Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27660, 20

Ледида вирішив політичний конфлікт між вчителькою та керівником Ужгородського району

У середу, 15 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з керівником Ужгородського району Русланом Чорнаком та директоркою Чабанівської загальноосвітньої школи Ларисою Сарваш.

За пред’явлення недостовірних документів водій залишився без вантажу вартістю 2 млн. грн.

Чопські митники задокументували порушення митного законодавства з незаконного переміщення вантажу, вартістю майже 2 мільйони гривень.

"Шаянську" воду продавали за завищеними цінами

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ДП «Санаторій «Шаян» на 25 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

Дитина з Виноградова потребує негайного лікування раку крові

Чотирирічна Наталочка із Виноградова потребує допомоги закарпатців. Близько місяця тому лікарі діагностували у дівчинки гострий лімфообласний лейкоз. На щастя, це початкова стадія онкозахворювання, тому у дитини є всі шанси після лікування повернутися до повноцінного життям. Однак для цього слід пройти через тривалі та серйозні випробування.

У закарпатців проблем з паспортами нема

З 1 серпня Головне управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області розпочало роботу з видачі паспортів громадянина України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством України про громадянство та імміграцію. До тепер ці функції виконувало управління громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС в області.

Ужгородку виганяють з гуртожитку (ВІДЕО)

Колишня вихованка Часлівської школи-інтернату Етела Волошин стверджує, що її із неповнолітньою дитиною виганяють на вулицю з гуртожитку на Загорській, 26. Кілька років тому за розпорядженням управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ужгородської міськради вона вселилася туди, але через постійний брак роботи жінка не спроможна платити за житло.

На Закарпатті створять нові заказники

Держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області підготовлено проект рішення обласної ради «Про оголошення об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення».

У Закарпатті пройде хресна хода

26 серпня 2012 року з благословення архієпископа Хустського і Виноградівського Марка у м. Хуст відбудеться традиційний хресний хід, який розпочнеться у Свято-Кирило-Мефодіївському кафедральному соборі о 17:00 за київським часом та пройде вулицями міста.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 15 серпня. Екватор тижня якнайкращий час для обдумовування майбутніх справ та приємного гаяння часу за чашечкою свіжозвареної кави. Додайте до ранкової порції улюбленого напою трохи позитиву: звичайна посмішка коштує найменше, зате робить ваше оточення значно приємнішим. Гарного вам дня, затишку і покращення настрою незалежно від погодніх умов!

Жменя лохини уповільнює старіння й покращую зір

У Карпатах здавна для лікування різних недугів застосовували плоди, листки та коріння ягід лохини (її ще у народі називають "голубика"). Заготовляють   іх у липні-вересні.

В Ужгороді обговорять результати ЗНО-2012

Завтра, 15 серпня, о 13.30 у Ужгородському прес-клубі відбудеться підсумкова прес-конференція представництва Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області на тему «ЗНО-2012. Підсумки громадського спостереження у Закарпатській області».

Проти директора "Настуні" порушили кримінальну справу

14 серпня Ужгородська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно колишнього директора ТзОВ «Настуня» за фактом безпідставної невиплати працівникам заробітної плати, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 175 КК України.

У понеділок в угорських консульствах вихідний

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород та Консульство у м. Берегове інформують шановних відвідувачів, що 20 серпня 2012 року (понеділок), у зв’язку з національним святом Угорщини, Днем Святого Іштвана, засновника Угорської держави, прийому в представництвах проводитись не буде.

У Ледиди під час прийому просили вирішити земельні та матеріальні проблеми

У вівторок, 14 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час особистого прийому громадян. Прохання, з якими зверталися до очільника області краяни, стосувалися, здебільшого, вирішення земельних питань та покращення матеріального становища.

За 10 років кількість здорових дітей в Україні зменшилась на третину

В Україні, за даними Міністерства охорони здоров'я, зафіксована тенденція до зменшення кількості здорових дітей.

Смачний вівторок з Rionews!

Якщо ранковий процес кавування вже завершений, а пообідати поки немає бажання, приготуйте для себе щось смачненьке ополудні. Пропонуємо створити святковий і смачний настрій своїми руками. Ось вам рецепт тістечка з глазур’ю. І нехай погодні умови не псують вашого настрою, а задумані справи швидко дійдуть до логічного завершення. Солодкого і затишного дня з Rionews! :)  

Чопські митники зашкодили переправленню нелегального «Фольксвагена мультивена»

Такого собі «двійника-мультивена» з перебитими номерними позначеннями на кузові намагався незаконно транспортувати білорус через територію України на Батьківщину. Але чопські митники дали «червоне світло»   затіяій іноземцем автомобільної афери.

Спеціалісти з Києва, Тернополя та Ужгорода з’ясують вияв ментальності в казках

Семінар психологів та дитячих письменників покаже можливості співпраці людей, які займаються дитячим вихованням і навчанням. Думками з приводу впливу казок на дитячу свідомість поділяться відомі психотерапевти, філологи з Києва, Тернополя та викладачі УжНУ. Загалом буде задіяно близько 30 людей. Захід розрахований на три години і складатиметься з двох умовних частин — теоретичної та дискусійної. Розпочнеться о 13.00 у приміщенні Закарпатської організації спілки письменників України.

Нестор Шуфрич вчитиметься на факультеті міжнародної економіки

(мовою оригіналу) Дети наших випов выбирают престижные специальности украинских вузов. Плата за пять лет обучения – 170 000 гривен

Громадянин Словаччини хотів вивезти з України ікону Святого Архістратига Міхаїла

Чопські митники у пункті пропуску «Ужгород» попередили незаконне ввезення до України старовинної ікони, датовану ще ХІХ століттям.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат