В Ужгороді за одну ніч вандали розбили 28 фонарів на одній із набережних

admin 23.11.2013 13:35 ПОДІЇ

Цієї ночі вандали на одній із набережних розбили 28 ліхтарів

Як повідомляє "7 Днів", сьогодні вночі невідомі розбили на Київській набережній вздовж Ужа 28 ліхтарів. Вся територія в центрі міста, біля обласного драмтеатру, телестудії залишилася без освітлення. За попередніми підрахунками міських комунальників збитки складають щонайменше 40-50 тисяч гривень.

Вандалів розшукують правоохоронці, було б добре, якби до справи долучилися й громадські активісти, якщо вони справді вболівають за рідний Ужгород.

admin

Коментарі :


25.11.2013 13:34 вася

рагулі йобані


23.11.2013 20:11 Юрій м.Дрогобич

Вітаю ВАС з терен Львівськоі області!У нас в Дрогобичі від Львова ми проживаємо на відстані коло 100 км,також часом бидло розбиває фонарі вуличного освітленні,ламають лавки для сидіння...Одним словом шкодять самі собі!Чистоі води злосне хуліганство!Напевно потрібно працівникам міліціі проконтролювати оці всі неподобства і за такі справи брати за барги і до каталажки!Впевнений,що оце все роблять підвипивші юнци,котрим нехрен робити!Бував в Ужгороді,красиве місто,старовинне ....Впевнений,що оті так звані опущені будуть знайдені і будуть відповідати по Закону!Привіт ВАМ ще раз!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат