Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27600, 20

Посіви закарпатської кукурудзи масово знищує західний кукурудзяний жук

У Закарпатській області було введено карантин для рослин через появу західного кукурудзяного жука, який може знищити всі посіви кукурудзи, повідомив держінспектор з карантину рослин Межигірського МПКР Михайло Блецкан.

Закарпатські податківці відповідають на запитання в онлайн-режимі

Ви маєте змогу поставити запитання та отримати відповіді, натиснувши на сайті ДПС у Закарпатській області кнопку «Черговий ON-LINE!».

Викладач УжНУ став лауреатом фольклорно-етнографічного конкурсу

У рамках П’ятих Всесвітніх бойківських фестин, які нещодавно відбулися в м. Турка на Львівщині, Всеукраїнське об’єднання «Письменники Бойківщини» провело Другий літературний фольклорно-етнографічний конкурс «Бойківський світ» імені о.Михайла Зубрицького. До великої листи славних імен Бойківщини увійшли також закарпатці.

Закарпатки стали лауреатами міжнародного фестивалю

У рамках міжнародного проекту творчого розвитку дітей та молоді «Діти ХХІ століття» у м. Снині (Словаччина) 18-19 серпня відбувся II Міжнародний фестиваль – конкурс EUROFEST SLOVAKIA 2012. Вже понад десять років подібні акції проходять по всій Європі. Конкурс має на меті розкриття творчих можливостей талановитих дітей та дорослих віком від 5 до 90 років.

Закарпатку вбили молотком, щоб забрати авто...

19 серпня до правоохоронців Мукачева звернувся 20-річний місцевий мешканець і повідомив, що вже декілька днів його тітка, 37-річна мешканка Мукачева, не відповідала на телефонні дзвінки. Тому він, розбивши вікно, проник у будинок тітки й виявив її мертвою.

Батьків хворих на туберкульоз позбавили батьківських прав

35-річний Іван разом з 30-літньою Ольгою виховували двох дітей. Сім’я тривалий час перебувала на спеціальних обліках і у відділі   кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції,   і в службі у справах дітей Мукачівського міськвиконкому як неблагополучна.   Ні жінка, ні чоловік ніде не працювали,   полюбляли заглянути до чарки і не приділяли належної уваги вихованню 13-літнього сина і 11-річної доньки.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 21 серпня. Навіть найбільш неприємні події можуть зробити свій корисний внесок у життя — стати хорошим досвідом чи початком нових звершень. Тож менше розчарувань і побільше ранкового позитиву разом з філіжанкою улюбленого напою. Приємного вам кавування і неодмінно хорошого настрою протягом дня!

"Мій рідний край" збере на Ужгородщині учасників з 6 країн-сусідів

В Ужгороді вчотирнадцяте пройде Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин “Мій рідний край”.

Вірменин хотів потрапити на Україну з підробленим доруменням вартістю майже 140 тис. грн.

Громадянину Вірменії не вдалося безперешкодно пройти митний контроль та оформлення на українсько-угорському кордоні з підробленим дорученням на автомобіль, митна ціна якого понад 137 тисяч гривень.

Інспектори ДАІ розпочали програму «Увага! Діти на дорозі!»

З 20 серпня по 20 вересня 2012 року на території Закарпатської області проходитиме комплекс профілактичних заходів під назвою «Увага! Діти на дорозі!». Основна мета даного заходу – попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в перші дні навчального року.

Суд виніс вирок злочинцям, які незаконно переправляли сомалійців через українсько-словацький державн

Вступив в законну силу вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно організатора незаконного переправлення осіб через державний кордон України та його спільників.

У Великому Березному відкрили медичний кабінет вартістю майже 2 млн.грн.

У понеділок, 20 серпня, у Великоберезнянській районній лікарні відбулася церемонія відкриття нового рентгенологічного кабінету із сучасним обладнанням. Участь у заході взяли керівник краю Олександр Ледида, головний медик області Роман Шніцер, голова Великоберезнянської райдержадміністрації   Роман Рогач.

Готуйте смачно з Rionews!

Для того, щоб початок нового тижня приніс якомога більше позитивних емоцій, треба   провести смачно його перший робочий день. Приготуйте для себе та близьких людей щось легке і водночас вишукане. Побачите, що вдало проведений час на кухні обов'язково подарує приємні миті насолоди під час куштування!)
Ось вам смачна ідея для понеділка:

«Настуня» з грудня боргує зарплату своїм уже звільненим працівникам

Хоча, за інформацією прокуратури, гроші на рахунках підприємства були

Волонтери з США провели курси для закарпатських учителів

З 13 по 17 серпня 2012 року Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти та Корпус Миру (США) в Україні на базі навчально-виховного комплексу "Ужгородський економічний ліцей, ЗОШ І-ІІ ступенів" Ужгородської міської ради Закарпатської області провели другі щорічні цільові курси «Лінгвістична школа» для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів області.

Парфумер радить мати 5 різних запахів на всі випадки життя

"В кожної людини має бути 5 ароматів на різні випадки життя. Їх слід міняти в залежності від того, чи займаєтеся і куди плануєте йти", - розповідає парфумер Богдан Зубченко виданню Gazeta.ua.

М'якоть кавуна позбавляє вугрів та чорних цяток

27-річна Олеся Войтко з села Зарванці Вінницького району лікує висипання на жирній шкірі кавуном.

В Україні зростає кількість патріотів, — стверджують соціологи

За два роки кількість людей, які вважають себе патріотами України, зросла з 77% до 82%.

Гіди-нелегали заробляють на Закарпатті від 200 грн. за годину

Протягом 14 днів, фахівці “Туристичного інформаційного центру Закарпаття” провели моніторинг організованих екскурсійних груп у популярних місцях області.

На Закарпаття хотіли переправити 200 пігулок психотропів

200 таблеток медичного препарату «rivotril», 16 – «tramadol» та 20 – «xanax» що містять психотропні речовини, не змогли безперешкодно ввезти іноземці та наші співвітчизники на територію України через українсько-румунський та українсько-угорський кордони.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат