Як закарпатці коментують розгін Євромайдану

admin 02.12.2013 16:50 ПОДІЇ

Міліція вибачилася за розгін майдану 30 листопада, але   мітингарів це не заспокоїло. Люди вийшли на Євромайдан, з якими намірами, ми їх розпитали.


17-річний Юрій розповів: «Ми не можемо залишатися у тому стані, що є зараз. Потрібно рухатися і рухатися однозначно у Європу. Та події, які сталися у Києві, стали каталізатором для людей. То що вони там вибачилися, то одне, але за це має відповіти, той хто це вчинив. Будемо мітингувати,страйкувати доки треба буде».

68-річний пан Василь більш виважено підходить до ситуації: «Те що трапилося у Києві – ситуація неприпустима. Тому я сьогодні прийшов на мітинг послухати, що пропонують у цій ситуації робити громадські лідери, які зібрали його. Але бачу тут багато політичної символіки, то це що знову вирішили політики попіаритися, тим більше, що ні від жодного не почув якогось ефективного рішення щодо вирішення ситуації…».


38-річна Олена розповіла, що на мітинг потрапила випадково: «Йшла через центр зі служби у церкві, от і потрапила сюди. Та вже стою   ж дивлюся, чого люди зібралися».

На питання чи підтримує мітингарів каже:

«Чесно кажучи до Європи нам ще далеко, самі це бачимо ж, коли їздимо у ту ж Ніредьгазу чи Кошице, про Будапешт взагалі мовчу. А щодо загального страйку, який я чула що оголосили, то думаю, що це не допоможе нам вирішити якісь справді важливі проблеми. Знову будуть виходити на сцени наші політики і піаритися. До виборів ще далеко от вирішили зробити собі на людях рекламну кампанію».

admin

Коментарі :


04.12.2013 09:40 опер

Ще всякі Яценюки,Тягнибоки та Клички люди в пусту поводять по площадям і майданам і люди самі почнуться росходити, а влада на це і розраховує! Вони всі вчепилися у свої крісла і нездаються їх лише в перед ногами з влади треба виносити і це очевидно. Дмитро Корчинський один який реально має намір скинути тих пердуну старих з крісел.


02.12.2013 22:22 Сергій Ратушняк

Сергій Ратушняк:
Будьте обережні: Майдани знов прихватизовують покидьки Балоги
Слуга, холуй і злодій кучмівського, ющенківського і останнього періоду Балога, з під сідниці якого ще не охолонув стілець міністра МЧС в Уряді Януковича, - знов, спрямовуючи ніс зі вітром, - оголосив себе і своїх братків-братів – новими революціонерами.   Слуги-депутати в усіх рівнях рад Закарпаття «несамовито і нещадно» лають Президента і владу, вимагають резолюцій з вимогами відставки всіх і вся, облраду, яку очолює братик Іванко охрестили центром якогось супротиву, а насправді реінкарнації і порятунку власного кримінального сімейного клану. Чого тільки варті «ново революціонери» в Ужгороді   Трикури, Щадеї, Волощини, Чубірко, Диби і ін..? Це раби угруповання ЕЦ, на яких пробу ніде ставити…
Покидьок і злодій, хабарник і рекетир з руками в крові, контрабандист і касир хабарів бридоти Ющенко. Істота, яка з 1998-го року дорвалася до влади і тероризує всю область. В кримінальний спосіб узурпував цілі галузі економіки. Легальний і кримінальний бізнес і контрабанду в галузі торгівлі алкогольними і тютюновими виробами, продовольчими товарами, хімдобрив, а донедавна і нафтопродуктами тощо. Сотні мільйонів державних коштів, що призначені на шляхове будівництво, мостів, держустанов, кошти на виноградарство і садівництво, на розкислення земель, з вирубки лісів і отримання ПДВ в обсягах до 90% від потреб цілої області – все це перетворилося в статки зграї Балог. Десятки мільйонів доларів хабарів за посади, потрібні рішення прокурорів, суддів,за   «правильну» поведінку митників, прикордонників, СБУ, інших контролюючих і фіскальних органів з криміналітетом в купі. Все це сотні мільйонів кримінальних коштів, які ця потвора отримала від «рідного» Закарпаття шляхом ПОСТІЙНОГО НАХОДЖЕННЯ ПРИ ВЛАДІ. Ці суми були помножені при кримінально-корумпованій владі зрадника українського народу Ющенка. До цього можна тільки додати тисячі гектарів землі закарпатської і СОТНІ об’єктів приватизації, які прибрані за безцінь.
Зараз ватажок ОЗУ «Барва» - Балога – знов побачив для себе шанс на повернення до грабунку,-т.б. до ВЛАДИ! Він з братками – вже революціонери!
В 2004-му році я був одним з командирів МАЙДАНУ-2004, а ця гнида відсиджувалась з членами партії Регіонів і виторговував для себе посади і позиції, а потім, побачивши незворотність повалення влади,- прискочив з своїми холуйчиками з Мукачево в Ужгород – покрасувався, по фотографувався і проголосив себе автором революції. Далі, ця гидота порозвішувала ці фото в Закарпатській ОДА і в адміністрації бджоляра – Ющенко. Я знаю ціну цьому зраднику, покидьку і кидалово – Балозі! Це ганьба і безперспективність розвитку Держави, це злочинець, який за сотні і тисячі злочинів до цих пір не осуджений, що є також ознакою нашої Держави, і це нова загроза для завтрашнього дня України.
Люди, будьте пильними, під Вашими щирими євро уподобаннями, до влади пролізає нечисть, яка і не дає розвиватись цій державі вже понад 20-ть років! Будьте пильними!
Звертаюсь також до лідерів опозиції.
Панове Кличко, Тягнибок і Яценюк, якщо Ви використаєте дійсно щирий майдан для повернення до влади покидьків на кшталт Балог, - гріш Вам ціна і останнє розчарування українців.


02.12.2013 20:23 Снайпер плюс

Ви бачете як люди відносяться до страйку - по різному!У нас тут також не всі єдині.Ті що прикупили за копійки приміщення і поробили магазині тим похрену оті всі революціі.Революція потрібна нам простим смертним.Ну самі собі представте - ну як бездаринй і тупоголовий янукович разом з своіми не мен тупоголовими добре оплачуваними кентами може так бездарно керувати такою великою Украіною і таким прекрасним народом всіх національностей які проживають в УКРАІНІ?Чому ми повинні терпіти такого мудака!Зараз не 39 і 45 роки!Якби воно ото ЧМО думало ща народ,воно би не обогащалося так а все би для народа?А так бачимо як вони знущаються   ми терпіти вже не будемо!Нехай йде НАХРЕН на пенсію,або мотає з Украіни,але перед цим треба гроші накрадені віддати бідним украінцям!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат