Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

На Закарпатті особи з інвалідністю отримують виплати від Всесвітньої продовольчої програми ООН

Це стало можливим завдяки тому, що в лютому партнерська організація розширила свою додаткову грошову допомогу для незахищених категорій населення в Закарпатській області.

Мешканець Мукачівщини зарубав односельця

21 березня до поліції зателефонувала 34-річна закарпатка. Жінка повідомила, що виявила мертвим свого брата за місцем його проживання у селі Горонда.

Відбулася сесія Закарпатської облради VІІІ скликання, в роботі засідання взяв участь Віктор Микита

Сьогодні взяв участь у пленарному засіданні 14-ї сесії Закарпатської обласної ради, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді зустрілися віцепрем’єр-міністри Словаччини та України

Сьогодні з робочим візитом на Закарпаття прибула перша віцепрем'єрка - міністерка економіки України Юлія Свириденко. На порядку денному – питання міжнародної співпраці, візит і ознайомлення з бюджетоутворювальними підприємствами краю та зустріч із віцепрем’єр-міністром Словацької Республіки Петером Кмецом, який також сьогодні на Закарпатті.

Вкрали 6,4 млн грн на ремонті у школах – судитимуть двох колишніх депутатів і підрядника

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох колишніх депутатів Хустської міської ради та директора підрядного товариства. Їм інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великому розмірі під час дії воєнного стану, а також підроблення офіційних документів у складі організованої групи.

Карпати програли Галичанці, але перемогли Хмельницький

У жіночій гандбольній Суперлізі відбулися матчі 5-го туру. «Галичанка», «Карпати» та ДЮСШ (Хмельницький) зіграли в Ужгороді 13-15 березня. Решта команд елітного дивізіону - в Миколаєві 15-17 березня.

Угорська екуменічна служба є однією з найефективніших благодійних організацій, що допомагають Україн

Мав за честь у стінах адміністрації вітати справжнього друга Закарпаття, керівника Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Ласла Легела, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Закарпатській ОВА відбулася нарада з очільниками громад прикордонних районів області

На порядку денному – реалізація положень Закону України про державний кордон, постанови Кабміну від 27 липня 1998 року № 1147 та змін до них, які регулюють питання прикордонного режиму, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Хустщині сталася ДТП у якій загинув водій, пасажирку ушпиталено

ДТП сталася 19 березня на автошляху Хуст-Долина. Водій легковика Шкода Октавія не впорався з керуванням і з'їхав з дороги. У кюветі авто кілька разів перекинулося, там його і виявили патрульні, які проїжджали повз.

У Виноградівській районній лікарні запрацював кабінет магнітно-резонансної томографії

Спільно з Віктором Микитою оглянули його під час робочої поїздки, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Закарпатець відмовився мобілізуватися, бо треба годувати худобу - його засуджено на три роки тюрми

У Тячівському районі чоловік вигадав низку причин, щоби не мобілізуватися до війська.

Працівника ДСНС та посадовця Синевирської сільради, яких затримали за хабар, відсторонили від посад

Минулого тижня на отриманні хабарів викрили та затримали співробітника ГУ ДСНС України в Закарпатській області, а також начальника відділу Синевирської сільської ради. Про обидві події ми повідомляли.

Магнітно-резонансний томограф запрацював у Виноградівській районній лікарні

Сьогодні разом із громадою міста ввели в експлуатацію новий магнітно-резонансний томограф у кластерному закладі охорони здоров’я. Це обладнання дозволить діагностувати захворювання на ранніх стадіях, а отже, підвищить ефективність лікування пацієнтів, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Львівські лікарі допомогли 6-річній дівчинці із Закарпаття побороти лімфому Беркітта

Лікування онкопатології лімфатичної системи тривало майже рік.

На Закарпатті затримали зловмисника, який вербував жінок для надання сексуальних послуг у Камбоджі

Співробітники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області затримали 41-річного іноземця, який вербував українок та переправляв їх до країн Азії з метою сексуальної експлуатації. Зловмисника впіймали на українсько-угорському кордоні при спробі вивезти за кордон 25–річну закарпатку.

Призначено пересадковий поїзд Чернівці — Чоп — Ужгород для стикування з маршрутом Прага – Чоп

Спеціальний рейс запускають, щоб мешканці сусідніх регіонів змогли легше дістатися до Чопа.

Двох мешканців Тячівщини засудили до 3 років за ґратами за ухилення від мобілізації

За публічного обвинувачення Тячівської окружної прокуратури двох мешканців району засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Перший успішний кейс співпраці Закарпаття та федеральної землі Тіроль Республіки Австрія

Незабаром 110 молодих овець і баранів тірольської гірської породи доставлять на Закарпаття. Їх передадуть окремим господарствам у межах спільного проєкту з розвитку вівчарства, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Австрійське видання опублікувало матеріал про візит української делегації на чолі з Віктором Микитою

Австрійське видання Tiroler Tageszeitung опублікувало матеріал про візит до Тіроля української делегації на чолі з Віктором Микитою - головою Закарпатської ОДА.

Віктор Микита представив нового голову Мукачівської РДА

Сьогодні за дорученням Президента України Володимира Зеленського представив громаді новопризначеного голову Мукачівської районної військової адміністрації, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат