Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27800, 20

Ха! В Ужгороді прокладуть дорогу через злітну смугу аеропорту

В Ужгороді планують прокласти нову дорогу, яка буде перетинати злітну смугу аеропорту "Ужгород". Про це сьогодні на прес-конференції розповів мер Ужгорода Віктор Погорєлов.

Прокуратура закрила пересувний звіринець з Волині, що перебував на Тячівщині

Закарпатська міжрайонна природоохоронна прокуратура зобов’язала екологічну інспекцію в Закарпатській області зупинити діяльність Волинського пересувного звіринця, де неналежним чином утримують 22 тварини. Про це повідомив Закарпатський міжрайонний природоохоронний прокурор Михайло Погоріляк

УжНУ закриють?

Завтра на економічному факультеті УжНУ збирається позапланова вчена рада, яка буде розширеною, де зможуть бути присутні не лише викладачі, а й студенти.

Погорєлов боїться їхати до Львова на "прямий ефір" (ДОКУМЕНТ)

Проект журналістських розслідувань «Хто тут живе?» телеканалу ZIK продовжує серію програм про міських голів міст Західної України. Фігурант програми Віктор Погорєлов, міський голова Ужгорода, прийти на червоний диван відмовився, а журналістам навіть пригрозив зверненням до суду.

Міністерська перевірка сфальсивікувала результати? В УжНУ готуються до страйку

Вчора під час оголошення результатів міністерської перевірки, яка тривала в УжНУ з 13 лютого, керівництво університету виявило грубі порушення їхніх прав.

Юзери "Facebook" хочуть "імпічменту" мера Ужгорода Погорєлова

Про це сьогодні написав один із ужгородських користувачів "Facebook".

Табачник хоче скасувати предмет "Історія України" та скоротити кількість уроків мови

У Міністерстві освіти та науки розробили новий навчальний план для п’ятих-дев’ятих класів середньої школи, який передбачає зменшення годин на вивчення української мови та літератури. Крім того, з розкладу занять зникне предмет «Історія України».

Сам собі голова. Керівник Міжгірської РДА не збирається злізати із двох владних стільців

Більше року без селищного голови та дати нових виборів живе один з районних центрів Закарпаття. Земельні скандали, побиття людей, сутички й пікетування, афери з майном, комунальними послугами, тендерами та пасажирськими перевезеннями – ось в яких ракурсах згадується закарпатське Міжгір’я у інформаційних повідомленнях загальнодержавних та регіональних ЗМІ протягом останніх років.

Леся Оробець зустрінеться в Ужгороді з журналістами

У понеділок, 20 лютого, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція народного депутата України, члена партії “Фронт Змін” Лесі Оробець.

Жоден закарпатський ДАІшник у 2011 році не був пійманий на хабарі

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник УДАІ УМВС України в закарпатській області Михайло Бойчук.

Аналітика: Янукович звільнив Клюєва, бо дещо про нього дізнався? (ДОПОВНЕНО)

Андрія Клюєва було негайно звільнено з посади першого віце-прем'єра під впливом інформації, яку отримав президент Віктор Янукович.

Скільки і на яку суму можна ввозити в Україну продуктів харчування для власного споживання

На це питання відповідає прес-секретар Чопської митниці Вікторія Сенгетовська

Мер Ужгорода заступився за «Кактус» і сказав, що його мамі шум теж заважає

Щотижня на шум у барі «Кактус», що в Ужгороді на Корзо, до міліції надходить приблизно 3 заяви.

День кохання в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як пройшов День кохання в обласному центрі - споглядайте світлини нашого фотокора Яноша Немеша.

Вищий специалізований суд підтвердив вирок мукачівській банді

Нещодавно Судова палата у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ поставила остаточну крапку в одній з найрезонанснійших за останній час в Закарпатті кримінальній справі…

Тіло пасажира іномарки, що вчора втрапив в аварію, витягнули з води

Сьогодні, 14 лютого, об 11:15 хустські водолази знайшли в річці Іршавка тіло 35-річного пасажира іномарки, яка вчора на автошляху Мукачево-Рогатин потрапила в ДТП.

Київський славістичний університет закрили (коментар управління освіти Закарпатської ОДА)

Глава Державної інспекції навчальних закладів України Михайло Гончаренко заявляє, що за результатами перевірок 11 українських вузів позбавлено ліцензій на здійснення часткової або повної освітньої діяльності.

Ужгородська палачінта (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Власне, свято млинців "Ужгородська палачінта" - споглядайте фото нашого фотокора Яноша Немеша.

В Ужгороде также есть своя Кунсткамера. Правда, маленькая...

В своем стремлении познать мир мы мечтаем посетить Рим, Париж, Санкт-Петербург, рассматриваем в картинках культурные памятники Европы, позже, если повезет, заказываем дорогие туры и потом с гордостью показываем друзьям фотоотчет о приобщении к вечным ценностям

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі 14 лютого, вівторок. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат