Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27580, 20

В Ужгороді відбудеться конкурс на кращу вишиванку   (Зразки заявок для участі)

Ужгородці змагатимуться за звання “власника кращої вишиванки”   і “кращого виконавця української пісні”. Конкурси відбудуться в рамках “Свята вишиванки”, яке пройде в Ужгороді на День незалежності, 24 серпня. Про це у прес-центрі “Закарпаття” журналістам повідомили організатори свята.

Прокуратура притягнула до відповідальності 22 посадові особи територіальних органів Держкомзему

Органами прокуратури області проведено ряд перевірок головного управління Держкомзему області та його територіальних управлінь, в діяльності яких виявлено численні порушення вимог земельного законодавства, - повідомив начальник відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин прокуратури області Віталій Свистак.

Міліціонера судитимуть за передачу наркотиків у слідчий ізолятор

Прокуратурою міста Мукачева завершено досудове слідство у кримінальній справі стосовно працівника міліції, котрий намагався передати затриманому наркотик.

Справу чиновника, який продав зерно з держрезерву, направили до суду

14 серпня 2012 року прокуратура Закарпатської області скерувала до Берегівського районного суду кримінальну справу, порушену 2 серпня 2011 року за фактом розтрати державного майна, шляхом зловживання службовими особами ДП «Батьовський КХП» своїм службовим становищем, за ознаками злочину,   передбаченого ч.5 ст.191 КК України.

Закарпатець написав роман про політичних прихвоснів

Письменник Юрій Маслієв презентував в Ужгороді свою сьому книгу «Зуб дракона».   Читачі знайдуть для себе дивовижний по динамічності і експресії сюжет, авантюри, пригоди. За жанром твір наближається до політичного детективу, тут переплітається далеке минуле і сучасність.  

На Закарпатті видали книжку про історію місцевого пласту

У рамках відзначення 100-річчя Пласту видавництво «Ґражда» йде до читача з книгою “Пласт на Закарпатті в минулому і сьогодні”.

Податківці спіймали закарпатця і чернівчарина на перевезенні 500 літрів спирту сумнівного походження

Незаконне перевезення тютюнових виробів та спирту здійснювали двоє мешканців Чернівців та закарпатець, використовуючи власний автотранспорт. Під час відпрацювання оперативної інформації працівниками податкової міліції встановлено та виявлено у двох авто чернівчан 25 тисяч пачок сигарет відомого тютюнового бренду "Chesterfield". У третій машині, що належить місцевому мешканцю, перевозилось 500 літрів спирту.

Податкова міліція Закарпаття припинила незаконний обіг тютюнових виробів більш ніж на півмільйона гр

Контрафактну продукцію виявлено працівниками податкової міліції спільно з працівниками прокуратури та СБУ у Закарпатській області   у рамках порушеної кримінальної справи у жителів Виноградівського району неподалік прикордонної смуги. Усього вилучено 138 ящиків (69 тисяч пачок сигарет) з марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Загальна вартість вилучених сигарет складає понад 500 тис. грн.

Три роки справу кредитної спілки "Централь-Старт" свідомо затягує прокуратура та слідчі органи

Повернути свої гроші уже без особливої надії, та все ж сподіваються вкладники кредитної спілки “Централь-Старт”. Найменша сума коштів, втрачених закарпатцями, становить 1,5 тисячі гривень. Найбільша — 700 тисяч. П’ятнадцятеро осіб, так і не дочекавшись власних грошей, померли. Сьогодні, 22 серпня, гучну справу по КС “Централь-Старт” або повернуть до суду першої інстанції, або направлять на дорозслідування.

Закарпатцям тимчасово заборонили виловлювати рибу у гірських районах

З вересня місяця у Закарпатській області буде обмежено бажання рибалок вийти з вудкою на річки у гірські райони. Така обставина викликана нерестом струмкової форелі, або, точніше, з початком міграції форелі з місць постійного існування до нерестовищ.

На Закарпатті пройде науково-практична конференція

7-9 вересня на базі еко-курорту “Ізки”, с.Ізки Міжгірського р-н, Закарпатської області вперше пройде Міжнародна науково-практична конференція “Екологобезпечний розвиток територій: проблеми та перспективи”.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 22 серпня. З приємними думками в компанії бажаних людей розпочинайте новий день. Нехай сьогодні вас не зачіпають тривожні справи і не підганяють поспішні рішення. Шукайте гармонії з навколишнім світом і пам’ятайте, що немає таких проблем, які б не піддавалися розв’язанню. Гарної середи й смачного ранкового кавування!

4 години гасили пожежу на аптечному складі в Ужгороді

Кілька хвилин тому перестали гасити пожежу на аптечних складах в районі "Шахта" в Ужгороді. Пожежники боролися з вогнем протягом 4 годин. Підозрюється підпал. Про це Rionews повідомив начальник ТУ МНС у Закарпатській області Антон Зелінський.

Вандали зруйнували могили на угорському кладовищі в Хусті

Вночі, 18 серпня, група зловмисників не на жарт «порозважалася» на угорському кладовищі, розташованому на Замковій горі в Хусті. Невідомі зруйнували пам’ятники, хрести, огорожі біля могил, рознесли вщент фігурку Божої Матері, яка стояла на подвір’ї перед входом до каплиці.

Чемпіонат молодіжних складів Прем’єр-ліги: “Говерла” і тут програє

Минулої п’ятниці молодіжний склад ужгородської “Говерли” в рамках 6-го туру зіграв на мукачівському стадіоні “Авангард” проти однолітків із харківського “Металіста”.

На День незалежності одягнені у вишиванки зможуть їздити в маршрутках безкоштовно

Акція розповсюджується на маршрути №№1, 10, 14, 21, що належать Ужгородському АТП-1207. Інші перевізники про свою участь у подібному заході поки не заявили.

Поліпрофільний фестиваль "ПораБуло" продемонструє ужгородцям усі види мистецтва (ПРОГРАМА)

30-31 серпня в обласному центрі відбудеться мистецький поліпрофільний фестиваль «ПОРАбуло», учасниками якого будуть художники та музиканти зі Словаччини, Росії, Чехії та Франції.

Картотека праць вчених УжНУ нараховує близько 45 тисяч позицій

У вестибюлі Наукової бібліотеки Ужгородського національного університету діє постійна виставка “Праці вчених УжНУ”. До початку навчального року представлено понад 100 найновіших видань: монографії, матеріали конференцій, Вісники УжНУ, збірники статей, навчально-методична та довідкова література тощо за 2011—2012 роки.

Посол США в Україні, який приїхав на Закарпаття, сподівається, що вибори в Україні будуть чесними

У вівторок, 21 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джоном Ф.Теффтом. На зустрічі також були присутні заступник керівника краю Володимир Приходько та виконуючий повноваження голови облради Володимир Закурений.

Новий начальник Ужгородського МВ УМВС пообіцяв не втручатися в політичні ігри і дбати про комфорт

Новим начальником Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області став Олександр Гебеш. З журналістами він пообіцяв зустрічатися часто, хоча б раз у три місяці у тому числі через наближення виборчої кампанії. “У першу чергу наше завдання — охороняти громадський порядок. У політичні ігри втручатися не будемо”, — поділився намірами начальник.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат