Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.09.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 23 вересня. Нехай гармонія і затишок вже зранку супроводжують вас і надихають на нові звершення. Насолоджуйтеся ароматом свіжозвареної кави у компанії бажаних людей. Нехай день дарує лише приємні спогади, а всі справи будуть легкими й одразу вирішуються з користю для вас. Гарного понеділка!

Цитата дня:   Немає нічого кращого за історію у вітряну ніч, коли людям є де зігрітися посеред холодного світу.     (Стівен Кінг)

23 вересня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Вночі та вранці місцями невеликий дощ, слабкий туман. Вдень дощ, в горах місцями сильний з грозою. Вітер південно-західний 7 - 12 м/с. під час грози місцями шквалисте посилення 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 5 - 10°, вдень 12 - 17°, в горах місцями вночі 2 - 5°, вдень 2 - 7° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7 - 9°, вдень14 - 16°.

За православним календарем 23 вересня ІМЕНИНИ відзначають Андрій, Апеллій, Панас, Варипсав, Василь, Гаврило, Гліб, Євгеній, Іван (Іоанн), Иоасаф, Исмаил, Каленик, Касян (Кассиан), Климент, Костянтин, Лукий, Мелетій, Минодора, Митродора, Микола, Нимфодора, Павло, Палладій, Петро, Пульхерия, Тетяна (Татиана) і Уар.


Сьогодні також:
  Литва: день пам'яті жертв геноциду
  Саудівська Аравія: день єдності королівства
  Японія: день осіннього рівнодення Сюбун-но-хі
  Киргизстан: день державної мови


Цей день в історії

1942 — англійськими військами захоплено столицю Мадагаскару Антананаріву
1943 — Радянські війська звільнили від нацистів Полтаву
1944 — згідно з Люблінською угодою почалося переселення етнічних українців із Польщі в Україну, а поляків — у зворотному напрямку
1945 — англо-французькі війська зайняли Сайгон — найбільше місто Південного В'єтнаму
1991 — Вірменія проголосила незалежність



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 26 вересня — «Смурфики-2». Поч. о 12.00. «Літачки”. Поч. о 13.40, 15.20, 18.50. «Елізіум». Поч. о 17.00, 20.30, 22.20.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто звернути увагу на поведінку колег і їхні дії. У колективі виявиться людина з ворожими намірами на вашу адресу. Не варто влаштовувати скандал, вичікуйте відповідний момент, щоб завдати удар у відповідь. У другій половині дня будьте обережні під час розмови з керівництвом. Не сприймайте отриману інформацію, не перевіривши ретельно всі факти і формальності.
Телець Перша половина дня буде нудною і стомливою. Вам буде потрібно виконати рутинну роботу і розібрати документацію. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу колеги. Щоб отримати потрібний результат, візьміть усю відповідальність за виконання дій на себе. У другій половині дня вам доведеться зайнятися виконанням важливого доручення.
Близнюки. Вранці на вас чекає конфліктна ситуація дорогою на роботу. Не варто брати близько до серця грубу поведінку оточення. Вам буде потрібне терпіння і витримка, щоб уникнути скрутної ситуації. У другій половині дня вам варто зайнятися відновленням старих ділових зв'язків. Те, що не виходило у вас довгий час, ви зможете безперешкодно зробити сьогодні.
Рак. День ефективний для нових починань великих проектів. Не бійтеся перешкод, дійте рішуче, і у вас все вийде. У другій половині дня вам надійде важлива інформація про роботу конкурентів. Використовуйте чужі ідеї, які ви наділіть новою силою. Ваші дії відзначить впливова людина і запропонує вигідне партнерство.
Лев Сьогодні вам варто задуматися над причиною своїх невдач. У вашому оточенні багато заздрісників, які перешкоджають вашому успіху. Об'єднайтеся з тими, хто сильніший за вас. Вчіться працювати в команді, це принесе збільшення вашого прибутку. У другій половині дня вам варто приділити час освоєнню нової інформації. Постійно вдосконалюйте свої професійні навички, щоб досягти більшого.
Діва. Вранці вам варто приділити більше часу бездоганності свого зовнішнього вигляду. Від того, яке враження ви справите на переговорах, залежить ваш фінансовий успіх. Намагайтеся щиро перейнятися проблемами співрозмовника, це викличе довіру. У другій половині дня вам варто зайнятися збором важливої інформації. Вам вдасться викрити людину, яка перешкоджала реалізації ваших ідей.
Терези Вранці намагайтеся зберігати спокій, інакше ви можете зіпсувати собі настрій. Ваші колеги спробують висунути звинувачення у ваш бік. Вживайте заходів, щоб відстояти свою правоту. Боротьба за справедливість принесе вам хорошу репутацію в колективі. У другій половині дня вам слід відвідати стоматолога, щоб не мати неприємних наслідків.
Скорпіон Сьогодні вам вдасться втілити в реальність давно відкладені плани. Робіть усе спонтанно, не замислюючись. Від порад колег варто відмовитися. Доводьте розпочате до кінця, затримайтеся на роботі, поки ви не виконаєте все необхідне.Ваші успішні дії помітить впливова людина, яка інвестує свій капітал у нові починання.
Стрілець. Сьогодні у вас може виникнути неприємна ситуація при зіткненні з керівником. Не варто піддаватися емоційним враженням і непокоїтися. Пам'ятайте, що у кожної людини може бути поганий настрій і підвищена дратівливість. У другій половині дня вам вдасться впоратися самостійно з проблемою, яку не могли вирішити ваші колеги. Увечері зніміть стрес за допомогою розслаблювального масажу.
Козеріг У першій половині дня на вас чекає випадкова зустріч зі старим партнером. Не втрачайте свого шансу відновити вигідні ділові зв'язки. Сьогодні ви легко зможете втілити в реальність задумані плани. Вас чекає підтримка з боку однодумців, що дозволить збільшити прибуток. Увечері вам варто провести переговори в неформальній обстановці, запросивши партнерів на вечерю.
Водолій. Вранці вам слід звернути увагу на своє самопочуття. Вам необхідна профілактика хронічних захворювань. Ваші колеги будуть влаштовувати провокації. Не втручайтеся в чужі конфлікти, тримайтеся осторонь, щоб не мати проблем. У другій половині дня вам варто зайнятися монотонною роботою і розібрати накопичену документацію, щоб виправити всі свої похибки в справах.
Риби Сьогодні вам слід остерігатися конфліктних людей. Ваш емоційний стан буде нестабільним, тому намагайтеся себе стримувати. Ваш колега буде створювати інтриги за спиною. Не звертайте уваги на людей, які намагаються вас роздратувати.Приділіть час відновленню свого енергетичного балансу і психічної рівноваги.



А зараз — усміхніться :)

- Батюшка, можна від вас подзвонити?
- Звичайно, мій сину, тільки дзвін не розбий!



Поїзд Париж-Ліон. Пізній вечір.
Дуже темно. В купе він і вона.
- Мадам заміжня?
- Так.
- У мадам є діти?
- Двоє.
- Скільки років старшому?
- Двадцять вісім.
- На добраніч, мадам!



Хлопець привіз страшненьку дівчину на дачу. Вона дивиться з будиночка на город:
- У тебе, виявляється, немає опудала. Давай поставимо.
- Давай, тільки панаму одягни, а то голову напече.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат