Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27840, 20

Ужгородська палачінта (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Власне, свято млинців "Ужгородська палачінта" - споглядайте фото нашого фотокора Яноша Немеша.

В Ужгороде также есть своя Кунсткамера. Правда, маленькая...

В своем стремлении познать мир мы мечтаем посетить Рим, Париж, Санкт-Петербург, рассматриваем в картинках культурные памятники Европы, позже, если повезет, заказываем дорогие туры и потом с гордостью показываем друзьям фотоотчет о приобщении к вечным ценностям

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі 14 лютого, вівторок. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

В Ужгороді спалили машину екс-депутата і екс-керівника філармонії

Хто спалив машину Павлу Мешку? Власне, саме над з’ясуванням цього питання працюють співробітники Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області..

В Ужгороді на перехресті з вимкненими світлофорами сталася ДТП

ЗМІ вже не раз писали про проблеми, пов’язані з відсутністю регулювання автомобільного руху на одному з найжвавіших перехресть Ужгорода, на перетині вулиць Заньковецької та Грушевського.

Міжгірський депутат побив київського бізнесмена?

В неділю, 5 лютого, до Воловецької райлікарні звернувся київський підприємець, якого побили в селі Подобовець на Міжгірщині. В постраждалого зафіксували струс мозку, перелом носа та травму голеностопного суглобу, повідомили «Часу Закарпаття» в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Кращі у закарпатському спорті у 2011 році

Управління у справах молоді та спорту ОДА спільно з директорами спортивних шкіл визначили кращих спортсменів та тренерів 2011 року. Традиційно високим серед олімпійських видів спорту є представництво спортсменів, що займаються зимовими видами спорту. Другий рік поспіль кращою спортсменкою олімпійкою стає сноубордистка Аннамарі Чундак, а третій рік поспіль кращим тренером є Анатолій Герей. У порівнянні з минулим роком з’явилися представники командних видів — тренер ГК «Карпати» Борис Петровський і представники ужгородського ВК серед інваспорту.

Більшість українців незадоволені своїм президентом

Близько двох третин українців незадоволені діяльністю президента Віктора Януковича.

Мер Ужгорода дає підлеглим вказівки брехати?

(Мовою оригіналу) "Какие же кадры трудятся в городском совете, если один развлекается стрельбой в общественном месте, другой будучи в будний день навеселе, бьет насмерть людей по голове"

Площу Б. Хмельницького в Ужгороді таки забудують?

Сьогодні міська рада Ужгорода програла суд по пл. Б. Хмельницького. Господарський суд Закарпатської області виніс рішення на користь дніпропетровської фірми-забудовника, яка планує звести на території площі торгівельний центр.

В Ужгороді аналіз крові роблять за 16 секунд

На базі Обласного центру нейрохірургії та неврології працює сучасна лабораторія широкого профілю. Тут виконують як клінічні, так і спеціалізовані аналізи на європейському рівні, і після здачі загального аналізу крові результати можна отримати вже за 16 секунд.

Смелый Яценюк не скандировал "Юле — волю"

С началом скандирования народными депутатами от фракции "БЮТ-Батькивщина" "Юле - волю" в Раде народный депутат партии "Фронт змин", "великий опузиціонер" Арсений Яценюк покинул зал заседаний.

Ужгородська влада нове призначення відзначить професійно весело

З достовірних джерел стало відомо, що новим ужгородським чиновником від культури, нарешті стане людина від культури...

Закарпаття: "Барва" скорочує працівників та зменшує зарплатні

В останні роки закарпатці були свідками бурхливого розвитку мережі супермаркетів «Барва», майже у всіх районах області вона відкрила свої торгові точки.

На чию користь нині помирає Ужгородський коньячний завод? (ДОКУМЕНТ)  

Ужгородський коньячний завод сьогодні перебуває у стані припинення підприємницької діяльності. Така інформація розміщена у відкритій базі Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що на сайті Міністерства юстиції.

Ужгородці, заберіть свої авто з узбіч! (ФОТО)

На цих фотографіях – автівки водіїв на узбіччях магістральних вулиць, адже це заважає прибиранню снігу, автівки припарковані на узбіччях, а подекуди просто залишені на проїжджій частині.

Гісем віддав Ужгородський коньячний завод Януковичу-молодшому?

Принаймні такі чутки отримали своє підтвердження у свіжому номері газети “ФЕСТ”. Посилаючись на свої джерела видання повідомляє, що головного акціонера підприємства Володимира Гісема “переконали” відписати свою власність старшому сину володаря межигірських володінь.

Управління МНС України   у Закарпатській області ліквідовують

Надалі воно називатиметься територіальне управління МНС України у Закарпатській області.

Апеляційний суд відмінив вирок «свободівцю», засудженому за «ватру пам’яті» на Верецькому перевалі

2 лютого 2012 року Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційну скаргу Ярослава Кузіва – захисника «свободівця» Руслана Поливка на вирок Воловецького районного суду від 25 жовтня 2011 року, яким член Закарпатської організації ВО «Свобода» був засуджений до обмеження волі строком до 3-х років із звільненням від відбування покарання з встановленням строку випробування на 1 рік і 6 місяців.

Хто наніс смертельний удар власнику ужгородського кафе "PIT STOP" (ОНОВЛЕНО)

Про це у коментарі rionews повідомило джерело в міліції. Нині ж влада активізувала безглузду дискусію на тему, чи є ця особа, наближена до органу міського самоврядування, нинішнім або колишнім і штатним або позаштатним функціонером.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат