Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10260, 20

Ужгородцям пообіцяли ремонт лікарні за кошти з обласного бюджету

За даними Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України вранці та вдень 14 серпня по Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, місцями: грози, град, та шквали 19-24, в горах подекуди 30-35 м/с.

МНС Закарпаття просить тимчасово не ходити у гори

За даними Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України вранці та вдень 14 серпня по Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, місцями: грози, град, та шквали 19-24, в горах подекуди 30-35 м/с.

Аналітика від політолога Олексія Гараня: Яким буде новий парламент

(Мовою оригіналу) Избранная в 2012 году Верховная рада будет напоминать парламент, избранный в 2002 году, считает профессор политологии НаУКМА Алексей Гарань.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 14 серпня. Релаксуйте зранку за чашечкою ароматної кави, і всі буденні справи здаватимуться легкими і нетривалими. Намагайтеся запам’ятовувати хороші миті протягом дня, емоції, які отримуєте від свого оточення: навіть невеликий заряд приємностей додасть сил у майбутніх звершеннях. Лише бажаних вам співрозмовників до кавування і загалом солодкого вівторка!

Вилучена митниками ікона ХІХ століття залишиться в Україні

Вилучена на кордоні ікона Святого Міхаїла, датована ХІХ століттям, примножить культурну цінність України. Чопські митники у пункті пропуску «Ужгород» попередили незаконне ввезення до України старовинної ікони, датовану ще ХІХ століттям.

Ужгородський міст назвуть іменем Томаша Масарика

На останнє засідання науково-художньої ради при Ужгородській міській раді виносилося питання про надання транспортному мостові (який з’єднує площі Богдана Хмельницького та Дружби народів) імені президента Чехословацької республіки Томаша Масарика.

Кандидат у депутати ВР Ратушняк звернувся до прокуратури через незаконну приватизацію Корони

Кандидат у депутати на вибори до Верховної Ради, самовисуванець Сергій Ратушняк звернувся до прокуратури з поданям через незаконну приватизацію архітектурної споруди місцевого значеня "Корони", що знаходиться в центрі Ужгорода.
Про це Rionews повідомив кандидат.

Чопські митники знайшли цигарки у боксі поглибленого огляду автомобіля

Спроба нашого співвітчизника перевезти у незаконний спосіб тютюнові вироби та отримати прибуток з їх перепродажу за кордоном, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його переміщення. Так, нещодавно на митному посту «Ужгород» чопські інспектори у боксі поглибленого огляду виявили заздалегідь прихований від митного контролю 81 блок сигарет, вартістю понад три тисячі гривень.

Закарптцям розкажуть про вплив казки на дитячу свідомість

Вперше на Закарпатті для всіх охочих відбудеться семінар, участь у якому візьмуть дитячі письменники та психологи. Організатори заходу стверджують, що “несвідому частину колективної душі народу відображено в фольклорі, зокрема, казках. В цьому колективному несвідомому є чоловічі і жіночі фігури – це представники ідей добра або зла,   персонажі, наділені надзвичайними здібностями, чеснотами, здатні боротися за ідеї, носіями яких ці герої є”.  

Українські та румунські експерти оцінювали якість води річки Тиса

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, 08 серпня 2012 року було проведено спільні відбори проб води р. Тиса в районі історичного моста Солотвино – Сігет Мармацієй, а також планові відбори проб води транскордонної р.Тиса в створах Ділове/Валя Вішеулуй та Тячів/Течеу.

Закарпатців просять дотримуватись правил пожежної безпеки

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертається до мешканців області
У зв`язку з настанням у Закарпатті тривалого періоду сухої та спекотної погоди, зростає загроза виникненню пожеж у лісових масивах, сільгоспугіддях, на небезпечних об’єктах тощо. З метою запобігання виникненню пожеж Держекоінспекція у Закарпатській області закликає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки.

Доброго ранку, любі читачі!

З початком нового тижня вас! Саме зараз, коли на вулиці прохолодно, ви можете оцінити тепло офісу, домівки! А загалом бажаємо, аби завжди було тепло на душі! Нехай запашна кава та обійми коханої людини вас зігрівають! :)

Головна освітянська газета України назвала Вегеша антиректором

Офіційне видання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Освіта України» назвала екс-очільника УжНУ Миколу Вегеша антиректором. Газета опублікувала розслідування з приводу роботи ректора з виснов­ком про «доведення провідного ВНЗ регіону до майже повного занепаду».

Ніколайчук не впорався?

В. о. ректора УжНУ проводить кадрові розбірки і видає зарплату кредитом.

Начальник УБОЗу у Закарпатті продовжує працювати

Останніми днями певні закарпатські Інтернет-видання поширили інформацію про звільнення начальника УБОЗу УМВС України у Закарпатській області Івана Немеша. ЗМІ запевняли, що це вже доконаний факт.

В області найбільше подорожчали вода й пасажирський транспорт

Зокрема, тарифи на водопостачання зросли на 9, 2 %, водовідведення — на 8,7 %.

Сліди війни під ногами...  

Мешканець села Сюрте Ужгородського району 6 серпня виявив на власному обійсті цілий арсенал боєприпасів часів Другої світової війни. Піротехніки МНС   вилучили, а потім і знешкодили небезпечну знахідку на військовому полігоні.

Лише 43,5 % закарпатських   медалістів підтвердили   на тестуванні свої відзнаки

Тобто менше половини «золотих» і «срібних» медалістів зуміли підтвердити свої відзнаки під час проходження ЗНО.

Доброго ранку, любі читачі!

Бажаємо радості від усього, не засмучуйтеся, якщо щось не так. Бажаємо цікавого дня, веселих пригод і приємного вечора! А також - драйвових вам вихідних! А наразі — смакуйте запашну каву з Rionews. :)

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат