Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

Переможцем Зимового чемпіонату Закарпаття став ФК Севлюш

30 березня на штучному полі стадіону «Авангард» відбувся фінал Зимової першості Закарпаття-2024: «Севлюш» (Виноградів) – «Сокіл» (Холмок) – 3:2.

БК «Ужгород» здобув дві перемоги в Чемпіонаті України

29–31 березня в ужгородському СК «Юність» тривали ігри 1-го з’їзного туру ІІ етапу Першої ліги України з баскетболу серед команд групи №4.

Минулими вихідними на Закарпатті горіли три автомобілі

Пресслужба ДСНС повідомляє про загоряння автомобілів на Хустщині та в Ужгороді, що сталися 29-31 березня.

У Хусті троє дітей отруїлися чадним газом

В ніч з 30 на 31 березня до Хустської центральної районної лікарні було госпіталізовано 3 дітей: 2015, 2011 та 2023 років народження, мешканців м. Хуст. Всі вони перебувають у дитячому відділенні з попереднім діагнозом - отруєння чадним газом. Стан здоров'я госпіталізованих задовільний.

Святослав Вакарчук завітав до Мукачева в гості до своєї мами

Святослав Вакарчук, український музикант та громадський діяч, поділився рідкісним фото зі своєю матір'ю на фоні пейзажу у Мукачеві.

Визначилися учасники фіналу чотирьох Кубка України з жіночого та чоловічого гандболу

29-30 березня у Рівному, а також Ізмаїл та Ужгороді, пройшли матчі 1/4 фіналу Кубка України з гандболу серед жіночих та чоловічих команд.

Минай виборов нічию в матчі з Олександрією

В УПЛ відбувся матч 22 туру Минай - Олександрія. Програючи 0:2, Минай зміг забити два голи і звести гру до нічиї - 2:2. Голи: Скиба (63), Гунічев (75) - Кулаков (51), Калітвінцев (58). На 79-й хвилині гравець гостей Ковалець отримав другу жовту картку.

ФК Хуст здобуває другу поспіль перемогу у групі "Виживання"

Відбувся другий матч у групі "Вибування" за участі ФК "Хуст". Цього разу хустяни приймали "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів і здобули вольову перемогу - 4:2. Голи: Чабан (57, 66, 90), Борисенко (69) - Чідозі (17), Студенко (53).

Закарпаття - приклад мирного співіснування людей різних національностей

Працюємо над впровадженням європейських стандартів щодо захисту прав представників національних спільнот та корінних народів, а також боротьби з дискримінацією.

Едуард Бураш став амбасадором Закарпаття

Великий друг Закарпаття, радник омбудсмена Словаччини з питань захисту дітей, Едуард Бураш став Амбасадором Закарпаття.

Теракт в Москві

Ще два тижні тому Посольства багатьох держав закликали своїх громадян виїхати з Росії. Посольства попереджали, що в Москві та інших містах Росії можуть статися терористичні атаки. Окрім того, закордонні спецслужби попереджали і владу росії про те: що радикальні ісламісти готують теракти.

На Закарпатті програма пільгового кредитування продовжує працювати

Від початку року наша комісія погодила 35 заявок у межах ініціативи «Власний дім» на кредити загальною сумою близько 9,2 млн грн, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

В Ужгороді водій BMW наніс тілесні ушкодження співробітнику поліції

Сьогодні в Ужгороді співробітники поліції стали свідками грубого порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля марки «BMW» здійснював різкі маневри на одній із вулиць центральної частини міста, неподалік пішохідної зони.

Будівельники з Закарпаття цілодобово зводять фортифікаційні споруди на Запоріжжі

У підпорядкуванні Закарпаття 13 об’єктів будівництва інженерно-технічних та фортифікаційних споруд на Запоріжжі.

Через перезволоження ґрунтів на Закарпатті сталися зсуви

Через перезволоження ґрунтів на Закарпатті спостерігають зсуви. Один із них зафіксували у Карпатському біосферному заповіднику неподалік гори Стіг та курорту Драгобрат.

На Закарпатті активізувалися шахраї, які виманюють гроші, представляючись Віктором Микитою

Фіксуємо активізацію шахрайських дій з боку поки що невстановлених осіб, які дзвонять, пишуть підприємцям регіону та, представляючись головою ОВА Віктором Микитою, просять зробити грошові внески на підставні рахунки з метою власної наживи.

Новий потяг з Києва до Кошице планують запустити у 2024 році

Уряд Словаччини схвалив пропозицію України щодо запровадження прямого залізничного сполучення, інформує Мінвідновлення. Зараз тривають організаційні та підготовчі роботи.

На Закарпатті на березі Тиси може з’явитися річковий порт з мультимодальним терміналом

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Прокуратура не допустила передачу у приватну власність зелених зон поблизу річки в Ужгороді

Ужгородська окружна прокуратура, звернувшись із позовними заявами до суду, запобігла незаконній передачі у приватну власність земельних ділянок загального користування, розташованих на набережній р. Уж.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат