Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

На Закарпатті відкрили перший «Ветеранський хаб» для захисників та членів їхніх сімей

Турбота про ветеранів - безумовний пріоритет для Закарпаття, тож ми робимо конкретні кроки для реалізації цієї політики в межах нашого регіону.

Віктор Микита у Будапешті зустрівся з представниками Державного самоврядування українців Угорщини

Під час робочої поїздки до Будапешту за дорученням Президента України Володимира Зеленського зустрівся з представниками   Державного самоврядування українців Угорщини та лідерами української громади в сусідній державі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Жіночий «Минай» продовжує розгромно вигравати

Команда забила шість сухих м’ячів у Буську.

У Чемпіонаті Закарпаття з футболу стартував новий сезон

14 квітня відбулися перші тури у Вищій та Першій лігах.

У Чопі розбійник з пістолетом увірвався до магазину і вимагав випивку

14 квітня, близько 17:30 до поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки міста Чоп, яка працює у місцевому магазині. Жінка заявила, що стала заручницею невідомого чоловіка, який увірвався до магазину з пістолетом та вимагає безкоштовно надати йому випивку.

ФК Хуст вчетверте поспіль перемагає на другому етапі

Відбувся матч 4-го туру у групі "Вибування". ФК Хуст приймав кременчуцький Кремінь і переміг 1:0. Гол: Диянчук (48).

На Хустщині у ДТП загинув мотоцикліст

ДТП за участі вантажівки та мотоцикла сталася 12 березня у Горінчово.

Минай здобув очко у матчі в Києві

Відбувся матч 24 туру Оболонь - Минай, рахунок зустрічі - 1:1. Голи: Приймак (62) - Устименко (58 п.).

Печальні промені світлої пам’яті…

Важко писати про це дійство – вечір, присвячений  пам’яті Олени Юрош (22.04.1971-10.03.2021), що відбувся 29 березня 2024 року у стінах Ужгородської дитячої музичної школи №1  ім. П. Чайковського, де покійна трудилася упродовж 1990-2021 рр. – до останнього свого подиху. Вагомим складником вечора була презентація книжки Олени Юрош «Непроминальне. Pro Memoria» (Ужгород, 2022, 410 с.) , яку упорядкували Владислав Юрош, Іван Зимомря та Мирослава Зимомря (видана за редакцією Миколи Зимомрі). Вона, за слушними словами Уляни Галів, «поєднала слово наукове із словом художнім, а й тому, що має особливу місію – не розгубити те, що має у просторі і часі значення непроминальне: любов, віру, пам’ять».

Відбулася відкрита першість Ужгорода з петанку

Відкрита першість Ужгорода з петанку відбулася на стадіоні «Авангард».

В Ужгороді відбудеться благодійний забіг під сакурами

У неділю, 14 квітня, запрошуємо долучитися до благодійного забігу під квітучими сакурами нашого міста. Усі виручені кошти перерахують на потреби ЗСУ.

Студенти хочуть стажуватися в мерії

48 студентів УжНУ виявили бажання стажуватися цьогоріч в Ужгородській міській раді.

Всі на війну

Ворог тисне по всій лінії фронту. Бомбардування щоденні. Енергосистема майже знищена. Перевага окупантів у снарядах майже 10 до одного. Україна у великій небезпеці, а західні партнери вже просто не мають чим нам допомогти. Або не дуже хочуть.

Закарпатка піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світі - Анапурна

Мукачівка Ірина Галай піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світі - Анапурна.

Назвали терміни реконструкції електричного інтерконектора «Мукачево – Вельке Капушани»

Україна та Словаччина мають намір завершити реконструкцію і модернізацію електричного інтерконектора «Мукачево – Вельке Капушани» до кінця 2028 року.

В Ужгороді провели антинаркотичний рейд із замальовування на стінах наркоадрес

Учасники рейду зібралися, щоб зафарбувати графіті наркосайтів та телеграм-ботів, яких з’явилося дуже багато на стінах будівель міста.

На Закарпатті БЕБ упередило розтрату 3,2 млн грн бюджетних коштів на обрізці дерев

Аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю. Одне з комунальних підприємств міської ради планувало замовити послуги з санітарної та формувальної обрізки дерев на території міста. Для цього оголосили проведення публічної закупівлі вартістю 3,2 млн грн.

Закарпатський поліцейський став бронзовим призером Чемпіонату Європи зі змішаних єдиноборств ММА

З 1 по 6 квітня у Сербії, відбувся чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств ММА. У ньому взяли участь понад 500 учасників з 36 країн світу. До складу збірної України потрапили 18 спортсменів, серед яких – співробітник закарпатської поліції Михайло Данилаш (на фото зліва).

У Перечині сталася пожежа на території деревообробного комбінату

Сьогодні рано-вранці на номер екстреного виклику "101" повідомили, що в Перечині на території місцевого деревообробного підприємства горить цех для зберігання деревних брекетів. На місці події працювали пожежно-рятувальні підрозділи з Перечина та Ужгорода, а також добровольці місцевого лісохімкомбінату.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита перебуває з робочою поїздкою у Будапешті

З робочою поїздкою перебуваю в Будапешті. На порядку денному – візит до центрального офісу Угорська Екуменічна Служба Допомоги, зустріч із керівником Служби Ласло Легелом та командою, - повідомив очільник Обласної військової адміністрації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат