Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.11.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 8 листопада. Нехай ваш ранок буде гармонійним, а ранкова прохолода приємно бадьорить і налаштовує на корисні справи. Приймайте з легкістю і віддавайте зі щастям. Порцією смачної кави також не гріх поділитися з бажаними співрозмовниками. Гарної вам п’ятниці!

Цитата дня:   Коли я намагаюся жити, я відчуваю себе бідною маленькою швачкою, яка ніяк не може зробити гарну річ, яка тільки й робить, що псує і ранить себе, і яка, відкинувши все: ножиці, матерію, нитки, - починає співати. Біля вікна, за яким нескінченно йде дощ.   (Марина Цветаева)

8 листопада 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, вдень 10-15°, в горах місцями вночі 1-3°, вдень 4-9° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями , вночі слабкий дощ, вдень без істотних опадів. Вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 13-15° тепла.


За православним календарем 8 листопада ІМЕНИНИ відзначають Антон (Антоній), Артемидор, Панас, Василь, Гликон, Дмитро (Димитрий), Иоасаф, Лептина, Лупп, Митродор і Феофіл.



Цей день в історії

1793 — Лувр відкрився для публіки.
1863 — У Києві відкрито міське відділення Російського музичного товариства.
1867 — Оперою Олексія Верстовського «Аскольдова могила» розпочав свій перший сезон постійний оперний театр у Києві (нині — Національна опера України).
1895 — Вільгельм Рентген винайшов X-промені під час дослідів з електрикою.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 9 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
9 листопада — вечір джазової музики. Електро-акустичний проект Андрія Арнаутова "Triangular Matrix". Поч. о 19.00.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Бавка
10 листопада — “Золоте курча” (Володимир Орлов). Поч. об 11.00 та 13.00.

Кафе “Funky Lounge” (вул. Швабська, 51а)
10 листопада — показ фільму “Рубі Спаркс» від творчої групи “Ночі кіно”. Поч. о 20.00. Вхід 10 грн.

Фантом
9 листопада —концерт гурту “Перкалаба” на підтримку нового альбому “Джерга”. Поч. о 20.00.


Філармонія
9 листопада — трагікомедія «Блюз одинокого метелика» театру «Преміум» за участі заслуженої артистки Росії Наталії Варлей. Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
30 жовтня—9 листопада — виставка членів творчого об’єднання угорців ім. Імре Ревийса.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день варто присвятити наведенню порядку на робочому місці та завершенню відкладених справ. Намагайся раціонально оцінити отриману інформацію. У другій половині дня може виникнути неприємна ситуація у стосунках із керівництвом. Тобі слід проявити терпимість і стримувати свої емоції. Увечері постарайся приділити увагу проблемам сім'ї та близьких
Телець У першій половині дня тобі доведеться подолати складні перешкоди, створені недоброзичливцями. Не варто поспішати у своїх судженнях і висновках. Особа, яка видає себе за друга, може виявитися прихованим ворогом. У другій половині дня звернися за порадою до свого наставника. Вільний час варто присвятити профілактиці респіраторних захворювань.
Близнюки. Вранці тобі не слід дратуватися і ображатися на примхи близької людини. Намагайся залишити проблеми за дверима і сконцентруватися на роботі. У другій половині дня тобі доведеться виконати роботу за своїх колег. Не варто розраховувати на інших, дій самостійно. Увечері поговори з близькою подругою, щоб полегшити душевний стан.
Рак. Сьогодні старайся мати яскравий вигляд, щоби привернути до себе увагу. Твій керівник звернеться за порадою, прояви свій професіоналізм. У другій половині дня ділові партнери можуть запропонувати авантюрну угоду. Зіставивши факти і статистику, ти зможеш зробити правильний вибір. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами в теплій атмосфері.
Лев У першій половині дня тобі слід уникати спілкування з керівництвом. Твій нестійкий емоційний стан може спровокувати необґрунтований конфлікт. У другій половині дня займися монотонною рутинною діяльністю. Потрібно навести порядок у справах, щоб рухатися далі. Увечері вирушай у клуб або на концерт, щоб підняти собі настрій.
Діва. Цей день підходить для впровадження нової технології чи освоєння нової методики в роботі. Тобі варто змінити свою стратегію дій, щоб збільшити прибуток. У другій половині дня твої конкуренти запропонують вигідну угоду. Не поспішай приймати рішення, зваж свої кроки. Увечері на тебе чекає зустріч із цікавим чоловіком.
Терези Сьогодні не варто вкладати кошти і відкривати свою справу. Цей день буде метушливим і конфліктним. Постарайся відволіктися від проблем, зайнявшись стратегічним плануванням. Прийшов час переоцінити свої цінності і використовувати накопичений досвід. Увечері зберися з подругами, щоб потеревенити і зняти напругу.
Скорпіон Сьогодні дуже важливий день, старайся мати бездоганний вигляд. Твій керівник просуне твої ідеї та посприяє їхній реалізації. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із заможною особою. Будь сміливішою у своїх висловлюваннях і використовуй свою чарівність. Вільний час варто присвятити красі і відвідати перукаря.
Стрілець. Вранці уникай дрібних побутових сварок і наберися терпіння. Твої робочі плани можуть змінитися кардинальним чином. Не варто покладати надії на ділових партнерів, тебе можуть обійти конкуренти. У другій половині дня існує ризик обману, будь уважніше, перевіряй усю інформацію. Увечері не варто вживати спиртне і тонізуючі напої.
Козеріг День буде вдалим для фахівців в області продажів. Випадкове знайомство може перерости в міцний діловий союз. У другій половині дня намагайся виконати всі поставлені завдання. Сьогодні варто залишитися на ділову вечерю з партнерами, щоб зміцнити стосунки. Увечері тебе чекає приємний романтичний сюрприз
Водолій. Цей день буде складним і напруженим в емоційному плані. Твій керівник може виявити минулі недоліки в роботі. Стережися публічних дискусій і розбіжностей із колегами. Сьогодні твій таємний недоброзичливець покаже справжнє обличчя. Увечері постарайся усамітнитися і зайнятися духовними практиками.
Риби У першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника. Не варто сумніватися у своїх силах, дій рішуче. Сміливо можеш об'єднати свої сили з конкурентами. Роби те, що приносить тобі вигоду, а не те, що кажуть колеги. Увечері зроби сюрприз коханій людині, проведіть час у незвичайній атмосфері.



А зараз — усміхніться :)

Село. Вечір. Дівчина до хлопця:
- Коханий, а давай зіграємо хованки. Я буду ховатись, а ти мене шукати. Якщо знайдеш, то я тобі віддамся, а якщо не знайдеш, то я за сараєм.


Двоє студентів сидять в переповниному трамваї:
- Навіщо ти закрив очі?
- Не можу дивитися коли бабусі стоять.


- Коли мій тато мив посуд, його засмоктав зливний отвір і випустив у сусідську ванну в той момент, коли там милася тітка Ніна. Принаймні так він сказав мамі…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат