Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27740, 20

Крах еволюціонизму

Перш ніж говорити про еволюцію, необхідно уточнити, про що іде мова: про мікро- або макроеволюцію.

Закарпаття: скандал навколо ківі (ФОТО)

11 червня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція відомого далеко за межами Закарпаття біолога-селекціонера Генріха Стратона. Біолог знаний передусім тим, що єдиний в Україні вивів морозостійкий сорт ківі (витримує температуру , нижчу - 20 градусів C), рослина може давати великі урожаї у будь-якій області країни.  

Відомий політолог і журналіст Тарас Возняк прочитає в Ужгороді лекцію про збереження демократії

Сьогодні, 11 червня в   приміщенні Закарпатської обласної наукової універсальної
бібліотеки (просп. Свободи, 16) проходитиме тригодинний   теоретико-методологічний семінар на тему:
"Збереження демократії. Европейський та евроатлантичний вибір України. Ідеології як фактор виборчого процесу ".

Закарпатець відтяв ноги чоловіку, щоб краще жебракував?

Безногим жебраком знайшли прикарпатські правоохоронці колись фізично здорового вихованця одного з інтернатів області.

Вкладник МММ-2011 викинувся з вікна 9-го поверха

(мовою оригіналу) Один из вкладчиков пирамиды МММ-2011 в Сочи выпрыгнул из окна 9 этажа и разбился насмерть.   Приехавшие на место происшествия врачи скорой помощи пострадавшему ничем уже не смогли помочь. Медики констатировали мгновенную смерть. У погибшего остался маленький ребенок.

Зі закарпатським ківі лохотрон?

Газета РІО вже писала закарпатця, який розводить ківі. Нам надійшов лист наступного змісту.

В Ужгороді на Театральній жбурляли кедами в портрет Колесніченка

Акція «Займіться ділом, а не мовою» пройшла в рамках Всеукраїнської акції «Врятуй українську мову!», і за мету мала продемонструвати незгоду ужгородців із ініційованим депутатом-регіоналом Вадимом Колесніченком законопроектом «Про засади державної мовної політики».

Провінціальна мелодрама: Трикур образився на Погорелова

Схоже, Віктор Трикур таки образився на Віктора Погорелова. Бо навіть не прийшов на виконком. Вперше.

У комітеті Верховної Ради нагороджуватимуть молодих лідерок за їхні соціальні проекти

У комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ВР нагороджуватимуть молодих активісток з усієї України.

Новий начальник облавтодору розповість про те, коли на Закарпатті будуть хороші дороги

Нещодавно колективу Служби автомобільних доріг представили нового керівника.

Головний прокурор Закарпаття Петруня порушив кримінальну справу проти депутата

24 травня, прокурор Закарпатської області   Анатолій Петруня порушив кримінальну справу за фактом службової недбалості стосовно депутата Краснянської сільської   ради Тячівського району (ч. 2 ст. 367 КК України).

Закарпаття: криза опозиції або між двома владами

Минулого тижня стало відомо, що виборчою кампанією від об’єднаної опозиції на Закарпатті керуватиме Олександр Кеменяш. Ця новина справляє двояке враження

У селищі Тересва депутат-ЭЦун   і чиновник під час останнього дзвоника побилися

Представник народного депутата Василя Петьовки, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь виясняв стосунки з директором середньої школи М. Варганичом.

Головний ЄЦівець Балога "замахнувся" на Януковича

24 травня активісти обласних партій «Єдиний центр» (духовний лідер — міністр МНС, Віктор Балога), «Фронт змін» та «Батьківщина» оголосили про проведення мітингу в Ужгороді, метою якого є висловлення недовіри діючому главі держави Віктору Януковичу.

Заступникам Погорєлова і секретарю міськради підняли зарплату

Перед розглядом відповідного питання на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради секретар міськради Віктор Щадей просив депутатів не підтримувати проект рішення «Про впорядкування оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови», або не підвищувати оклад особисто йому.

Україну сприймають як одну з трьох найкорупмованіших

Дедалі більше топ-менеджерів у всьому світі готові давати хабарі, щоби зберегти чи розширити свій бізнес. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому 23 травня та проведеному аудиторською компанією Ernst&Young, дані якого наводить Reuters.

Балогу та закарпатських мерів звинуватили у нарузі над пам’яттю репресованим

Як уже повідомлялося, депутат облради від Єдиного Центру ще минулого тижня анонсував проведення 20 травня у Хусті Дня міста. Власне, у неділю це свято гучно пройшло – як повідомляє офіційний сайт Закарпатської організації Єдиного Центру, у Хусті за підтримки депутата Закарпатської обласної ради Павла Балоги відбувалися різноманітні культурно-мистецькі та спортивні заходи.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 22 травня. Зранку зігріє і збадьорить чашечка свіжозвареної кави. Найменш помітна посмішка подеколи може принести найбільше щастя, головне – щоб вона була щирою. Шукайте гармонії зі світом і не баріться, бо вівторковий ранок якнайкраще підходить для вирішення справ та вдалого їх планування. Гарного вам дня!

В Ужгороді ями на дорогах обвели білою фарбою

На спонтанну акцію, про яку анонсував у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук журналіст, кореспондент Нового каналу на Закарпатті Віталій Глагола, надвечір у п’ятницю відгукнулося кілька небайдужих.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат