Держгірпромнагляд визнав мукачівські атракціони   небезпечними

admin 27.05.2013 13:55 ПОДІЇ

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 15.05.2013 року здійснюють позапланові перевірки дотримання суб’єктами господарювання соціально-культурної сфери вимог законодавства щодо безпечної експлуатації дитячих і спортивних майданчиків, зокрема тих, що розташовані на прибудинкових територіях, а також атракціонів та інших об’єктів відпочинку дітей.


Цього разу у полі зору державних інспекторів опинився комплекс ігрових атракціонів у місті над Латорицею, що належить приватному підприємцю М. У ході перевірки виявлено ряд суттєвих порушень, основними серед яких були: відсутність чергових технічних оглядів, не проведення замірів опору ізоляції кабелів і проводів. Як наслідок, прийнято рішення про заборону експлуатації відразу семи одиниць атракціонів. За допущені порушення керівника притягнуто до адміністративної відповідальності.
Робота в даному напрямку продовжується. Нагадуємо також, що для підвищення ефективності реагування на пропозиції та зауваження громадян у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Закарпатській області запроваджено телефонну «гарячу лінію»   за номером 2-08-03 (код Ужгорода – 031).


Джерело: mukachevo.net   з посиланням на Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат