Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27880, 20

ЗМІ: 16 березня Тимошенко офіційно звинуватять у державній зраді

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради зібрала докази, які нібито вказують на вчинення екс-прем'єром Юлією Тимошенко державної зради, пише Коммерсант-Україна в статті під назвою Комісія виявила особистий інтерес.

Закарпатський SPA-догляд презентують на чемпіонаті з масажу в Ужгород

“Тут буде і молоко, і мед, і тісто”, — розповідає автор методики масажист Іван Паук. Щоправда, особливість закарпатського SPA-догляду полягає, перш за все, у процедурах, що проводяться у чанах із водою, багатою на сірководень.

Геннадій Москаль просить голову СБУ та міністра МВС перевірити кричущі факти контрабанди та корупції

На адресу Геннадія Москаля надійшов лист із Закарпаття, в якому наводяться конкретні факти корупції, а також ознаки організованої групи за участі силових структур, втягнутих у контрабандну діяльність. Наводимо текст листа без редагування.

МЗС обіцяє «серьйозно» розібратися з німцями, які затримали українців через "погані" візи

(мовою оригіналу) МИД Украины намерено «серьезно» разобраться с причинами аннулирования шенгенских виз 6 гражданам Украины в Германии.

Футбол. Сьогодні визначаться ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

Сьогодні відбудуться два матчі у відповідь у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. «Інтер» і «Баварія» у статусі господарів будуть відігравати мінімальні поразки з попередніх матчів з «Базелем» та «Олімпіком».

Шоколадний музей буде в Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Таку ідею взялися втілювати двоє ужгородських митців – найкращий український шоколадьє Валентин Штефаньо та скульптор Михайло Колодко.

Футбол. "Металіст" — "Олімпіакос" (АНОНС)

Сьогодні єврокубкові пристрасті продовжуться у Лізі Європи. «Металіст» зіграє «Олімпіакосом». Нагаждаємо, грецький клуб на попередньому етапі переміг «Рубін» — 1:0, 1:0, а ще раніше суперниками клубу по групі в Лізі чемпіонів були «Марсель», «Арсенал» і «Боруссія». В Чемпіонаті Греції команда на першому місці, а переможна серія «Олімпіакоса» досягла восьми ігор (рахунок за голами 17:0).

Пограничні переходи у Угорщину спорожніли

Новий закон Угорщини завдав нищівного удару по прикордонному «бізнесу», що базувався на перевозці бензину та дизпалива.

На Закарпатті затримали злочинців, що з пістолетами пограбували інтернет-кафе

5-го березня в Хусті, що на Закарпатті, скоєно розбійний напад на Інтернет-кафе. Вночі до закладу увірвалися четверо зловмисників у масках і з пістолетами. Забравши 6 тисяч гривень, розбійники втекли.

У закарпатському Берегові 9 людей вкусила собака, хворат на сказ

Минулого тижня в м. Берегово виявлений хворий на сказ пес. Від укусів хворої тварини постраждало дев’ятеро чоловік.

Студентка звинувачує у спробі згвалтування голову села

До Ужгородського РВ УМВС із заявою звернулася студентка V курсу навчального закладу Ужгорода та звинуватила одного з сільських голів району в спробі зґвалтування.

IT-секс: Презервативы с QR-кодом позволяют отмечать места безопасного секса

Получивший такой презерватив может распознать код смартфоном и отметить места использования средства контрацепции на сайте WhereDidYouWearIt.com, используя аккаунты на Facebook или Foursquare, а также анонимно.

Порошенку вже приготували місце в п'ятірці на вибори від ПР, а Балозі? (ДОПОВНЕНО)

Претендент на посаду міністра економіки Петро Порошенко може стати членом Партії регіонів. Про це пише газета Сегодня з посиланням на джерела в Партії регіонів.

6 березня увесь Ужгород залишиться без водопостачання

29 лютого КП “Водоканал м. Ужгорода” отримало повідомлення від ПАТ “Закарпаттяобленерго” про відключення усіх об’єктів підприємства від електропостачання з 10.00 06 березня 2012 року.

Ужгород: Культурні заходи березня

1 березня – Фортепіанні шедеври Ф.Ліста, Ф.Шопена, С.Рахманінова у неперевершеному виконанні заслуженої артистки України ЕТЕЛЛИ ЧУПРИК. Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР. Місце проведення: м. Ужгород, пл. Театральна 10. Початок о 18.00. Вартість квитків – 20 грн....

На додачу до зарплати ужгородський мер Погорелов оформив собі ще й пенсію

Мабуть, 11 тисяч. грн. зарплати меру недостатньо: з минулого року він отримує ще й пенсію – 7 500 грн. щомісяця. Натомість зарплати освітян міста опинились під загрозою.

Посадовців КП «БТІ м.Ужгород» судитимуть за махінації з держмайном

До суду передано справу двох посадовців КП «БТІ м.Ужгород», діями яких Міноборони було завдано збитків на 23 млн. грн.

Ужгородець, що «пролетів» над мерським кріслом, тепер зібрався "пролетіти" над парламентом

Ужгородець Микола Жолтані, відомий як засновник торгової мережі «Зіна», зібрався балотуватися до Верховної Ради. Про це повідомили неназвані представники Миколи Жолтані в офіційнії прес-розсилці для ЗМІ.

В.о. ректора УжНУ можуть призначити Володимира Приходька

Освітніми колами Закарпаття шириться інформація про нову домовленість стосовно крісла ректора Ужгородського національного університету. Як відомо, термін чинного ректора добігає кінця вже цієї весни і міністром освіти буде призначено виконуючого обов’язки.

Азаров читатиме студентам лекцію у драмтеатрі

Завтра, 1 березня, прем’єр-міністр України Микола Азаров прочитає лекцію студентам чотирьох вишів Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат