Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.11.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 7 листопада. Запам’ятовуйте яскраві миті протягом дня і не переймайтеся через дрібниці. Успіх обов’язково знайде вас, якщо не будете лінуватися й вже зранку запрограмуєте себе на позитив. Запрошуйте до кавування бажаних співрозмовників і нехай сьогодні усе вдається!

Цитата дня:   Хіба життя — боротьба? Життя — радість. Ні з ким боротися не треба. Узагалі. Тільки із собою. Себе знайти, на тому й заспокоїтися, не зрадити. У всі часи жили люди, які відмовлялися від царювання й вирощували капусту, а не розповідали іншим, як це робити.   (Люко Дашвар "На запах м'яса")

7 листопада 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Часом дощ в горах місцями мокрий сніг та сніг. Вранці місцями слабкий туман. Вітер південно - західний 9 - 14° м/с. Температура повітря вночі 2 - 7°, вдень 6 - 11°. В горах вночі місцями: 3° тепла - 2° морозу. вдень 0 - 5° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність. Часом дощ. Вранці слабкий туман. Вітер південно - західний 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі 3- 5°, вдень 8 - 10°.


За православним календарем 7 листопада ІМЕНИНИ відзначають Анастасій, Валеріан, Мартирий, Мартьян (Маркіян), Матрена (Матрона), Савин, Тавифа й Хрисанфий.


Сьогодні також:
• Міжнародний день запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів
•   Україна: День працівника соціальної сфери



Цей день в історії

1943 — війська 1-го Українського фронту оволоділи містом Фастів.
1951 — У Києві почав роботу перший в Україні телевізійний центр.
1966 — Че Гевара залишив міністерську посаду на Кубі і відправився в Болівію вести партизанську війну.
1967 — Генеральна Асамблея ООН прийняла Декларацію про ліквідацію дискримінації жінок.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
6—7 листопада — концерти солістки філармонії, заслуженої артистки України Етелли Чуприк.У програмі — «Добре темперований клавір» (48 прелюдій та фуг) Й. С. Баха. 6 листопада — Том № 1, 7 листопада — Том № 2. Ведуча — музикознавець Наталія Піцур. Поч. о 18.00.

Обласна наукова універсальна бібліотека
7 листопада — засідання клубу літературних дебютів “Нові імена”. Поч. о 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
30 жовтня—9 листопада — виставка членів творчого об’єднання угорців ім. Імре Ревийса.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня намагайся не звертати уваги на недоліки оточуючих. Твої колеги можуть створити інтригу за твоєю спиною, не варто турбуватися. У другій половині дня знайди час для наведення порядку на робочому місці. Твій керівник підтримає твої ідеї та надасть допомогу в їх реалізації. Увечері займися оздоровчими процедурами і очищенням організму.
Телець Цей день принесе гарні новини і корисні контакти. Тобі потрібно обговорити свої ідеї з керівником, намагайся використовувати факти і логічні доводи. У другій половині дня твої партнери можуть створити конфлікт. Звернись по допомогу до впливової особи, щоб вирішити ситуацію. Увечері тобі варто приділити час своїй зовнішності та омолоджувальним процедурам.
Близнюки. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі побутової техніки. Тобі варто покладатися тільки на себе, тоді ти впораєшся із завданнями. У другій половині дня твій керівник підтримає твою ініціативу. Намагайся об'єднати свої сили з колегами. Вільний час присвяти купівлі господарського приладдя для дому.
Рак. Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про роботу конкурентів. Не втрачай часу, вживай жорстких заходів і дій рішуче. У другій половині дня можуть виникнути додаткові перешкоди, пов'язані з рішенням бюрократичних питань. Тобі слід відкласти ті справи, які ти не в силах вирішити. Вільний час присвяти діловій вечері з колегами.
Лев У першій половині дня твій керівник може створити додаткові перешкоди. Не варто звертати уваги на витівки своїх конкурентів. Твій емоційний стан буде розбалансованим. Тобі варто заспокоїтися і спрямувати свої сили на вирішення питань, які легко даються. Увечері постарайся усамітнитися і почитати цікаву книгу.
Діва. Сьогодні на тебе чекає публічне визнання та успіх. Будь обережнішою зі своїми недоброзичливцями, вони можуть створити перешкоди. У другій половині дня ти отримаєш прибуток із додаткового джерела доходу. Тобі варто замислитися над алгоритмом успішних кроків. Послідовні дії та союз із однодумцями подвоять твій прибуток.
Терези Сьогодні тобі доведеться боротися за своє місце під сонцем. Твої конкуренти можуть скористатися твоїми вдалими ідеями. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків. Звернись за порадою до більш досвідченого фахівця. У другій половині дня ти зможеш знайти правильний вихід зі скрутної ситуації без втрат.
Скорпіон Цей день принесе багато корисних ділових контактів і вигідних зв'язків. Нічого не плануй, дій інтуїтивно, тоді досягнеш успіху. У другій половині дня твої партнери запропонують вигідну угоду. Намагайся відразу обговорити всі умови співпраці і прорахувати ризики. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із цікавою творчою людиною.
Стрілець. У першій половині дня на тебе чекає ускладнення стосунків із керівником. Стримуй свої емоції та агресію, щоб не провокувати конфлікт. У другій половині дня твої партнери вимагатимуть додаткових умов. Не варто поступатися своїми позиціями, інакше на тебе чекають втрати. Вільний час присвяти догляду за будинком і спілкуванню з близькими
Козеріг Цей день вдалий для початку нових проектів і укладання угод. Тобі не варто звертати уваги на дрібні перешкоди і складності. У другій половині дня твій керівник підтримає твої дії і виділить додаткове фінансування. Намагайся знайти спільну мову зі своїми опонентами. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити розпочате.
Водолій. Вранці можуть виникнути сімейні розбіжності та суперечки. Тобі слід приділити увагу вирішенню домашніх проблем. У другій половині дня твої колеги запропонують цікавий проект. Постарайся знайти альтернативне рішення, щоб заощадити час. Ввечері треба поговорити з колегами і обговорити майбутні плани
Риби Сьогодні вдалий день для публічних виступів та агітації. Тобі потрібно привернути увагу до своїх ідей і розробок. У другій половині дня на тебе чекають додаткові витрати. Намагайся не позичати гроші та відмовитися від кредитування. Увечері постарайся знайти час для спілкування з родичами і вирішення сімейних питань.


А зараз — усміхніться :)

Добре коли тобі 4 роки – ти можеш взяти пульт від телевізора і подзвонити Бетмену.


Мужність, честь, відвага – три прямі ознаки алкогольного сп’яніння.


Коли Халк злітає з котушок і трощить все навколо себе – його називають “Неймовірний”. А коли таке відбувається зі мною – мене називають “Алкоголік”…

Rionews

Коментарі :


07.11.2013 17:53 Юрій Львівська

Вітаю Закарпатців з терен Львівськоі області.Звідкіля ВИ берете такі комедійно-страшні відео...????


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат