Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27640, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Бажаємо радості від усього, не засмучуйтеся, якщо щось не так. Бажаємо цікавого дня, веселих пригод і приємного вечора! А також - драйвових вам вихідних! А наразі — смакуйте запашну каву з Rionews. :)

В Ужгороді УБОЗівця жорстоко побили бітами

Сьогодні 9 серпня вночі в чергову частину Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те,   що незнайомі особи в місті Ужгород по   вулиці Руданського, нанесли   тілесні ушкодження працівнику управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

Михаил Темнов: Спрут по-украински, или тайны украинско-словацкого "метро"

История человечества содержит множество примеров рытья тоннелей между соседними странами. В одних случаях – граница США с Мексикой, как незаконная миграция мексиканцев в США в поисках работы и лучших условий жизни. Тоннель под берлинской стеной – действия ЦРУ по снятию информации по кабельным линиям связи с советского штаба. Нечто новое – почти что «метро», продемонстрировал бандитско-правоохранительный синдикат нашей страны под украинско-словацкой границей.

Закарпатців затримали у Казахстані. А українське посольство від них відвернулося? (ЛИСТ)

До редакції надійшов лист від закарпатських перевізників, яких затримали у Казахстані. Подаємо оригінал листа.

В УжНУ створять військову кафедру?

Із дня на день приймальна комісія продовжує підбивати підсумки вступної кампанії, а потім оголошує їх привселюдно на щоденних засіданнях.

Топ-новина: Мартынюк підпише закон про мови!

Народний депутат від фракції Партії регіонів, заступник голови Комітету ВР з питань регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності ВР Василь Кисельов не виключає, що на позачерговій сесії ВР у кінці липня депутати можуть відправити керівництво парламенту у відставку

Мова в Україні: російська чи українська (ІНФОГРАФІКА)

За статистикою кожен п'ятий громадянин України користується і українською, і російською мовами, а кожен третій вважає російську своєю рідною

Десант на полонину

20 липня 1944 року на полонині Руна була висаджена десантна група на чолі з Героєм Радянського Союзу підполковником Олександром Тканком. На групу, що   складалась з тринадцяти диверсантів і отримала спецпідготовку на базі УШПР у селі Обарові на Рівенщині, були покладені великі надії. До середини   липня 44-го року на Закарпатті були висаджені сім десантних груп: Олекси Борканюка, Ференца Патакі, ім. Суворова, ім. Ватутіна, І.Маслова, С.Сопілкова, В.Бурого, І.Косика. Перші три були розгромлені повністю, а наступні чотири, зазнавши серйозних втрат під час висадки і переслідувані угорськими солдатами, не змогли розгорнутись і завдавати тилам ворога серйозної шкоди. Тому на Тканка та його людей   були покладені особливі сподівання.

На Закарпатті вилучили 201 ігровий автомат  

Боротьба з гральним бізнесом на Закарпатті і надалі одна з найактуальніших проблем для працівників правоохоронних органів. На цьому сьогодні, 9 липня, наголосили у прокуратурі Закарпатської області учасники міжвідомчої наради щодо стану додержання вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Декан економічного факультету УжНУ визнав, що брав хабарі

Декан економічного факультету Ужгородського національного університету, якого звинуватили у хабарництві, визнав свою провину. Про це повідомив прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня сьогодні, 5 липня, на прес-конференції в Ужгороді.

У Перечинському районі зник літак прикордонників

Як повідомили Rionews, сьогодні у Перечинському районі під час обльоту місцевості упав літак прикордонного загону.

Скандальний закон про мови таки ухвалили... з порушеннями

Верховна Рада ухвалила у другому читанні "мовний" законопроект.
За законопроект проголосували 248 депутатів.

Атас, чупакабра! На Ужгородщині невідома істота винищила 50 кролів та 20 курей

Сьогодні вранці, 3 липня, у селі Дравці Ужгородського району мешканці одного з приватних будинків виявили мертвою практично усю домашню птицю та кролів.

ЗакДУ посів 4 місце серед класичних університетів України

Перед початком подачі документів абітурієнтами офіційна урядова газета «Освіта Україна» у номері за 25 червня оприлюднила Національний рейтинг університетів, складений Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

На Закарпатті виявили порушення   Лісового Кодексу України

Державна екологічна інспекція у Закарпатсській області провела перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Міжгірське ЛГ”, ДП“ПеречинськеЛГ”, філії “Тячівдержспецлісгосп” ГДСЛАП Закарпатагроліс”.

МНС Закарпаття попереджає, як уберегтися від змій

В умовах літньої спекотної погоди зростає небезпека зміїних укусів. Цими днями Закарпаття вже «відкрило» рахунок зміїним укусам.

"Вітіна тисяча" мала б становити 20 710 гривень

Виплата вкладникам Ощадбанку СРСР з розрахунку 1 тис. грн за 1 тис. крб — не коректна, вважає економіст Українського аналітичного центру 48-річний Олександр Охрименко.

Роми у центрі Ужгорода (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ + ФОТО)

До редакції надійшов лист.
Доброго дня шановна редакція! Хотілося б Вам розповісти, а точніше запитати, куди дивиться наша міська влада і що саме вона виконує на своєму робочому місці?. Мова от про що: наше місто одне з найстаріших в Україні, має цікаву історію, гарну архітекуру, смачну каву і хороших людей — так кажуть всі туристи, які приїжджають до нашогог міста, але в них
залишається певний гіркий осад — це бомжі і цигани, які окупували всі лавиці, сходи і бордюри вулиць Театральної, Корзо, та Волошина, яким немає проходу, і які завжди пиячать, сплять, сваряться і засмічують наше затишне місто.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 21 червня. Запрограмуйте хороший настрій вже зранку, і нехай усе задумане удасться. Підтримуйте гармонію зі своїм оточенням: не забувайте запропонувати чашечку улюбленого напою найдорожчим людям. Ранкова посмішка, аромат свіжозвареної кави і впевненість у власних силах — найлегший рецепт успішності цього дня!

Газопроводи Ужгорода і району просять передати на баланс "Закарпатгазу"

Правління ПАТ «Закарпатгаз» звернулося з листами до міського голови м. Ужгорода Віктора Погорєлова та голови Ужгородської райдержадміністрації Руслана Чорнака з проханням посприяти позитивному вирішенню питання передачі на безоплатних умовах на баланс товариства газопроводів, які наразі на цьому балансі не перебувають. Газопроводи передаються на баланс (а не у власність) товариства, залишаючись у державній чи комунальній власності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат