Весною Україна матиме ще один шанс підписати угоду про асоціацію з ЄС

admin 29.11.2013 15:43 ПОДІЇ

Відтак, маємо більше часу на підготовку та узгодження принципових моменті, - у цьому переконаний   Міністр екології та природних ресурсів України, куратор області від Кабміну Олег Проскуряков.

У п’ятницю, 29 листопада, кілька робочих зустрічей на Закарпатті провів Олег Проскуряков. Серед іншого, обговорювали і чи не найважливішу тему останніх днів: умови та терміни підписання нашою країною угоди про асоціацію з ЄС.
– Саміт у Вільнюсі дав нашій країні дуже потрібний шанс: поставити вимоги щодо принципових фінансових моментів. Адже не секрет, що Україна спільно з Європейським Союзом уже понад шість років веде непрості переговори та шукає компроміси. Нам фактично залишилось зробити кілька вирішальних кроків. Весною Україна матиме ще один шанс підписати угоду про асоціацію з ЄС, тож ми отримали більше часу на підготовку до цієї безумовно важливої події.
Президент на саміті наголосив: йдеться, насамперед, про необхідність підготовки передумов, які забезпечать максимальні результати від імплементації Угоди. Глава держави висловив переконання, що Україна та ЄС гідно пройдуть цей завершальний етап.
Треба розуміти, що найважливіше зараз - розробити спільний план дій щодо підтримки вітчизняної економіки у перехідний період. Бо маємо пам’ятати не лише про «плюси», а працювати над мінімізацією негативних наслідків початкового періоду, які, до речі, можуть зачепити і простих громадян, - резюмував високо посадовець.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат