Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.12.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 2 грудня. Прокидайтеся з думкою про аромат свіжозвареної кави й сміливо плануйте прийдешній день. Пам’ятайте про важливість вчинків, адже вони стають початком нових справ і подвигів. То наснаги вам, бадьорого прокидання й загалом вдалого понеділка!

Цитата дня:   - Забудьте про це. Каяття - найдаремніша річ на світі. Повернути нічого не можна. Нічого не можна виправити. Інакше всі ми були б святими. Життя не мало на увазі зробити нас досконалими. Тому, хто досконалий, місце в музеї.   (Еріх Марія Ремарк)


2 грудня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненням. Вночі місцями невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний 9 - 14 м/с. вдень місцями пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 0 - 5° морозу, вдень 0 - 5° тепла. В горах вночі місцями 5 - 10° морозу, вдень 3 - 8° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер північно- західний 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі 2 - 4° морозу, вдень 2 - 4° тепла



Цей день в історії

1015 — князь Ярослав Мудрий посів у Києві великокняжий престол.
1104 — рукоположений митрополит Київський Никифор І.
1375 — Болгарський монах Кіпріан рукоположений на митрополита Київського і Литовського.
1697 — У Лондоні відкрито кафедральний собор святого Павла і почалась перша служба.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 6 грудня — виставка фоторобіт Одрі Матоляк.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 9 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто приділити увагу своєму зовнішньому вигляду. Намагайся мати скромний і вишуканий вигляд, щоби відповідати образу ділової леді. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Звернися за порадою до колеги, щоб зробити правильний вибір. Увечері займися приготуванням смачної страви.
Телець Вранці на тебе чекає несподівана зустріч із людиною з минулого. Не варто піддаватися ностальгічним спогадам і впадати в меланхолію. У другій половині дня постарайся сконцентруватися на роботі. Налагодження ділових контактів принесе користь. Вільний час присвяти освоєнню корисних знань і навичок.
Близнюки. У першій половині дня твої партнери можуть створити додаткові перешкоди. Спирайся на свій професійний досвід, щоб вийти зі складної ситуації. Не варто втручатися в суперечки між колегами. У другій половині дня тобі варто зайнятися роботою з документами. Не залишай незавершеними розпочаті справи, затримайся на роботі
Рак. У першій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Намагайся не звертати уваги на дії вороже налаштованих колег. Тобі потрібно поговорити з керівником, щоб отримати підтримку. У другій половині дня старайся відмовитися від авантюрних пропозицій. Твоя чарівність і жіноча привабливість допоможуть вирішити всі проблеми
Лев У першій половині дня стережися хитрощів з боку конкурентів. Стеж, щоби важлива для тебе інформація не потрапила в погані руки. У другій половині дня тобі варто відволіктися від рутинної роботи. Займися реалізацією творчих ідей. Увечері можуть виникнути розбіжності з родичами старшого покоління.
Діва. Вранці ти отримаєш важливу інформацію про плани керівника. Намагайся швидко вжити запобіжних заходів, щоб уникнути складнощів. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу твоїх партнерів. Ти зможеш викрити обман і зраду. Увечері постарайся приємно провести час із коханою людиною.
Терези У першій половині дня на тебе чекають непередбачувані труднощі, пов'язані з документацією. Тобі потрібно звернутися по допомогу до досвідченого професіонала. У другій половині дня твій керівник може провести позапланову перевірку. Не варто розраховувати на удачу, виконуй свої обов'язки сумлінно. Вільний час варто присвятити вирішенню побутових питань.
Скорпіон У першій половині дня ти визначиш виконання наміченого плану. Прилив сил і активність допоможуть покращити твої результати. У другій половині дня твої партнери запропонують цікаву угоду. Намагайся використовувати ситуацію, щоб отримати більше прибутку. Вільний час присвяти освоєнню нової інформації та навчанню.
Стрілець. У першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації. Не варто розраховувати на допомогу з боку колег. У другій половині дня твій керівник може спровокувати конфлікт. Веди себе спокійно і використовуй своє почуття гумору. Вільний час присвяти виконанню своїх домашніх зобов'язань.
Козеріг У першій половині дня тобі вдасться вирішити кілька важливих питань. Намагайся не відволікатися на дрібниці і сконцентруватися на одній меті. У другій половині дня нові партнери відкриють додаткове джерело доходу. Доклади зусиль, щоб поліпшити свої фінансові результати. Увечері тобі потрібно відпочити в приємній компанії близьких людей.
Водолій. Сьогодні тобі доведеться відмовитися від виконання наміченого плану. У колективі виникнуть серйозні розбіжності, які стануть для тебе перешкодою. У другій половині дня постарайся відмовитися від ризикованих угод. Тобі потрібно зайнятися усуненням недоліків у роботі, щоб просунутися далі. Увечері побудь вдома в колі близьких.
Риби Сьогодні тобі потрібно сконцентруватися на досягненні мети. Відклади всі дрібні справи і займися покроковою реалізацією задуманого плану. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на плани керівника. Обговори свої ідеї, щоб отримати потрібну підтримку. Увечері вирушай у гості до старих друзів, щоб відволіктися від проблем.



А зараз — усміхніться :)




Фраза "Давай залишимося друзями" означає, що я не люблю тебе, але бачити, як тимене любиш, мені приємно.



Цей світ настільки жорстокий, що навіть шкарпетки не можуть знайти собі пару.



Шукаю вічну любов. На літо.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат