від подразників. Вам варто звернутися до психоаналітика, щоб вилити душу і знайти вихід своїм емоціям. У другій половині дня ваш партнер попросить про допомогу. Не варто переоцінювати свої можливості, дивіться на речі реально. Увечері зробіть подарунок коханій людині.
РибиЦей день принесе багато непотрібних клопотів. Намагайтеся знайти заняття, яке відволікатиме вас від проблем. У другій половині дня можливі складнощі в роботі комп'ютерної техніки. Від підписання важливих паперів і документів варто утриматися. Вільний час присвятіть читанню та саморозвитку.




А зараз — усміхніться :)

Залишив мужик свою машинy на вулиці і прикріпив на лобове скло запискy:
"Бензобак пyстий, магнітоли немає, двигун вкpали!".
Hа наступний день знаходить поряд зі своєю запискою іншу:
"Тоді навіщо тобі колеса?"


Все буде добре! Теоретично ... практично ... логічно ... Дедуктивно індуктивно ...... За статистикою ... за всіма законами фізики ... по теорії великих чисел ... За Фрейдом ... по Ніцше ... за Дарвіном ...
Та по-любому!))



Якщо наш президент в біду попаде, його будь-хто із задоволенням крейдою обведе ..

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат