Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10460, 20

Закарпатські лікарі співпрацюватимуть з кращими медінститутами України

  У п’ятницю, 12 жовтня, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида та Президент Нацакадемії медичних наук Андрій Сердюк підписали меморандум про співпрацю Національної академії медичних наук та обласної влади щодо надання високоспеціалізованої меддопомоги жителям краю.

До Ужгорода з’їхалися юристи на Міжнародну конференцію

У п’ятницю, 11 жовтня, у Закарпатському державному університеті відбулося відкриття VII Міжнародної науково-практичної конференції «Європейська юридична освіта і наука». Привітати учасників заходу прийшов заступник керівника краю Іван Качур.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом підриву квартири начальника управління ОДА Ігоря Фізик

Сьогодні вночі, 12 жовтня підірвали квартиру начальника управління лісового і мисливського господарства Закарпатської ОДА Ігоря Фізика. Інформацію Rionews підтвердив начальник територіального Управління МНС у Закарпатській області Антон Зелінський.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 12 жовтня. Збадьоріть звичайний ритм свого життя ароматом свіжозвареної кави, і нехай усе задумане удасться. Не жалійте за тим, що минуло, адже попереду ще багато цікавого. Лише гарних вам думок на початку нового дня, смачного ранкового прокидання і хорошого відпочинку на вихідних!

Прокуратура звернулася з до суду з поданням про визнання недійсним конкурс з продажу "Корони"

4 жовтня прокуратурою міста Ужгорода, в інтересах територіальної громади, до Господарського суду Закарпатської області подано позовну заяву про визнання недійсним конкурсу по відчуженню об’єкта нерухомості ( відомого як «Корона») за адресою площа Театральна, 5,7 в м. Ужгород та скасування процедурних наказів з приватизації вказаного об’єкта.

Держсекретар Міністерства закордонних справ Угорщини відкриє в Ужгороді модернізовану гімназію

12 жовтня 2012 року, у п’ятницю, о 16.00 год. за київським часом в Ужгородській угорськомовній гімназії ім. Другетів проводитиметься святкова передача будівлі гімназії після модернізації, проведеної у рамках Програми східного партнерства. На урочистому заході візьме участь держсекретар Міністерства закордонних справ Угорщини, пан Немет Жолт, а також будуть присутні керівники та представники Закарпатської обласної державної адміністрації і обласної ради, та керівники міста.

На Іршавщині відкрили футбольне поле із штучним покриттям за 209 тис. грн.

У четвер, 11 жовтня, у селі Арданово, що на Іршавщині, відбулося відкриття нового спортивного майданчика. Участь в урочистостях з цієї нагоди взяли заступник керівника краю Іван Качур, голова Іршавської райдержадміністрації Василь Ковбаско, голова районної ради Станіслав Сухан, місцеві мешканці.

У зв’язку зі зниженням температури на Міжгірщині розпочинають опалювальний сезон

Про це у четвер, 11 жовтня, під час брифінгу повідомив начальник обласного управління житлово-комунального господарства Василь Романець.

Чопські митники вилучили вантажівку з удвічі заниженою вартістю

Інспектори оперативного відділу Служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чопської митниці під час проведення контролю та оформлення вантажівки виявили підроблені відомості, які спричинили б недобори митних платежів на майже 90 тисяч гривень.

В УжНУ зняли фільм про славіста-діалектолога Йосипа Дзендзелівського

17 жовтня в Ужгородському національному університеті відбудеться презентація науково-популярного фільму «Життя на карті діалекту», створеного силами кафедри журналістики УжНУ й інших небайдужих до світлої пам’яті першого професора філологічного факультету, засновника закарпатської діалектологічної школи, видатного славіста-діалектолога Йосипа Дзендзелівського.

Рятувальники Польщі та України підписали партнерську угоду про співпрацю

9 жовтня в Ужгороді на базі Територіального управління МНС у Закарпатській області в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2001-2013 відбулася робоча зустріч закарпатських та польських рятувальників. Результатом перемовин стало підписання партнерського договору про співпрацю в рамках проекту «Зміцнення інституціонального потенціалу співпраці рятувальних служб Жешова і Ужгорода шляхом удосконалення пожежно-рятувальної технології, а також обміну інформацією й досвідом».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 11 жовтня. Релаксуйте за чашечкою ароматної кави та дозвольте собі хоча б зранку помріяти про щось хороше. Нехай буденні справи не створюють вам перешкод і не забирають багато часу. Залишіть для себе хороші спогади, додайте до них приємного кавування і шматочок улюблених ласощів. Гарного четверга!

Щотижня в середньому 1500 закарпатців скаржаться на грип

У середу, 10 жовтня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулася нарада з питань готовності господарських об’єктів, навчально-виховних та лікувально-профілактичних закладів області до епідемічного сезону з грипу.

Відомий політолог та культуролог прокоментує передвиборчу кампанію на Закарпатті

12 жовтня відбудеться зустріч із відомим політичним аналітиком, головним редактором незалежного культурологічного журналу «Ї», виконавчим директором Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу Тарасом Возняком.

Закарпатські художники малюватимуть осінній Синевир

Професійне свято красне зустріччю колег і справою, якій вони присвятили себе. Напередодні Дня художника на Міжгірщині знову проходить пленер з гаслом “Осінній Синевир”.

Закарпатські рятувальники тренувалися на Красії

10-12 жовтня 2012 року в селі Вишка Великоберезнянського району на схилах гори Красія рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення   Територіального управління МНС у Закарпатській області проводять спецнавчання щодо організації безпечного відпочинку в Карпатах.

На Закарпатті посварилися адвокати

В адвокатському середовищі Закарпаття – скандал. Суть його, кажучи простими словами, в тому, що невелика кількість представників цієї професії з певних причин висловила «фе» усій спільноті і вирішила відокремитися. Та зробила це, як стверджує протилежна сторона, дуже емоційно, порушуючи чинне законодавство та переступаючи через морально-етичні принципи. Після цього у ряді ЗМІ з’явилася інформація так званих «відокремлеників», яка, за словами інших, абсолютно не відповідає дійсності. У прес-центрі «Закарпаття» вони розставили всі крапки над «І».

В Ужгороді відбудуться осінні ярмарки

З метою задоволення попиту населення на сільськогосподарську продукцію за цінами виробника, залучення широкого кола підприємств та виробників до участі в обласних сільськогосподарських ярмарках 13, 20 та 27 жовтня 2012 року у місті Ужгород (вул.Фединця) проходитимуть обласні сільськогосподарські ярмарки «Золота осінь – 2012».

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 10 жовтня. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

У міграційній службі вирішували, як боротися з корупцією

В Ужгороді на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників державних установ, підприємств та організацій відбувся семінар–навчання із працівниками Ужгородського МВ, Ужгородського РВ, Великоберезнянського та Перечинського РС Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області. Темою розмови були питання запобігання та боротьби з корупцією.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат