Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області долучається до спорудження фортифікаційних споруд

Підтримувати армію, дбати про військових означає наближати нашу перемогу.

Закарпатські бійці з центру підготовки до нацспротиву взяли участь у страйкбольному турнірі у Львові

Команда Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву взяла участь у страйкбольному турнірі з бійцями 3 ОШБр та інструкторами Reservist, що відбувся у Львові, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Мукачівський підприємець під видом секонд-хенду ввозив в Україну новий одяг

Майже 1700 шт новенького дитячого одягу, який везли з Євросоюзу в Україну під виглядом вживаних речей, вилучили на внутрішньому посту «Мукачево» Закарпатської митниці.

Біля Тиси затримали 11 чоловіків, з яких двох рятували з води, а один травмувався під парканом

5 березня наряди відділу прикордонної служби «Тячів» Мукачівського загону   припинили декілька спроб порушення річкової ділянки кордону з Румунією.

На Виноградівщині під колесами мікроавтобуса загинув пішохід

6 березня близько 5:20 ранку до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду неподалік Виноградова.

Віктор Микита закликав забудовників формувати житловий фонд та передавати квартири пораненим бійцям

У своєму зверненні очільник Закарпаття закликав представників бізнесу, підприємців, забудовників і громади краю обʼєднатися, брати приклад з тих, хто вже допомагає, та формувати житловий фонд для героїв війни.

На Закарпатті ветерани війни зможуть отримати послугу безоплатного зубопротезування

Процедуру гарантує відповідний Закон України, ми ж на місці повинні розробити алгоритм дій пацієнта. Під час наради в ОВА під головуванням першого заступника керівника краю Мирослава Білецького ішлося про розробку алгоритму дій пацієнта в таких випадках.

Віктор Микита зустрівся з керівницею патронатної служби 3-ї окремої штурмової бригади

Провів робочу зустріч з керівницею патронатної служби 3-ї окремої штурмової бригади Оленою Толкачовою, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита нагородив відзнакою Президента воїна 3-ї окремої штурмової Закарпатської бригади

У стінах ОВА разом із Оленою Толкачовою мав за честь нагородити відзнакою Президента «За оборону України» воїна 3-ї окремої штурмової Закарпатської бригади, бойового медика, солдата Олександра Свистуна, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді бойовий медик та його родина отримали ключі від нової квартири

Важливий день для воїна 3-ї окремої штурмової бригади, бойового медика, солдата Олександра Свистуна та його родини. Сьогодні вони отримали нове житло в Ужгороді й офіційно стали нашими краянами, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

З Тиси витягли тіло чоловіка з Івано-Франківщини

Сьогодні вранці під час патрулювання річкової ділянки кордону прикордонний наряд відділення «Солотвино» виявив у Тисі тіло людини без ознак життя.

84-річна бабуся замішана у переправленні чоловіків через кордон

30-річний закарпатець прибув у пункт пропуску «Ужгород» з метою супроводу літньої жінки 1940 року народження, яка потребує постійного стороннього догляду. За його словами, вона є бабусею його дружини.

Лісничого Свалявського ЛГ підозрюють у отриманні 100 тис. грн хабаря за відпуск деревини поза обліко

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури лісничому філії «Свалявське лісове господарство» повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

На Хустщині з водойми вилучили тіло чоловіка

4 березня ДСНС повідомили з поліції про виявлення тіла чоловіка за адресою: Хустський район, с. Нанково, р. Хустець (поблизу берега).

Види бойлерів: який вибрати для вашого будинку

Вибір хорошого бойлера &mdash; важливий момент, що впливає на комфортність життя та ефективність споживання енергії. Існує багато різних типів нагрівачів для води, кожен з яких має переваги та недоліки. Щоб не витратити гроші даремно, варто знати, якими бувають такі побутові нагрівачі та що потрібно враховувати, вирушаючи до магазину

Родина нардепа Петьовки під час війни витратила на елітні авто 650 тис. доларів

В останньому випуску Bihus.info розповідають про декларації народних депутатів.

На Ужгород курсуватиме потяг із Запоріжжя

Новий розклад швидкого потяга, що з’єднує Запоріжжя та Ужгород працює з 2 березня.

На Закарпатті викрили групу осіб, яка системно переправляла за кордон призовників

Служба безпеки України встановила групу зловмисників, які допомагали чоловікам призовного віку покинути територію України без законних на це підстав. До організації незаконної діяльності причетні троє мешканців Рахівського району.

Судитимуть підприємця, який привласнив 3 млн. грн грантових коштів ЄС на проєкті відновлення лісів

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора будівельного товариства. Його обвинувачують у привласненні чужого майна в особливо великих розмірах, легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом і підробленні офіційних документів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат