Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Двох мешканців Тячівщини засудили до 3 років за ґратами за ухилення від мобілізації

За публічного обвинувачення Тячівської окружної прокуратури двох мешканців району засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Перший успішний кейс співпраці Закарпаття та федеральної землі Тіроль Республіки Австрія

Незабаром 110 молодих овець і баранів тірольської гірської породи доставлять на Закарпаття. Їх передадуть окремим господарствам у межах спільного проєкту з розвитку вівчарства, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Австрійське видання опублікувало матеріал про візит української делегації на чолі з Віктором Микитою

Австрійське видання Tiroler Tageszeitung опублікувало матеріал про візит до Тіроля української делегації на чолі з Віктором Микитою - головою Закарпатської ОДА.

Віктор Микита представив нового голову Мукачівської РДА

Сьогодні за дорученням Президента України Володимира Зеленського представив громаді новопризначеного голову Мукачівської районної військової адміністрації, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

На Закарпатті в Тисі виявили тіло 33-річного харків'янина

Інформацію про виявлення у річці Тиса тіла людини прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону отримали учора від своїх румунських колег.

У Рахові чоловік впав у річку і втонув

17 березня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про падіння та ймовірне утоплення людини в р. Тиса за адресою: м. Рахів, вул. Київська.

В Ужгороді сталася пожежа в одній з багатоповерхівок

Пожежа сталася 17 березня о вулиці Михайла Вербицького. Горіла квартира на 5-му поверсі 9-поверхового будинку.

Чоловік, який заподіяв собі тілесних ушкоджень у Хустському ТЦК, був під дією препаратів

Раніше ми повідомляли, що у Хустському військоматі чоловік намагався скоїти самогубство. У Закарпатському ОТЦК та СП повідомили подробиці того, що сталося.

На ПП Ужгород затримали чоловіка, який мав трьох дружин і трьох дітей

У пункті пропуску "Ужгород" прикордонники викрили громадянина України на спробі виїзду за кордон за підробленими документами.

Депутат Тячівської райради уник покарання за вчинення важкої ДТП з травмуванням дітей

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області визнав депутата Тячівської райради Івана Токара винним у вчиненні важкої ДТП, унаслідок якої травмувалась неповнолітня. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором та уник тюремного ув’язнення, суд замінив його на іспитовий термін.

33-річний ужгородець забив до смерті співмешканця матері

До поліції звернулася 44-річна ужгородка та розповіла, що на підлозі за місцем проживання виявила свого співмешканця без ознак життя.

Сьогодні вранці помер Геннадій Москаль

Колишній голова Закарпатської ОДА помер після тяжкої хвороби у віці 73 років.

На Закарпатті військовий не повернувся з лікування на службу та отримав 5 років тюрми

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок сержанту Карлу Л., який після лікування не повернувся у військову частину. Суд визнав його винним у самовільному залишенні місця служби та призначив п’ять років тюремного ув’язнення.

Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію

Заступника керівника Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Віктора Тхора звільнили з органів прокуратури через хабарництво.

Нацпарк «Зачарований край» отримав нове авто від партнерів

Транспортний засіб марки Renault Duster передало Франкфуртське зоологічне товариство в Україні // FZS Ukraine за сприяння Міжнародної кліматичної ініціативи (IKI), повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

З історії закарпатських коньяків

ПРОЛОГ
Рецепт коктейлю “Ідіот”:
1/4 – коньяк ХО
3/4 – кола

На Закарпатті легковик з’їхав з моста в річку: загинули дві людини

15 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про смертельну дорожньо-транспортну пригоду в селі Руська Мокра Тячівського району. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії.

У Хустському військоматі чоловік намагався скоїти самогубство

У районному військкомату у Хусті чоловік намагався скоїти самогубство. Інцидент стався ще 13 березня у вбиральні в будівлі ТЦК, на місці військові надали чоловікові невідкладну домедичну допомогу, його забрала швидка. У військкоматі повідомили, що до ТЦК чоловіка доставили прикордонники після того, як він був затриманий під час спроби нелегально перетнути кордон.

Депутати вносять пропозиції щодо соціальних проектів та благоустрою

Голова фракції «Слуга народу» Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян розповів, що   наразі активно обговорюється питання, як розширити соціальні програми. У першу чергу йдеться про військових, у тому числі ветеранів, поранених, членів їх родин, сімей. Під це треба виділяти гроші з бюджету громади.

Білий прапор

Щось все частіше звучать фрази про необхідність капітуляції України у цій війні. Прем’єр-міністр Угорщини днями навідався до США, але зустрівся там не чинним президентом Байденом, а з колишнім президентом і головним конкурентом Байдена на президентських виборах восени у США – Трампом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат