Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10200, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 23 серпня. Вдале кавування під акомпанемент улюблених мелодій наповнить ваш ранок радісними митями і допоможе утримати хороший настрій протягом дня. Нехай всі неприємні справи та особи відійдуть на другий план, хоча б на мить насолоди улюбленим напоєм. Гарного вам дня, бажаних співрозмовників за кавою, швидких рішень та успішних завершень усіх розпочатих справ!

Аналітика-міні: Італія, Іспанія та Франція першими після Греції втікатимуть із ЄС

(мовою оригіналу) Единственый пусть спасения -"паразитирование" всего ЕС на Германии, говорят специалисты.
Еврозона обречена на распад, если только Евросоюз не решится на создание единого министерства финансов ЕС.

Під час колегії освітян закарпатським школам пообіцяли 135 комплектів комп’ютерів

У середу, 22 серпня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида та його заступник Іван Качур взяли участь у розширеному засіданні колегії управління освіти та науки. На колегії не лише підсумували результати роботи у минулому році, а й визначили пріоритети на майбутній.  

Смачна середа з Rionews!

Якщо ви пообідали, а до вечері ще далеко і раптово виникає бажання перекусити чимось смачненьким, пропонуємо відволіктися від справ і створити свято власними руками. Готуйте страви лише в доброму гуморі і хорошій компанії. Тоді вони будуть удвічі смачнішими! Гарного вам часу на кухні з рецептами, які пропонує Rionews:)

Справу директора «ЖРЕП №4», який   одержав хабара 10 тис.дол.сша направили до суду

Прокуратура Закарпатської області вже направила на судовий розгляд кримінальну справу, порушену стосовно директора з Ужгородського «ЖРЕП №4», котрий вимагав та одержав від підприємця 10 тис.дол. США за вирішення питання надання департаментом міського господарства Ужгородської міської ради дозволу на реконструкцію допоміжного приміщення (підвалу) у будинку в м. Ужгород (Рафанда).

Прокуратура притягнула до відповідальності 22 посадові особи територіальних органів Держкомзему

Органами прокуратури області проведено ряд перевірок головного управління Держкомзему області та його територіальних управлінь, в діяльності яких виявлено численні порушення вимог земельного законодавства, - повідомив начальник відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин прокуратури області Віталій Свистак.

Справу чиновника, який продав зерно з держрезерву, направили до суду

14 серпня 2012 року прокуратура Закарпатської області скерувала до Берегівського районного суду кримінальну справу, порушену 2 серпня 2011 року за фактом розтрати державного майна, шляхом зловживання службовими особами ДП «Батьовський КХП» своїм службовим становищем, за ознаками злочину,   передбаченого ч.5 ст.191 КК України.

Закарпатець написав роман про політичних прихвоснів

Письменник Юрій Маслієв презентував в Ужгороді свою сьому книгу «Зуб дракона».   Читачі знайдуть для себе дивовижний по динамічності і експресії сюжет, авантюри, пригоди. За жанром твір наближається до політичного детективу, тут переплітається далеке минуле і сучасність.  

На Закарпатті видали книжку про історію місцевого пласту

У рамках відзначення 100-річчя Пласту видавництво «Ґражда» йде до читача з книгою “Пласт на Закарпатті в минулому і сьогодні”.

Три роки справу кредитної спілки "Централь-Старт" свідомо затягує прокуратура та слідчі органи

Повернути свої гроші уже без особливої надії, та все ж сподіваються вкладники кредитної спілки “Централь-Старт”. Найменша сума коштів, втрачених закарпатцями, становить 1,5 тисячі гривень. Найбільша — 700 тисяч. П’ятнадцятеро осіб, так і не дочекавшись власних грошей, померли. Сьогодні, 22 серпня, гучну справу по КС “Централь-Старт” або повернуть до суду першої інстанції, або направлять на дорозслідування.

Закарпатцям тимчасово заборонили виловлювати рибу у гірських районах

З вересня місяця у Закарпатській області буде обмежено бажання рибалок вийти з вудкою на річки у гірські райони. Така обставина викликана нерестом струмкової форелі, або, точніше, з початком міграції форелі з місць постійного існування до нерестовищ.

На Закарпатті пройде науково-практична конференція

7-9 вересня на базі еко-курорту “Ізки”, с.Ізки Міжгірського р-н, Закарпатської області вперше пройде Міжнародна науково-практична конференція “Екологобезпечний розвиток територій: проблеми та перспективи”.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 22 серпня. З приємними думками в компанії бажаних людей розпочинайте новий день. Нехай сьогодні вас не зачіпають тривожні справи і не підганяють поспішні рішення. Шукайте гармонії з навколишнім світом і пам’ятайте, що немає таких проблем, які б не піддавалися розв’язанню. Гарної середи й смачного ранкового кавування!

4 години гасили пожежу на аптечному складі в Ужгороді

Кілька хвилин тому перестали гасити пожежу на аптечних складах в районі "Шахта" в Ужгороді. Пожежники боролися з вогнем протягом 4 годин. Підозрюється підпал. Про це Rionews повідомив начальник ТУ МНС у Закарпатській області Антон Зелінський.

Вандали зруйнували могили на угорському кладовищі в Хусті

Вночі, 18 серпня, група зловмисників не на жарт «порозважалася» на угорському кладовищі, розташованому на Замковій горі в Хусті. Невідомі зруйнували пам’ятники, хрести, огорожі біля могил, рознесли вщент фігурку Божої Матері, яка стояла на подвір’ї перед входом до каплиці.

На День незалежності одягнені у вишиванки зможуть їздити в маршрутках безкоштовно

Акція розповсюджується на маршрути №№1, 10, 14, 21, що належать Ужгородському АТП-1207. Інші перевізники про свою участь у подібному заході поки не заявили.

Посол США в Україні, який приїхав на Закарпаття, сподівається, що вибори в Україні будуть чесними

У вівторок, 21 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джоном Ф.Теффтом. На зустрічі також були присутні заступник керівника краю Володимир Приходько та виконуючий повноваження голови облради Володимир Закурений.

Новий начальник Ужгородського МВ УМВС пообіцяв не втручатися в політичні ігри і дбати про комфорт

Новим начальником Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області став Олександр Гебеш. З журналістами він пообіцяв зустрічатися часто, хоча б раз у три місяці у тому числі через наближення виборчої кампанії. “У першу чергу наше завдання — охороняти громадський порядок. У політичні ігри втручатися не будемо”, — поділився намірами начальник.

Посіви закарпатської кукурудзи масово знищує західний кукурудзяний жук

У Закарпатській області було введено карантин для рослин через появу західного кукурудзяного жука, який може знищити всі посіви кукурудзи, повідомив держінспектор з карантину рослин Межигірського МПКР Михайло Блецкан.

Закарпатські податківці відповідають на запитання в онлайн-режимі

Ви маєте змогу поставити запитання та отримати відповіді, натиснувши на сайті ДПС у Закарпатській області кнопку «Черговий ON-LINE!».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат