Волонтери допомагають закарпатцю, якого українські лікарі вилікувати не взмозі

admin 23.11.2013 13:48 ПОДІЇ

У п’ятницю, 22 листопада, у стінах Лялькового театру з нагоди Дня студента та Дня волонтера пройшов благодійний концерт «Такі рівні, такі різні».

Як повідомив сайт "Нове Закарпаття", захід мав дві мети, і обидві благородні. В першу чергу, він був покликаний зламати стереотипи суспільства у ставленні до людей з інвалідністю та показати, що ніякі фізичні вади не можуть завадити стати особливим, навчитись чомусь і досягти у цьому гарних результатів. Друга мета – допомогти ужгородському першокурснику і долучитися до збору коштів на лікування, на якому українські лікарі поставили хрест, а за порятунок зголосилися взятися німецькі спеціалісти.

У коментарі "Новому Закарпаттю" один із організаторів, Василина Попович, розповіла, що вчорашній вечір видався, так би мовити, на славу:

- Свято видалося дуже емоційним. Ми навіть не очікували, що прийде так багато гостей, що стільки людей відгукнеться на наш проект. Особливо позитивно відгукувалися про фаєр-шоу та соціальний фільм хлопців із Виноградова. Приємно було відповідати сьогодні зранку на дзвінки, коли нам телефонували і дякували за те, що ми допомогли переосмислити життя. Коли тобі кажуть, що після дійства, яке ти організував, щось у людському серці перевернулося і захотілося жити інакше, краще – це неймовірний подарунок. Мета, яку ми собі поставили, вже почала давати перші результати. Тепер у нас є нова ідея – влаштувати вечірній бал для людей на візках.

Дійство пройшло за організацією Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір», Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та за підтримки народного депутата України Івана Бушка.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат