Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.09.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 20 вересня. Нехай останній день робочого тижня буде легким і цікавим на події. Запрограмовуйте настрій вже за ранковим кавуванням, а також підтримуйте гармонійний баланс думок протягом дня. Нехай ароматна кава огортає затишком, а близькі люди – турботою. Приємного прокидання й активних вихідних!

Цитата дня:   Слова без думок - це порожні трамваї, екскурсія оптом, синоніми снів, слова без думок - це те, що тримає, коли не лишилось нічого, крім слів.   (Іздрик "Після прози")

20 вересня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненнями погода. Вночі дощ, вдень слабкий дощ. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4 - 9°, вдень 12 - 17°; в горах місцями вночі 1 - 4°, вдень 3 - 8°.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненнями погода. Вночі дощ, вдень слабкий дощ. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5 - 7°, вдень 15 -17°.

За православним календарем 20 вересня ІМЕНИНИ відзначають Евод, Евпсихий, Іван (Іоанн), Лука, Макар (Макарий), Онисифор, Серапіон і Созонт.



Цей день в історії

1862 — У Петербурзі заснована перша в Росії консерваторія
1866 — до складу Пруссії увійшли Ганновер та Франкфурт
1870 — завершено об'єднання Італії
1919 — Нестор Махно і уряд УНР уклали угоду про спільну боротьбу проти Денікіна
1920 — у Збараж та Вишневець вступили частини 6-ї польської армії. У Лянцкорунь, Скалат і Сатанів вступили частини Дієвої армії УНР



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Караоке-бар «Rocky Karaoke»
Щоп’ятниці, щосуботи і щонеділі —   виступ гурту «Tequila Band». Поч. о 23.00.

«Viper Сlub»
Щосуботи — вечір знижок (на всі коктейлі знижка 20 %).

«Apriori Pub»
Щоп’ятниці — тематична вечірка. Поч. о 20.00.  

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 21.00.

«Доміон»
До 26 вересня — «Смурфики-2». Поч. о 12.00. «Літачки”. Поч. о 13.40, 15.20, 18.50. «Елізіум». Поч. о 17.00, 20.30, 22.20.

Мукачево
22 вересня — акція «День без авто». Поч. о 10.00.  

Ужгород, парк Підзамковий
22 вересня — велоперегони «Дивогонка». Поч. реєстрації об 11.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні твої мрії і фантазії підштовхнуть до рішучих дій. Настав час зробити виклик оточуючим і довести свою перевагу. У другій половині дня тобі варто об'єднати зусилля з колегами, щоб досягти мети. Не варто звертати уваги на критику керівництва. Дій так, як велить тобі серце.
Телець Цей день принесе кілька важливих зустрічей. Тобі варто покладатися лише на свій професійний досвід. У діалозі з партнерами будь жорсткіше і впевненіше. У другій половині дня звістка від родичів може відволікти тебе від виконання важливих завдань. Твоє прагнення фінансової незалежності підштовхне до важливого рішення.
Близнюки. Твоя зовнішність сьогодні має бути бездоганною. На переговорах із партнерами саме твоя чарівність матиме вирішальне значення. У другій половині дня виконай всю відкладену роботу. Керівництво може провести перевірку, будь готова до цього. Вільний час варто присвятити пошуку потрібної інформації і аналітичним роздумам.
Рак. Сьогодні всі твої думки будуть сконцентровані навколо вирішення складної ситуації. Не варто обговорювати свої проблеми з колегами. Займайся звичними справами і нікуди не поспішай. У другій половині дня впливова особа допоможе швидко вирішити складну ситуацію. Тобі варто приділити увагу оздоровленню свого організму.
Лев У першій половині дня ти можеш зіткнутися з непередбаченими перешкодами. Похід в різні бюрократичні інстанції краще перенести. Не варто витрачати свої сили на виконання чужих зобов'язань. У другій половині дня ти отримаєш цінну інформацію про своїх опонентів. Не поспішай вживати жорстких заходів, замислися над вигодою союзу з супротивниками.
Діва. Вранці на тебе чекає приємна зустріч з людиною із минулого. Перш, ніж давати обіцянки, замислися, чи зможеш ти його виконати. У другій половині дня ти опинишся в центрі уваги колективу. Твоя нестандартна ідея отримає схвалення з боку начальства. Тобі варто відзначити свій публічний успіх, запросивши колег на вечерю.
Терези Сьогодні тобі варто приділити увагу стану свого здоров'я. Знайди час, щоб пройти обстеження і запобігти загостренню хронічних захворювань. У другій половині дня не варто брати участь в інтригах колег. Ти можеш підірвати свій авторитет в очах керівництва. Увечері можливий конфлікт через ревнощі твого партнера
Скорпіон Сьогодні тобі варто повністю довіритися своїй інтуїції. Якщо тобі не комфортне спілкування з партнером, відмовся від співпраці. У другій половині дня ти зможеш отримати прибуток із додаткового джерела доходу. Випадкова зустріч дасть тобі можливість отримати вигідні ділові контакти. Увечері піди на концерт, щоб скинути негативну енергію.
Стрілець. У першій половині дня тебе може застати зненацька керівництво. Наведи порядок у документації та на робочому місці. Намагайся доводити до кінця всі розпочаті дії. Твої колеги можуть надати хибну інформацію, будь уважніше. Увечері тобі варто пройтися по магазинах, тобі вдасться зробити вигідні покупки.
Козеріг У першій половині дня тобі доведеться змінити план намічених дій. Намагайся не спізнюватися на важливі зустрічі, краще перенести їх. Твої нові партнери запропонують вигідну угоду. Аналізуй отриману інформацію, щоб уникнути помилок. Увечері тобі варто зібрати компанію близьких друзів і влаштувати веселощі.
Водолій. У першій половині дня на тебе чекають непередбачені витрати. Намагайся не нервувати, інакше можеш спровокувати конфліктну ситуацію. Займися освоєнням нової інформації та роботою з удосконалення своїх професійних навичок. У другій половині дня тобі слід уникати спілкування з недоброзичливцями. Провокація в колективі може підірвати твій авторитет.
Риби Сьогодні тобі варто зайнятися освоєнням нових знань і роботою з інформацією. Свої плани не варто обговорювати з колегами. Тобі краще поквапитися, поки твої ідеї не втілили в життя конкуренти. У другій половині дня тобі варто приділити увагу проблемам родини. Увечері вирушай у гості до старих друзів, щоб відволіктися від проблем.


А зараз — усміхніться :)

- А з чим пов'язана твоя робота?
- З ідіотами.


- На що схожий збуджений колобок?
- На Чупа-Чупс.


Тільки у нас люди, телефонуючи в домофон, на запитання: «Хто там?», Відповідають: «Це я», і їм відкривають.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат