Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

Словак намагався вивезти з України 19 старовинних монет


4 березня у пункті пропуску «Малий Березний» прикордонники завадили спробі незаконного переміщення через державний кордон 19 старовинних монет. Їх знайшли у речах 45-річного громадянина Словаччини, який прямував на вихід з України у пішому порядку. Він стверджував, що придбав їх в через інтернет.

Звільнені в запас: на Закарпатті демобілізували перших строковиків

25 військовослужбовців строкової служби з Чопського прикордонного загону звільнені в запас Збройний сил.

Підприємець з Харкова привласнив майже увесь бюджет, виділений на ремонт доріг в Ужгороді

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру директору підрядного товариства за фактами привласнення чужого майна та службового підроблення.

На ужгородській об’їзній горів Мерседес

3 квітня до ДСНС надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля Mercedes-Benz C220 за адресою: м. Ужгород, вул. Об’їзна.

Віктор Микита зустрівся з адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії владикою Нілом

Сьогодні провели робочу зустріч з адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії владикою Нілом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Через порив вітру в Ужгороді впав білборд

Білборд впав безпосередньо на пішохідну доріжку. Це сталося у Новому районі поблизу ТЦ "Токіо".

На Закарпатті судитимуть одного з членів ВЛК, який організував схему ухилення від мобілізації

Слідчі Відділення поліції № 2 Ужгородського районного управління поліції скерували для судового розгляду обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження щодо члена військово-лікарської комісії однієї з районних лікарень, який за неправомірну вигоду організував схему ухилення від мобілізації. Обвинуваченому загрожує до 10 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Поліція повідомила про підозру двом закарпаткам за перекриття руху трасою державного значення

25 березня 2024 року в межах Мукачівського району групою людей було заблокувано рух транспортних засобів трасою державного значення М-06 зі сполученням «Київ-Чоп». Громадяни заблокували проїзд у двох локаціях – в селі Ракошино та Карпати.

Суд звільнив від покарання закарпатця, який на вантажівці на смерть збив дитину

За смертельну ДТП водій вантажівки отримав 2 роки іспитового терміну.

Прикордонники врятували з Тиси 20-річного закарпатця, пошуки його товариша тривають

Прикордонники Мукачівського загону врятували 20-річного закарпатця, який намагався втекти з України, перепливаючи Тису. Пошуки ще одного ухилянта тривають.

У Сваляві водій мікроавтобуса збив на смерть пенсіонерку

21-річний водій мікроавтобуса «Ford», житель села Голубине, рухаючись заднім ходом допустив наїзд на 76-річну жительку Сваляви, яка проходила поруч. Остання від отриманих травм померла на місці події.

Будівельники із Закарпаття завершують роботи зі створення фортифікаційних споруд на Запоріжжі

Роботи з будівництва фортифікаційних споруд у Запорізькій області, доручені Закарпаттю вищим державним та військовим керівництвом, добігають кінця, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Поліція Ужгородщини підозрює закарпатця у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі

Слідчі Відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції задокументували факт розпалювання ворожнечі та ненависті між різними групами населення жителем села Анталовці.

У Тисі на Рахівщині шукають тіло потопельника

1 квітня ДСНС Закарпаття повідомили про ймовірне утоплення людини в р. Тиса поблизу смт. В. Бичків.

На Хустщині в результаті пожежі загинув пенсіонер

Вчора на пожежі загинув 74-річний чоловік. Подія трапилась у с. Білки у житловому будинку по вулиці Івана Франка.

На Рахівщині рятувальники та лісівники ліквідували пожежу на території лісгоспу

1 квітня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання на території Лазещинського лісництва Ясінянського лісомисливського господарства.

На Закарпатті продовжується негативна динаміка зростання кількості лісових пожеж

Чергове займання сьогодні трапилося на території Лазещинського лісництва ДП «Ясінянське лісомисливське господарство», - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатський винороб отримав нагороду «За сприяння обороні»

Сьогодні в стінах обласної військової адміністрації мав честь вручити від імені Міністра оборони України Рустема Умерова нагороду «За сприяння обороні» засновнику ТОВ «Шато Чизай» Геннадію Гутману, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті створюється децентралізована енергосистема, що робить регіон енергетично самодостатнім

Сьогодні можемо чітко констатувати: Закарпаття, обравши курс на створення децентралізованої енергосистеми, стає енергетично самодостатнім, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат