Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.11.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 18 листопада. Активний початок нового тижня забезпечить улюблена ранкова кава й хороші співрозмовники. Нехай вже зранку вас осяє бажання зробити щось корисне, а протягом дня цей задум реалізується. Успішних справ, і загалом позитивного дня!


Цитата дня:   «Не хочемо» - ось причина, «не можемо» тільки привід.   (Луцій Анней Сенека)

18 листопада 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 7-12° тепла, в горах місцями вночі 0-2° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 10-12° тепла.




За православним календарем 18 листопада ІМЕНИНИ відзначають Гаврило, Гаий (Гай), Галактіон, Григорій, Епистимия, Ерм, Іона, Лин, Патров і Філолог




Сьогодні також:
• День філософії у ЮНЕСКО
• День Незалежності Латвії з 1918 року
• Національний День Оману з 1940 року
• День Незалежності Марокко з 1956 року




Цей день в історії

1626 — У Римі папа Урбан VIII освятив собор святого Петра, нині резиденцію всіх Пап.
1654 — почалася оборона козацької фортеці Буша на Поділлі від польських військ.
1775 — Указом імператриці Катерини ІІ в Росії запроваджено поділ на губернії.
1838 — (за старим стилем 6 листопада) Т.Шевченко завершив перший (втрачений) варіант «Тарасової ночі», фінальної поезії «Кобзаря Т.Шевченка». Перша поезія написана до «Кобзаря» — «Катерина».




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 9 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Благодійна виставка Наума Репкіна.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні намагайся не затримуватися і попереджати про свої запізнення. Цілий день тебе переслідуватимуть дрібні перешкоди і складні ситуації. Тобі потрібно сконцентруватися на виконанні роботи і не звертати уваги на оточуючі подразники. У другій половині дня тобі доведеться боротися з колегами і відстоювати свою правоту. Увечері постарайся розслабитися і раніше лягти спати
Телець Цей день буде насичений різноманітними контактами і зустрічами. Тобі варто приділити більше часу та уваги своїй зовнішності. Намагайся використовувати особисту чарівність, щоб отримати потрібний результат на переговорах. У другій половині дня тобі доведеться поборотися з ворожими діями конкурентів. Намагайся не посилювати конфлікт і знайди мирне і спокійне вирішення проблеми.
Близнюки. Цей день принесе складнощі і перешкоди в нових починаннях. Тобі слід спочатку навести порядок у справах, а потім братися за нові кроки. У другій половині дня твої колеги можуть розв'язати конфлікт. Намагайся стримувати себе і не реагувати на образливі слова. Увечері тобі варто вирушити по магазинах і зняти напругу.
Рак. Цей день буде ефективний для вирішення фінансових питань та розробки стратегії дій. Не варто брати до уваги думку опонентів і недоброзичливців. Покладайся на свій професійний досвід та інтуїцію. У другій половині дня твої старі партнери зможуть допомогти у вирішенні неприємної проблеми. Намагайся використовувати дружні зв'язки для вирішення ділових питань.
Лев Сьогодні тобі варто вжити профілактичних заходів боротьби з респіраторними захворюваннями. Одягайся тепло і будь обережніше з протягом. У другій половині дня твій керівник може висловити своє невдоволення твоїми діями. Не варто сперечатися, краще виправ свої помилки. Вільний час присвяти спілкуванню з подругами.
Діва. Сьогодні на тебе чекають приємні і несподівані зміни на краще. Твої ідеї оцінить впливова особа і стане твоїм покровителем. У другій половині дня намагайся знайти можливість поговорити з керівництвом про премії. На тебе чекає фінансовий успіх, тому проявляй ініціативу. Увечері відправся в гості і проведи час в приємній атмосфері.
Терези Сьогодні ти зможеш впоратися з усіма виниклими складнощами. Намагайся не втручатися в конфлікти між колегами. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про наміри своїх конкурентів. Дій швидко, щоб захиститися від можливих неприємностей. Увечері намагайся не перевтомлюватися і відмовитися від вживання алкоголю.
Скорпіон У першій половині дня тобі варто звернути увагу на поведінку своїх конкурентів. Використовуй успішні кроки інших людей, щоб отримати більше прибутку. У другій половині дня на тебе чекає дуже вигідна пропозиція. Довгострокове партнерство буде результативним, якщо ти покажеш матеріальну вигоду партнерам. Увечері постарайся відволіктися від суєти і повечеряти в гарному ресторані.
Стрілець. Цей день принесе гарні результати фахівцям у сфері юриспруденції. Намагайся розраховувати тільки на свої сили і професіоналізм. Не варто прислухатися до думки більшості колег. У другій половині дня керівник оцінить твої заслуги і досягнення. Увечері намагайся не вступати в конфронтацію з родичами.
Козеріг Цей день принесе приємні враження від спілкування з цікавими особами. Намагайся використовувати свою чарівність, щоб поліпшити результат ділових переговорів. У другій половині дня ти отримаєш несподіваний прибуток. Використовуй вдалий момент, щоб розпочати власний фінансовий розвиток. Увечері постарайся відволіктися від проблем і подумати про приємні перспективи.
Водолій. Цей день буде непростим і принесе складності у спілкуванні з колегами. Твої недоліки може виявити керівник і позбавити премії. У другій половині дня спробуй знайти компроміс зі своїми опонентами. Тобі потрібна підтримка серед оточення, щоб впоратися з усіма складнощами. Вільний час присвяти приготуванню смачної вечері для коханої людини.
Риби У першій половині дня твої партнери можуть створити додаткові перешкоди в роботі. Намагайся уникати спілкування з людьми, які вороже налаштовані. У другій половині дня твої дії можуть привернути увагу керівника. Відстоюй свою правоту будь-якими доступними способами. Вільний час варто присвятити спілкуванню з друзями і релаксації



А зараз — усміхніться :)


Хочеш, я доведу, що ти
козел?
- Давай.
- Воду з унітазу п'єш?
- Ні.
- Правильно, бо роги
заважають.



- Піду чоловіку
посміхнусь, в нього
завтра зарплата.




Жіночий гардероб: одягнути нічого, повісити нікуди, а викинути шкода!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат