Рятувальники підтвердили факт аварії на Русько-Комарівській газовій свердловині на Закарпатті

admin 18.11.2013 09:50 ПОДІЇ

Відповідну інформацію опубліковано на офіційному сайті У ДСНС України в Закарпатській області.


Як повідомляє прес-служба У ДСНС України в Закарпатській області, 17 листопада, внаслідок буріння на одній зі свердловин Русько-Комарівського газового родовища стався неконтрольований витік газу.

На даний момент на місці події працюють оперативні групи Прикарпатського загону аварійно-рятувальної служби (газорятувальної служби) ДП «ЛІКВО» НАК Нафтогаз України та Управління ДСНС України у Закарпатській області. Окрім цього було проведено засідання оперативного штабу під головуванням голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди.

Місце витоку знаходиться за 3 кілометри від населеного пункту, тому загрози життю та здоров’ю громадян не має. Загрози вибуху чи загоряння не має. Травмованих та загиблих внаслідок аварії не має.

Ситуація знаходиться під контролем керівництва У ДСНС України у Закарпатській області.

Причини та детальні обставини справи встановлюються.

+++++++++++++++++++++++++

Як відомо, 18 листопада   о 5:00 особовим складом прикарпатської західної воєнізованої аварійно-рятувальної (газорятувальної) служби нафтогазової промисловості НАК «Нафтогаз України» припинено викид суміші природного газу та азоту в атмосферу шляхом перекриття превентора-засувки на горловині свердловини.

На даний момент проводяться роботи щодо зменшення тиску шляхом заповнення свердловини спеціальним розчином.

До аварійно-відновлювальних робіт залучено 10 од. техніки та 50 осіб особового складу, з яких від ДСНС України – 6 одиниць техніки та 22 чоловіка особового складу;

На місці події працює оперативна група Управління ДСНС України у Закарпатській області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат